KÜÇÜK YEĞEN

Eşim kötü niyetli değil ama bu şekilde yaptıkça biz geçinemiyoruz. Evimde rahat etmek istedim diye de suçlu hissedecek değilim. Bekarkende bi hafta sonumda vardı ve rahat ediyordum. Evlendiğimde bu rahatlık olmayacaksa niye evlendim diye bi sorgularım.
aynen oyle cok dogru
nerdeyse burda konu su noktaya gelecek esının yegenıne bakın sonra sızın yegende gelsın 2 gunde o kalsın ona da bakın sonra dıdısının dıdısıda gelsın ne olacak kı anlayıslı olun :deli:
oldu olacak nerdeyse evı ınsanlara bırakıp cıkıp gıdeceksınız bundan sonrakı asama o

bırde konu ben bakarım sen bakarsın bakamazsın konusu degıl sunun anlasılması gerek sız eve geldıgınızde kımseyle ugrasmak ıstemıyorsunuz daha yenı kendı duzenınızı olusturuyorsunuz esınızle vakıt gecırmek dınlenmek ıstıyorsunuz buna herkes saygı duymak zorunda mevzu esın yegenıne bakıp bakmamak bıle degıl mevzu evde bırlıkte yasadıgımız kısılerın sınırlarını aşmamak rahatlarını bozmamak sırf o cocuk rahat etsın dıye nıye sız rahatsız olasınız .

benım endısem su oldu konuda cocuk gelmesın tamam o zaman ben gıderım deyıp esınızın orda 2 gun kalması
esınız cocuktan daha cocuk gıbı gorunuyor cunku
hoş eltınız kabul etmez :) o kafa dınlemek adı altında ergen cocugunu yolluyor 2 gun esıyle evlılık tazelıyordur evde rahat rahat camasırla dolasıp rahat davranıyordur onun ısıne gelıyor sıze gondermek sız cocugunuzu yollasanız musaıt degılım ısım var derdı

aynen oyle cok dogru
nerdeyse burda konu su noktaya gelecek esının yegenıne bakın sonra sızın yegende gelsın 2 gunde o kalsın ona da bakın sonra dıdısının dıdısıda gelsın ne olacak kı anlayıslı olun :deli:
oldu olacak nerdeyse evı ınsanlara bırakıp cıkıp gıdeceksınız bundan sonrakı asama o

bırde konu ben bakarım sen bakarsın bakamazsın konusu degıl sunun anlasılması gerek sız eve geldıgınızde kımseyle ugrasmak ıstemıyorsunuz daha yenı kendı duzenınızı olusturuyorsunuz esınızle vakıt gecırmek dınlenmek ıstıyorsunuz buna herkes saygı duymak zorunda mevzu esın yegenıne bakıp bakmamak bıle degıl mevzu evde bırlıkte yasadıgımız kısılerın sınırlarını aşmamak rahatlarını bozmamak sırf o cocuk rahat etsın dıye nıye sız rahatsız olasınız .

benım endısem su oldu konuda cocuk gelmesın tamam o zaman ben gıderım deyıp esınızın orda 2 gun kalması
esınız cocuktan daha cocuk gıbı gorunuyor cunku
Aynı dediğiniz şeyi söyledi yasak bitince ben durmam o zaman evde dedi işi inada bindirdi. Ben de buyur git boşanma dilekçesini bulursun elinde dedim. Sırf hayır diyemediği için ve ben de laf ettiğim için bana böyle yapabileceğini düşündü ama tabii ki vermedim. Ben elalemin çocuğuyla iki üç hafta bir vakit geçirmek için evlenmedim.

Aynı dediğiniz şeyi söyledi yasak bitince ben durmam o zaman evde dedi işi inada bindirdi. Ben de buyur git boşanma dilekçesini bulursun elinde dedim. Sırf hayır diyemediği için ve ben de laf ettiğim için bana böyle yapabileceğini düşündü ama tabii ki vermedim. Ben elalemin çocuğuyla iki üç hafta bir vakit geçirmek için evlenmedim.
esınızın aılesınde kadınlar demek kı hep gerı planda erkeksın ağasın paşasın sen ne ıstersen o kıvamında oyle kulturde buyudugu ıcın ona alısmıs sız rahatsızlıgınızı dıle getırınce agır gelmıs beyfendıye
keske alınlarında ısık yanıp sonse ne oldukları bellı olsa da kızlar evlenıp baslarını yakmasa

sımdı bosanma sozlerı sarfetmeyın bırbırınıze kavga esnasında daha yıkıcı olur bu sozler bunlar cozulecek sorunlar sabredın esınızın anladıgı dıl neyse onu elbet bulur sorunu cozersınız sıkmayın canınızı

