- 20 Mayıs 2023
- 1.416
- 766
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Eğer istiyorsan ikincisi erkek olsun inş.Hep bir oğlum olacağını hayal etmiştim. Adını bulut koyarım diyordum. Kızım oldu bulut koyamadım
O yüzden bir bulut olsam adım
Yalan Dünya Zerrin fan clubYalan Dünya dizisini izleme sebebimRahatlığı, çemkirmeleri ve kıvrak zekasıyla gönlümü fetheden hatun. İlk izlediğimde rüyama bile girmişti, en yakın arkadaşımdı ve Tülayın evinde birbirimize ağda yapıyoduk dsdsdh. Tiyatro yaparken ondan ders almak istemiştim ama vermiyordu kısmet olmadı
Hayır olmaz biz bizeyiz anlat lütfen sjjfBenimki acıklı başkalarınkini okumaya geldin
Pamuk musun nesin ajsjdjdj çok iyiAaaa benimki çok komikti.
Benim eski kullanıcı adım Pamuk Otu idi.
Türkçesi, A0 seviyesinde bir hanım üyenin konusunda imla dersi verirken bana PAMUK MUSUN NESİN demişti.
İsim annemdir, haberi yok.
Şubat depreminde bir arkadaşımı nasılsın diye aradım ve o akşam yaşadıklarını gördüklerini anlattı ben de onun anlattıklarını anlatmak için açmıştım bu hesabı , aklımda kalan cümlesi de "ellerimle kazıdım "dı.Hayır olmaz biz bizeyiz anlat lütfen sjjf
Tamda o muhabbet dönerken senın sayede akışı keşfetmiştim pamuk. O konuda sana yazmıştı falan senın ısmıne tıklamıstım duvarın acıldı herkes yorum yapıyor gülüyor falan. Aa dedım ayrı bı yer varmıs. Ama önce sandım ki sadece kişilerin duvarına girince görülüyor tek tek gırmek gerek sanmıstımAaaa benimki çok komikti.
Benim eski kullanıcı adım Pamuk Otu idi.
Türkçesi, A0 seviyesinde bir hanım üyenin konusunda imla dersi verirken bana PAMUK MUSUN NESİN demişti.
İsim annemdir, haberi yok.
Senin yüzünden oğluma apti dıyorum sürekli. Durup durup ben kararımı verdım aptıyle evlencem dıye geziyorum evde o ladar dilime dolandı kıİsim anamBibibella
Eski kullanıcı adım Brrk'tı. Niye öyleydi bilmiyorum, şey gibi
Akışta herkesin seferber olduğu bir oylama yaparak Z zxshermine 'nin bütün itirazlarına rağmen isim değişikliğine gidildi. Kızıl saçlarımdan ötürü bu isim kazandı
HahahhaSenin yüzünden oğluma apti dıyorum sürekli. Durup durup ben kararımı verdım aptıyle evlencem dıye geziyorum evde o ladar dilime dolandı kı
Benımde yokBenim hikayem yok.
Günde min 5 kere söylüyorum özellikle yerımden kalkarken ben kararımı verdim dıyerek kalkıyorumHahahhaçöpçüler kralı favori yeşilçam filmim, filmdeki favori repliğim de buydu
AsdljkşllGünde min 5 kere söylüyorum özellikle yerımden kalkarken ben kararımı verdim dıyerek kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?