Kullanıcı adınızı hikayesi 🙃

Bir nickname in doğuşu ... O mistik düşünme süreci

Eşimle sevgili olma tarihimizdi 11 mayıs
Sonra dedim ki kulüpte de olmasın mı bir onbirmayis

Yıl 2008; benim ilk nick adımın ve soyadımın ilk hecesi idi, bi 8 sene gitti öyle, o vakitler buralar dutluktu tabi...
Yıl 2020-2021 dolaylarıydı, nedense bir anda çok ifşa olmuşum gibi hissettim -çok hızlı anlıyorum zahar - meraklı ve araştırmacı kişiliğime vurgu yaparak "inquisitive" dedim...
Sıkılırsam "ekşınsever" ya da "salatakasesi" (hatırlıyoruz değil mi kutsal kaseyi ) yapabilirim

Yaa seni yeriiim ben de seni özledim iyi misin her şey yolunda mı?

Biraz daha açar mısın....
Yani Aykırı üye. "Hakkımda ne düşünürseniz düşünün, ister fake deyin, ister erkek deyin, umurumda değil, canım ne istiyorsa onu yazarım" tarzı bir başkaldırı.
Bundan önceki pro üyeliğimi iptal ettim, o üyeliğimde ben çok kibar bir hanımdım. Ama beni çıldırttılar. Ben de üyelik iptali yaptım.

Sonra aradan biraz zaman geçti, BDV'de bir konu okudum, oradaki hanıma çok üzüldüm ona iyi gelecek bir şeyler yazmak istedim, ama siteden de soğumuşum, yeniden polimik falan asla girmek istemiyorum. Yani üyelik aldım. Bu nicki aldım, Eski beni devam ettirmek istemedim. Burası kadınlar forumu ya alın size aykırı üye Mahmut abi. "kimse beni tanımıyor, ne istersem yazarım" bir de fake üyelerle ya da benimle polimiğe girenlerle de bi güzel dalga geçerim dedim ama onu da pek yapmadım yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…