Küçük Sırlar Kanal D

bişey daha dikkatimi çekti bu dizide devamlı sarışınlar aşağılanıyo.ben sarışın değilim aksine kara kaş,kara gözlü,kahverengi saçlıyım ama yinede öyle olması beni çok ama çok rahatsız ediyo
sizinde dikkatinizi çetimi?

Kızlar küçük sırlar bittimi ne oldu, dün akşam oynamadı. Başka günemi alındı, pek star izlemdiğimiz için akibeti ne oldu bilmiyorum.

Geçen hafta reyting listesinin totalde 25. sırasındaymış dizi.
Esra Erol'un programı bile geçmiş diziyi.

Reytingler aşağılarda olduğundan Çarşamba'ya almışlardır sanırım.
Çarşamba Muhteşem Yüzyıl dışında pek kayda değer bir şey yok.
Muhteşem Yüzyıl bana göre fos tabi, asla izlemem ama reytinglerde 1 numara ne de olsa.
Bir de Çocuklar duymasın var. Bunları izlemeyen Küçük Sırlar'ı izler herhalde.

Bir sürü dizi oldu böyle, defalarca gününü saatini falan değiştirdiler, baktılar olmuyor, kaldırdılar.
Bunlara son yaşanan örnek +18 dizisi olmuştu.
Küçük Sırlar gibi saçma bir dizi de kalksa hiç fena olmaz, bakalım ne kadar dayanabilecek.

onceden soylendimi bilmiyorum ama sanirim baska biryerde okumustum...bu dizi ilk basladiginda kanalla anlasma yapmislar. reytinge falan bakmadan birkac sezon/bolum oynayacakmis non-stop ama kac bolum veya kac sezon icin anlasmislar onu bilemiyorum.

Son düzenleme:
Dizi fena değildi izliyorduk, çarşambada muhteşem yüzyıl var, bakalım reklamlarla idare ederek bi ona bi ona bakmaya çalışacağız.

offf yaa ne güzel pazartesileri doğru düzgün bişe yoktu izliyoduk,çarşambaları maç oluyo babam tvyi bırakmıyo bize
arka odada izlemekte işime gelmiyo pff...
gerçi yakında bitcek gibi gözüküyo dizi

buraya uzun zamandır yorum yapılmamış
izlenmiyormu artık
ben eşim evde olmadığı akşamları izliyorum
bu akşam birşeyy farkettim ayşeğül çetten hoşlanıyormu
kızlar benim kaçırdığım birşeylermi oldu onlar arasında yaaa.

nefretten aşk doğarmış doğru galibaa.

ayşegül çete aşık deli gibi taa ne zaman itiraf etti herkes bilio cnm

Dün Akşamki bölüm muhteşemdi Ayşegül ve çet artık kaçamıyorlar birbirlerinden süper bir bölümdü misafirler bugün netten tekrar izlicem çok keyifliydi

Çet artık ayşegülü deli gibi kıskanmaya başladı cem arslandan bakalım neler olacak. çette ayşegüle aşık olmaya ve etkilenmeye başladı.

çet ayşegüle fena sardı hee
ayrıca şu erkan denen çocuk bayağa hoşmuş gerçek adını bilen varmı:82:
gerçi sarışın erkeklerden hiç haz etmem ama bu iyiymiş

Dün Akşamki bölüm muhteşemdi Ayşegül ve çet artık kaçamıyorlar birbirlerinden süper bir bölümdü misafirler bugün netten tekrar izlicem çok keyifliydi

aaa ayşegül çet aşkı başladı mı?? bnde en çok onu mrk ediodum. izlemeye başlıyim tekrar o zmn. onların bi yatak sahnesi vardı yayınlanmamıştı........

aaa ayşegül çet aşkı başladı mı?? bnde en çok onu mrk ediodum. izlemeye başlıyim tekrar o zmn. onların bi yatak sahnesi vardı yayınlanmamıştı........

Evet canımm başladı yaa görsen çet artık kaçamıyor bu aşktan mutlaka netten izle son yayınlanan bölümü acaip heyecanlandırdı beni çok keyifliydi

senarist demiştiki çetle ayşegül hazirana doğru birlkte olcaklar... sefgili olcaklarmış yani kıvılcımlar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…