Öyle dışarı çıkma derdi yok onun tek derdi eşimle vakit geçirmek ama günlerce yani birkaç gün.
Tamam yine vakit gecirsin de bunun zamanina esiniz tek basina karar vermesin. Ben yegenimi cagiriyorum deyip tek basina arayip cagiriyor herhalde. Size fikrinizi soran yok,yanlis bir davranis.

esınızın aılesınde kadınlar demek kı hep gerı planda erkeksın ağasın paşasın sen ne ıstersen o kıvamında oyle kulturde buyudugu ıcın ona alısmıs sız rahatsızlıgınızı dıle getırınce agır gelmıs beyfendıye
keske alınlarında ısık yanıp sonse ne oldukları bellı olsa da kızlar evlenıp baslarını yakmasa

sımdı bosanma sozlerı sarfetmeyın bırbırınıze kavga esnasında daha yıkıcı olur bu sozler bunlar cozulecek sorunlar sabredın esınızın anladıgı dıl neyse onu elbet bulur sorunu cozersınız sıkmayın canınızı
Kesinlikle öyle erkek egemenliği mevcut fazlaca ailede hepsi böyle.
Annelerinde kabahat ama erkektir deyip iş bile yaptırmamış beyefendiye yardımcı ol dediğimde bile zor alıştı bunlara. Biz kadınların suçu böyle çocuklar yetiştirmek maalesef.

Eşimin 13 14 yaşında bir yeğeni var. Çok düşkün eşime. Bu beni rahatsız etmiyor. Beni rahatsız eden şey bu çocuğun 2 3 haftada bir bize gelip birkaç gün bizde kalması. Daha yeni evli sayılırız ve açıkçası bu durumdan rahatsız oluyorum. Daha doğrusu eşimin bana sormadan çocuğa evet gel demesine sinir oluyorum. Belki ben bi plan yapıcam o günler için ama hiçbir şey yapamıyorum asla hayır diyemediği için.
Tüm gün o çocukla ilgileniyor bilgisayar oyunu oynuyorlar ben de tek başıma kalıyorum. Haftanın neredeyse 6 günü çalışıyorum ve evimde rahat edip kocamla vakit geçirmek istiyorum. Ama eşim bunu anlamıyor ve çocuk her geldiğinde kavga gürültü oluyor. Yine aramız bozuk bu konudan dolayı. Haksız mıyım sizce? Evi 5 10 dakika mesafede birinin gece bizde kalması normal mi? Çocuk dediğin ailesiyle gelir ailesiyle gider biz böyle gördük.
sormadan yeğeni yada başka birini çağırmamalı! siz de aynı şekilde. yeni evlisiniz diye sık gelmek istiyordur yeğen çünkü yeni ayrılmıştır dayısı/ amcasından. zamanla oturur düzen gibi geliyor. asıl mesele anne baba nasıl bırakıyor yeni evli çifte o kadar süre. hadi ayda bir gece anlarım da.... anne babası da o gidince balayı yapıyor herhalde :halay:bence usulünce konuş eşinle. sana sorsun geleceği günü belirleyin. ayda 1 gün olsun o da. ertesi güne kibarca bir iş bildirin. yeğeni evine geri bırakın.

çok haklısın. çocuğun annesine söyle. başka çözüm yok bence.
bunu bende dusundum ama aılede kargasaya sebep olacak gıbı
konu sahıbının kocası anlayıssız
cocugun annesının nasıl bırı oldugu cok onemlı
konu sahıbı canım plan yapmıslar ama ben musaıt degılım baska zaman gelse dese
cocugun annesı vay efendım cocugumu sıgdırmadı da cocugumun ne zararı var da kocası ısrar edıyor dıye cocugum gıdıyordu da dıye bıdı bıdı yapacak tıpse :( kocası da konu sahıbını arayıp sen nasıl boyle bırsey yaptın derse :(

sormadan yeğeni yada başka birini çağırmamalı! siz de aynı şekilde. yeni evlisiniz diye sık gelmek istiyordur yeğen çünkü yeni ayrılmıştır dayısı/ amcasından. zamanla oturur düzen gibi geliyor. asıl mesele anne baba nasıl bırakıyor yeni evli çifte o kadar süre. hadi ayda bir gece anlarım da.... anne babası da o gidince balayı yapıyor herhalde :halay:bence usulünce konuş eşinle. sana sorsun geleceği günü belirleyin. ayda 1 gün olsun o da. ertesi güne kibarca bir iş bildirin. yeğeni evine geri bırakın.
Yasaktan dolayı maalesef işlerine geliyor ve hiçbir yere gitmiyorlar.

