- 20 Mayıs 2023
- 1.607
- 884
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Güzelmiş bakacağım anlamınaMargaret Hale bir romanın baş kahramanı. Ahlak, adalet, vicdan, aşk gibi temaları güzel yansıtan, güçlü bir kadın karakterdi. Çok sevmiştim, ismi de böyle koydum.
aaa gerçekten mi hatirlayamadim sizi.İfşaaa dermişim sizi tanıyorum ajfjfj
Yok yahu ilk çocuğunun adı Melike olan birisin o yüzden dedimaaa gerçekten mi hatirlayamadim sizi.
Anladım bende sandım daha önce gorustugum arkadaşlardan birisin çünkü baya tanıdıklarım sonradan yeni kullanıcı hesap açtılar o sebebtenYok yahu ilk çocuğunun adı Melike olan birisin o yüzden dedimifşa bu kadar..
Başka birisinden bahsetmiyorsan eğer o bendim. Kullanıcı adım Sevgili Patates idi bana da "bana bak patates misin domates misin" diye hitap etmişti de ben de ismimi Patates Domates olarak değiştirmiştimYok önce birisi dedi. Ben kullanıcı adımı değiştirdim o dedikten sonra. Aynı sohbet içinde bir arkadaş daha değiştirdi aynı kişinin hitabıyla djsks
Önce bana pamuk musun nesin demisti ben değiştirmiştim sonra birkaç kişiye daha yükseldi sen de nickini değiştirmiştin.Başka birisinden bahsetmiyorsan eğer o bendim. Kullanıcı adım Sevgili Patates idi bana da "bana bak patates misin domates misin" diye hitap etmişti de ben de ismimi Patates Domates olarak değiştirmiştim
Kullanıcı adımın hikayesi bir animeye dayanıyor. (Spoiler içerir.)sohbet konusu kullanıcı adınızın hikayesi herkes birini etiketlesin ve sorsun onun sitenin en mantıklısı en delisi en çatlağı diye etiket yapabilirsiniz mesela eğlenceli olursitenin en sevdiğim üyesi en samimi insanı @yenGEnC ile başlayalım
Annem ilk çocuğuna yani abime hamileyken karnı burnunda fakir bir komşuya yemek götürüyormuş.(Evde yemeği götürecek birileri varken annemi yollarlarmış.sohbet konusu kullanıcı adınızın hikayesi herkes birini etiketlesin ve sorsun onun sitenin en mantıklısı en delisi en çatlağı diye etiket yapabilirsiniz mesela eğlenceli olursitenin en sevdiğim üyesi en samimi insanı @yenGEnC ile başlayalım
Aaa SüperAnnem ilk çocuğuna yani abime hamileyken karnı burnunda fakir bir komşuya yemek götürüyormuş.(Evde yemeği götürecek birileri varken annemi yollarlarmış.)Annem anlatıyor:”Kapıyı çaldım fakir kadın kapıyı açmış aaa Ruhay ın annesi gelmiş demiş.Annem de şaşırmış Ruhay kim demiş Kadın da karnındaki çocuk demiş.Annem de bunda var bir tılsım deyip çocuğun adını Ruhay koymak istemiş ama tabi babam ve ailesi izin vermemişler.Hep anneme derdim çocuğum olursa adını Ruhay bırakayım diye.Ama geç evlenince tabi ben de gerçekleştiremedim.Ruhay ismini bari burda kullanayım dedim .
Evet 1 kullanıcı daha var benzer şekilde :) çok merak ettim ilk müsait zamanda izleyeceğimIngiltere kralı Henry i 7 sene peşinde kosturduktan sonra evlenen ve 3 sene sonra da idam edilen ingiltere kraliçesi boleyn kızı.
Kitabı büyük bir keyifle okudum. Filmi biraz daha sığ kalmıştı ama Natalie Portman her şekilde izlenir.
Ve hala severek kullanıyorum ismimi. Okumayan varsa okunmalı. Mümkünse filme de bir şans verilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?