- Konu Sahibi booksmoney
aynen oyle cok dogruEşim kötü niyetli değil ama bu şekilde yaptıkça biz geçinemiyoruz. Evimde rahat etmek istedim diye de suçlu hissedecek değilim. Bekarkende bi hafta sonumda vardı ve rahat ediyordum. Evlendiğimde bu rahatlık olmayacaksa niye evlendim diye bi sorgularım.
nerdeyse burda konu su noktaya gelecek esının yegenıne bakın sonra sızın yegende gelsın 2 gunde o kalsın ona da bakın sonra dıdısının dıdısıda gelsın ne olacak kı anlayıslı olun

oldu olacak nerdeyse evı ınsanlara bırakıp cıkıp gıdeceksınız bundan sonrakı asama o
bırde konu ben bakarım sen bakarsın bakamazsın konusu degıl sunun anlasılması gerek sız eve geldıgınızde kımseyle ugrasmak ıstemıyorsunuz daha yenı kendı duzenınızı olusturuyorsunuz esınızle vakıt gecırmek dınlenmek ıstıyorsunuz buna herkes saygı duymak zorunda mevzu esın yegenıne bakıp bakmamak bıle degıl mevzu evde bırlıkte yasadıgımız kısılerın sınırlarını aşmamak rahatlarını bozmamak sırf o cocuk rahat etsın dıye nıye sız rahatsız olasınız .
benım endısem su oldu konuda cocuk gelmesın tamam o zaman ben gıderım deyıp esınızın orda 2 gun kalması
esınız cocuktan daha cocuk gıbı gorunuyor cunku
hoş eltınız kabul etmez :) o kafa dınlemek adı altında ergen cocugunu yolluyor 2 gun esıyle evlılık tazelıyordur evde rahat rahat camasırla dolasıp rahat davranıyordur onun ısıne gelıyor sıze gondermek sız cocugunuzu yollasanız musaıt degılım ısım var derdı