Küçük Sırlar Kanal D

ayşegül gerçek hayatta silikon taktırmış bide gören var görmeyen var diye iyice açmış şok oldum resmen

Bide bu dizide soyle bisey var...annesi babasi evli olanlarin cocuklarida birbiriyle ne sacma ne ahlaksizca bee mesela cet ve aysegul sonra su ve demir gercekten iyice abartmislar.

Bide bu dizide soyle bisey var...annesi babasi evli olanlarin cocuklarida birbiriyle ne sacma ne ahlaksizca bee mesela cet ve aysegul sonra su ve demir gercekten iyice abartmislar.

Oyle diyosun ama bildigimiz guzel eski Turk filmlerinde de oyleydi...
Tersi olmuyormu hic? Hangi film tam hatirliyamiyorum ama sevgili olan bi ciftin annesi babasi da sevgili oluyordu. Tasvip ettigimden degil ama sonucta gercek kardes degiller.

ben valla sırf ebru akeli sevdiğimden işte kooşluklarına bakmak için böle cicili bicili diye bakıyorum diziye.hatta tvden izlemiyorum netten iş yerinde canım sıkılınca açıyorum daha 13. bölümdeyim
yoksa deli saçması kayda değer bişiy yok...
ama çok kokoşlar yaaaaa bayılıyrum

ya bu makyöz napıyo ayşegüle, her bölüm bi kutu pudrayı boca ediyo herhalde suratına

ya bu makyöz napıyo ayşegüle, her bölüm bi kutu pudrayı boca ediyo herhalde suratına

izlerken aynı şeyi bende düşünüyorum
bana zaten güzel gelmiyor bu kız üstüne birde o kadar makyaj bembeyaz bir surat çok itici oluyor yaaa:97:

İlk defa sarışın bi erkeğe bittim diyebilirimayrıca brangelina ve like bizim dilimiz yok.Yeter artık türkçe konuşsunlar dizilerde bide düzgün konuşsunlar yaaa:84::84:

Çetin, Cem Aslan'ı barın haklarını devretmeye ikna edebilecek tek kişinin Ayşegül olduğunun farkındadır. Ona boyun eğer. Oyunu Ayşegül'ün kurallarına göre oynayacaktır.
Demir, Su'nun sahte sevgili numarasını çözdüğü için sevinirken, bu oyunun gerçeğe dönüşmek üzere olduğunu anlar. Su'yu, tekrar kaybetmeye tahammülü yoktur. Oyunu bozmak için elinden geleni yapar.
Ömer'in silahını kaybeden Çetin çareler araya dursun, Cem Aslan silahı çoktan beline takmıştır. Yeni oyuncağıyla kendini güvende hisseden Cem Aslan'ın artık kafa tutamayacağı adam da kalmamıştır.
Su, Demir'in ilanı aşkı karşısında şaşkına döner. Diğer taraftan Erkan, onu bırakmamaktadır.
Ceyla Ali'yi barda kızlarla samimi bir halde görür. Hırsını Ali'den çıkaramayınca, Arzu'ya gidip gerçekleri anlatır. Fakat Ali'nin de Arzu'ya söyleyeceği şeyler vardır.
Cem Aslan, Ayşegül'ün ona yaşattığı aşk oyununa kendini kaptırır. Ama biri onu bu rüyadan uyandırır. Gerçekleri gören Cem Aslan'a yapacak tek bir şey kalmıştır. Yeni oyuncağını kullanıp, kurşunu doğru hedefe, yani Çetin'e isabet ettirmek

[video=youtube;l9ircQ0evM4]http://www.youtube.com/watch?v=l9ircQ0evM4[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…