Küçük Sırlar Kanal D

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ile yaşadığı aşkla 2010 yılında magazin gündeminden düşmeyen Sinem Kobal'a kötü haber... Güzel oyuncu, Pal FM tarafından yılın en kötüleri listesine girdi.

Takvim’in haberine göre, Küçük Sırlar dizisindeki performansıyla "2010 yılının en kötü kadın oyuncusu" seçilen Sinem Kobal, bu yüzden internette alay konusu oldu. Kobal için, "İyi, hoş da bir de oynayabilse" gibi yorumlar yapıldı.

bende anlamadim
basindan beri Demir'i seviyo guya, peki neden Cet'le??
belki iyi biri oldugunu gordu ve denemek istedi ama olmadigini goruyo, peki neden ayrilmiyo ve aldatiyo ?!!!
cok sinir bozucu !!
bu dizide sacmalamaya basladii offffffffff

neden ayrılmıyo çünkü çeti elinde oynatıyo o bayık gözleri ve öne çıkmış dişleriyle zaten peltek peltek knşyoo allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kız bu diziden gitmeli.

bu nasıl bir isim çet falan
Allahım ne günlere kaldık
kimin eli kimin cebinde belli değil

sibel kobalı sevmiyorum ya bakışları nasıl öyle sanki gözünün teki bozuk gibi bakıyor

iyi hoş falan da değil ayrıca

eğer bu kadının sevgilisi bu doktorun oğluysa yazık çünkü desperate housewives 7. sezon 8. bölümden çalmışlar

evet öyleymiş

Son düzenleme:
Annemi görcem deyince anlamıştım zaten ben.

Bakalım kadın napcak kesin karşı çıkcak.

Bi de genç sevgili yaptın falan diyordu. Kendi oğlu olunca döncek bence.

Ahh ahh Ezelsizlikk ahh

Akşam ayşegülle demir süperdi ya, suyu nasıl kıskandırdılar. Su da herkesi kendi etrafında sanıyor, biraz burnu sürtsün.:97:

Ay şu arzu beni öldürüyor, ne acayip bi kız, hani rolunude iyi yapıyor. tam bi depresyon.

o arzunun giydgii karamel poncho cape acaba nerden aldi.ben bitane buldum creme rengi tommy hilfiger 190 euro biraz kiyiyorum almaya ama coktandir istiyorum moda bu senee haftaya bi carsiya bakcam bulamassam bunu alirim ama arzununki cok guzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…