cok haklisin, seven insan sevileni kiskandirmak degil, ne kadar sevdigini gostermeli
bu dizide HERSEY sacma olmus
hicbisey mantikli degil :100:
bi Arzu'nun karakterini, fizigini, sesini, mimiklerini begeniyorum
gerisi BO$
hatırladığım kadarıyla bunlar bi ara üniversite kazanmıştı
okulu da bıraktılar.başlarda ne güzel gidiyorlardı.derslere falan giriyorlardı
şimdi bi otel muhabbeti tutturup gidiyorlar
arzu güzel hoşta ağzı yamuluyo devamlı çok itici duruyo ekranda
ayrıca 'su'ya senaristlerde gıcık oluyo heralde saçma sapan roller veriyolar
iyice manyamis dizi 1 bolum izlemedim cet hevesle ali ceylayla birlikte oluyoo
Kızlar dün akşamki bölümde bu biricikle kayra ne oldu, geçen hafta bakamamıştım. gerçekten bu kayra biriciği terk mi etti, yoksa annesinin oyunu mu?
bugün gene bol bol sütun bacak ve kırmızı dudak izliycez bol boll
Ayneenn.. ben diziyi izledigimde esim ne cirkin su kizlar diyor inanamiyorum.. Aralarinda Arzu'yu begeniyor.. herkes begenmiyor demek ki o kizlari.. Bende cok asiri uzun bacak begenmiyorum. Heves ve Su mesela cok zayif bacaklari var. Guzel fizigi olan bence Aysegul.
Diziyi izlerken Su'ya gicik oluyorum. Aman Allah'im insan bu kadar mi yapmacik oynar rolunu :95:
Cetin ve Aysegulde ara sira o bakislari abartiyorlar yani
Ayneenn.. ben diziyi izledigimde esim ne cirkin su kizlar diyor inanamiyorum.. Aralarinda Arzu'yu begeniyor.. herkes begenmiyor demek ki o kizlari.. Bende cok asiri uzun bacak begenmiyorum. Heves ve Su mesela cok zayif bacaklari var. Guzel fizigi olan bence Aysegul.
Diziyi izlerken Su'ya gicik oluyorum. Aman Allah'im insan bu kadar mi yapmacik oynar rolunu :95:
Cetin ve Aysegulde ara sira o bakislari abartiyorlar yani
arkadaşlar dizi eskisi kadar entrikalı değil sanki.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.. ilk başlarda daha heyecanlıydı sanki :)
Su Ayşegül gibi gıcıklaşmaya çalışıyoya gıcık oluyorum.. Çok antipatik bi kız bence :)
erkek arkadaşımda bikere ağzından kaçırdı arzu güzel kız diye
bu diziyi beğeniyorum ben eğlenceli en azından diğerleri gibi kasmıyo izlerken
arkadaşlar dizi eskisi kadar entrikalı değil sanki.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.. ilk başlarda daha heyecanlıydı sanki :)
Su Ayşegül gibi gıcıklaşmaya çalışıyoya gıcık oluyorum.. Çok antipatik bi kız bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?