- 20 Mayıs 2023
- 1.416
- 766
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Ben çocikim uyumuyor imdaat diye can havliyle kayıt olurken uyduruktan bi isim almıştım. Sonra baktım buralar sarıyor değiştireyim şu ismimi dedim b.k yeşili mi küf yeşili mi olsun derken küfyeşili milimetrik farkla kazandı
Ben de bazen öyle söylüyorum zaten djdjdjdSenin nicki kesinlikle bipofriend diye okuyorum sade ve sadece.
Muhteşem bir şey yaaa benim adet ağrım çok berbattır onda bile çok etkili bir ilaç. Kesinlikle tavsiye ederimHiç içmedim çok şey kaçırmış gibi hissediyorum hemen içmem gerek jajdjd
Öyle hissediyordum o aralar hshshsOksijensiz su çok değişik
Az önce eşim bana dedi ki lütfen benım sıgarama geçiş yapma neyi içsen zamlanıyorÇok koydu bu sefer bana önüme gelene yazıyorum mesaj atıyorum sende nasiplen istedim
Eşimle sevgili olma tarihimizdi 11 mayıssohbet konusu kullanıcı adınızın hikayesi herkes birini etiketlesin ve sorsun onun sitenin en mantıklısı en delisi en çatlağı diye etiket yapabilirsiniz mesela eğlenceli olursitenin en sevdiğim üyesi en samimi insanı @yenGEnC ile başlayalım
Dur gözünü seveyim sen bari aglayalım deme ucunda duruveriyor zatiiAz önce eşim bana dedi ki lütfen benım sıgarama geçiş yapma neyi içsen zamlanıyorBide gunde 2 paket içiyorum zamda x2 etkiliyor aglayalım
Bunu hatırlamıyorumAaaa benimki çok komikti.
Benim eski kullanıcı adım Pamuk Otu idi.
Türkçesi, A0 seviyesinde bir hanım üyenin konusunda imla dersi verirken bana PAMUK MUSUN NESİN demişti.
İsim annemdir, haberi yok.
Benim duvarımda yaşanmıştı olay.Bunu hatırlamıyorum
Yaa seni yeriiimTamda o muhabbet dönerken senın sayede akışı keşfetmiştim pamuk. O konuda sana yazmıştı falan senın ısmıne tıklamıstım duvarın acıldı herkes yorum yapıyor gülüyor falan. Aa dedım ayrı bı yer varmıs. Ama önce sandım ki sadece kişilerin duvarına girince görülüyor tek tek gırmek gerek sanmıstımBu arada seni özlemisım pamuk❤
Eveet , senin nasıl gidiyorYaa seni yeriiimben de seni özledim iyi misin her şey yolunda mı?
Ben de iyiyim bebeğimEveet , senin nasıl gidiyor
Biraz daha açar mısın....Benimki bir başkaldırı...
Çok güzelmişEn sevdiğim oyun olan Witcher evreninde uzayin ve zamanin kralicesidir Cirilla.
Yani Aykırı üye. "Hakkımda ne düşünürseniz düşünün, ister fake deyin, ister erkek deyin, umurumda değil, canım ne istiyorsa onu yazarım" tarzı bir başkaldırı.Biraz daha açar mısın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?