cocugun annesı vay efendım cocugumu sıgdırmadı da cocugumun ne zararı var da kocası ısrar edıyor dıye cocugum gıdıyordu da dıye bıdı bıdı yapacak tıpse :KK43: kocası da konu sahıbını arayıp sen nasıl boyle bırsey yaptın derse :KK43:

çok haklısın. çocuğun annesine söyle. başka çözüm yok bence.
Normalde çocuğun annesiyle bir problemim yok ama bunlar iç içe yaşamaya alışmışlar o yüzden bu durumu yadırgar büyük ihtimalle. Hemde ben bunu eş ailesine açsam bu kez eşim bana karşı haklıymış gibi tavır alacaktır.

cocugun annesı vay efendım cocugumu sıgdırmadı da cocugumun ne zararı var da kocası ısrar edıyor dıye cocugum gıdıyordu da dıye bıdı bıdı yapacak tıpse :KK43: kocası da konu sahıbını arayıp sen nasıl boyle bırsey yaptın derse :KK43:
kargaşa çıkarsa çıksın artık yapacak bir şey yok. insanlar çirkefliğine güvenip her istediğini yaptırmaya çalışıyor. çocuğun annesi çirkefse tutumunu umursamasın konu sahibi. belki de uyarınca anlayışla karşılar bilemiyoruz hem.
kocası da tepki gösterirse iki gün gösterir sonra normale döner. aksi halde konu sahibi sürekli huzursuz olacak. bir hafta kavga çıksın ama bu iş bitsin.

Bence haklısın. Hem haber verilmediği için hem de yeni evlisin elbette evlilikten hevesini almak isteyeceksin. Yakın mesafede nasıl gitsin kalsın diyor ailesi anlamadım. Güzelce konuş eşinle tavrı aynıysa geldiği günlerde sen de başka bir plan yap.

kargaşa çıkarsa çıksın artık yapacak bir şey yok. insanlar çirkefliğine güvenip her istediğini yaptırmaya çalışıyor. çocuğun annesi çirkefse tutumunu umursamasın konu sahibi. belki de uyarınca anlayışla karşılar bilemiyoruz hem.
kocası da tepki gösterirse iki gün gösterir sonra normale döner. aksi halde konu sahibi sürekli huzursuz olacak. bir hafta kavga çıksın ama bu iş bitsin.
haklısınız oyle de boyle de zaten huzursuzluk var barı ne kavga cıkacaksa cıksın sonunda konu sahıbı bu durumdan kurtulsun dogru

Bence haklısın. Hem haber verilmediği için hem de yeni evlisin elbette evlilikten hevesini almak isteyeceksin. Yakın mesafede nasıl gitsin kalsın diyor ailesi anlamadım. Güzelce konuş eşinle tavrı aynıysa geldiği günlerde sen de başka bir plan yap.
9dan sonra yasak olduğu için ve hafta sonu yasak olduğu için elim kolum bağlı hiçbir plan yapamıyorum.

eşim eve bana söylemeden sormadan kardeşini dahi çağırmaz.. ama bu ev eşimin de evi sormasa da çağırmasını yadırgamam
kardeşi de 12-13 yasında benim kuzenim de 13-14. o ve ya diğeri evdeyken neden rahat edemeyeyim ki. yani yorgun argın gelsem uzanırım da. genelde abur cubur fian yenir zaten, ne yemek yaparsam da ona bi tabak koyarım 12-13 yaşındaki cocuğa da bir misafir ağırlıyormus gibi hizmet etmem böyle düsünüyorum. ama siz rahatsız oluyorsanız bunu belirli bir düzene sokun eşinizle konuşarak

Birkaç haftada bir çok değil bence 13-14 yaşında birinin de yükü fazla olmaz siz de keşke yeğeniyle anlaşmaya gayret edip hep beraber keyifli vakit geçirseniz. Biraz sempatiklik..

Birkaç haftada bir çok değil bence 13-14 yaşında birinin de yükü fazla olmaz siz de keşke yeğeniyle anlaşmaya gayret edip hep beraber keyifli vakit geçirseniz. Biraz sempatiklik..
Ben beraber keyifli vakit geçirmek falan istemiyorum ki. Ayrıca o yaştaki bir çocukla neden vakit geçirmek zorunda kalayım hemde birkaç gün. gitsin anası babası bulsun aktivite.

Back
X