Küçük Sırlar Kanal D

kim kimle çıkıyor kim kimi seviyor anlamadım ben bu dizide.su'yu bir çetinle bir o baby face çocukla görüyorum.ayşegül de bir çetinle bir de su'nun abisiyle oluyor.ali olayına hiç girmiyorum.ayıp denen bişey var.kavak yellerinden de beter bu dizi bence ama bazı bazı izliyorum,ayşegül'den fitne fesatlığı öğreniyorum iyi oluyo zamanı gelince kullanırım öğrendiklerimi.favori oyuncum ise arzu'nun annesi ebru akel.

biricik'in sevgili olayının aynısı umutsuz evkadınlarında da olmuştu
bree kendine genç sevgili buldu ve doktorunun oğlu çıkmıştı
gossip girl bitti şimdi umutsuz evkadınlarına da el attılar

bayıldım yorumlara katılıyorum.o kızı görünce gözümü kapadım ir sahnede.içiyor sonra fotolarını çektiriyor ya orda.bide seksi olmaya çalışıyordu orda bittim bakamadım

Ahahaha çok iyimiş yaa.. Ben de o sahneye bakamamıştım. Yani onun yerine ben utandım. O nasıl bir çirkinlik, nasıl bir duruştu öyle. Iyyykk. Şimdi zaten izlemiyorum diziyi ama arada bir bakınca Sinem Kobal ın olduğu her sahnede kafamı çeviriyorum başka yöne. O kadar nefret ediyorum ondan. Onun iğrenç suratından, her şeyinden.

Sinem kobal romantik komedi filminde gayet güzel oynamıştı bayılmıştım ordaki aşık hallerine ama bu diziye neden gitmedi bitürlü anlamıyorum.yürümesi bile batıyo bana

kızlar dizinin son bölümünü izleyemedim birçok sitedede hata veriyor. kesintisiz izleyebilceğim bir site önerisi varmı? birde bu son bölüm kaçıncı bölümdü?

Ayy Sinem Kobal`la ilgili yorumlarınıza çok güldüm
Kendisi bu yorumları görse oyunculuğu bırakır mı acaba

Son düzenleme:
dizide ne kadar çok 0 beden var ya, valla zaplarken gördükçe kendime obez gibi gelmeye başladım

[video=youtube;fi5QVgO796g]http://www.youtube.com/watch?v=fi5QVgO796g&feature=player_embedded[/video]

herkes bırakmış sanırım bu diziyi ben izledim, valla kimin eli kimin cepinde belirsiz, ama ayşegülle, demir suyun hakkından gelmeye başladı. yav bu su çeti sevmiyorsa demirde istemedi diye, sevmediği bi insanla birlikte olmak zorundamı, yalnız duramıyor mu bunlar anam. çet önüne geleni yatağa atıyor ama su biraz çetin ceviz çıktı.

Su barda garsona "Çet Beyi gördün mü" diye sordu dimi yanlış duymadıysam koptum ya

Demirin kız kardeşiyle suyun abisinin diyaloglarını çok seviyorum ben "kızmayın üveycanıma" falan

bu su nun hiç gururu filan yok demir sürekli aşağılıyor bunu buda hemen çete geri dönüyo ama yine demiri seviyorum diyo ne salak bi kız bu,çetin babasınıda anlayamıyorum zaten adamın sanki ayşegül öz kızı çet üvey oğlu ayşegül adamın paralarını yiyo ama adam sürekli çeti eziyo,hatta demir gibi bi çalışanına barın sorumluluğunu veriyo çok saçma

cok haklisin, seven insan sevileni kiskandirmak degil, ne kadar sevdigini gostermeli
bu dizide HERSEY sacma olmus
hicbisey mantikli degil :100:
bi Arzu'nun karakterini, fizigini, sesini, mimiklerini begeniyorum
gerisi BO$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…