Kullanıcı adınızı hikayesi 🙃

Yok önce birisi dedi. Ben kullanıcı adımı değiştirdim o dedikten sonra. Aynı sohbet içinde bir arkadaş daha değiştirdi aynı kişinin hitabıyla djsks
Başka birisinden bahsetmiyorsan eğer o bendim. Kullanıcı adım Sevgili Patates idi bana da "bana bak patates misin domates misin" diye hitap etmişti de ben de ismimi Patates Domates olarak değiştirmiştim

Başka birisinden bahsetmiyorsan eğer o bendim. Kullanıcı adım Sevgili Patates idi bana da "bana bak patates misin domates misin" diye hitap etmişti de ben de ismimi Patates Domates olarak değiştirmiştim
Önce bana pamuk musun nesin demisti ben değiştirmiştim sonra birkaç kişiye daha yükseldi sen de nickini değiştirmiştin. Duvar yazısıydı ama bulamadım. İmlâ hatalarını bile hatırlıyorum kadının. "Sral (spiral) taktırdım arım var." diyordu.

Kullanıcı adımın hikayesi bir animeye dayanıyor. (Spoiler içerir.)

Anime ismi: Puella Magi Madoka Magica

Ana karakterimiz Madoka hiçbir konuda iyi değil. Bir işe yaramadığını düşünüyor ve bir gün rüyasında bir kızın cadılarla savaştığını görüyor Kyubey isimli kedi benzeri başka bir uzaylı varlık Madokanın yanına gelip isterse o kızı kaderinden kurtarabileceğini, Madokanın güçlü olduğundan bahsediyor. Ertesi gün Madoka okula gidiyor ve yeni bir transfer öğrencinin okula nakil olduğunu öğreniyor. Transfer öğrenci rüyasında gördüğü kızla aynıdır. Daha sonrasında Madokanın rüyasında gördüğü uzaylı varlık yardım için Madokaya telepati yolu ile seslenmeye başlar. Madoka koşarak yardıma gider ve yeni transfer öğrencinin Kyubey isimli varlığı öldürmeye çalıştığını görür bunu neden yaptığını sorar.

Spoiler kısmı başlıyor

İşin aslı o transfer kızın ismi Homura Akemi ve özel gücü zamanı kontrol edebilmek. İlk zaman çizelgesi yani bu yeteneği elde ettiği ilk zaman Madoka dahil bütün arkadaşlarını çok güçlü bir cadı katletti. Sonrasında zamanda geriye gidebildiğini keşfedip arkadaşlarını uyardı fakat içlerinden sadece Madoka ona inandı. 3. Zaman çizelgesinde Madoka ona " Homura, sen zamanda geriye gidebiliyorsun değil mi ? Lütfen Kyubeyin beni kandırmasına izin verme büyücü kız olmama engel ol." diyerek Homuradan yardım istedi. Çünkü büyücü kızlarla ilgili acı bir gerçek vardı o da ruh taşları (Büyücü kızların ruhunun bulunduğu taş) cadı avlamadıkları sürece kararıyordu. Ruh taşı en karanlık haline ulaştığında büyücü kızlar savaştıkları cadılara dönüşüyordu 3. Zaman çizelgesinde Madoka dahil tüm kızlar bu gerçeği öğreniyor. Madoka ayrıca bir cadıya dönüşmek istemediğini de Homuraya söylüyor ve Homura ne yazık ki Madokayı cadıya dönüşmemesi adına kendi elleriyle öldürüp zamanda tekrar geriye gidiyor. En son zaman çizelgesine gelene kadar Homura tam 14 sene boyunca Madokayı kurtarmak için zamanda geriye gidip son 1 ayı tekrar tekrar yaşıyor. ancak hiçbir zaman çizelgesinde Madokayı kurtaramıyor. En son zaman çizelgesinde Madoka çok güçlü bir hale geliyor çünkü Homura tüm geçirdiği zaman çizelgelerindeki Madokanın kaderini son zaman çizelgesindeki Madokaya bağladı bu durum Madokanın karmasını büyük ölçüde arttırdı ve çok güçlü olmasına sebep oldu. Bir büyücü karmik gücü ne kadar yüksekse Kyubeyden o kadar inanılmaz dilekler dileyebilir. Homura en güçlü cadılardan biriyle savaşırken yere yığılır sonrasında Madoka yanına gelir ve Kyubeyden büyücü kız olmak için bir dilek dileyeceğini söyler ve dileğini söylemeye başlar: "Bütün cadıları daha doğmadan yok etmek istiyorum. Her evrendeki, geçmişteki ve gelecekteki her cadıyı kendi ellerimle sileceğim... Adına ne derseniz deyin, umurumda değil. Umutlarına tutunan ve cadılara karşı savaşan tüm o Büyülü Kızlar'ın ağladığını görmek istemiyorum. Sonuna kadar gülümsemeye devam etmelerini istiyorum. Yoluma herhangi bir kural veya yasa çıkarsa, onu yok edeceğim. Yeniden yazacağım. Bu benim duam. Bu benim dileğim. Şimdi, Kyubey, onu kabul et!" Sonrasında Madoka bir tanrıya dönüşür Homuranın neler yaptığını her zaman çizelgesine erişebildiği için görür ve ona özel bir alanda teşekkür eder.

İşte bu da benim kullancı adımın hikayesi. İkisinin aşkı MadoHomu.

Ingiltere kralı Henry i 7 sene peşinde kosturduktan sonra evlenen ve 3 sene sonra da idam edilen ingiltere kraliçesi boleyn kızı.

Kitabı büyük bir keyifle okudum. Filmi biraz daha sığ kalmıştı ama Natalie Portman her şekilde izlenir.

Ve hala severek kullanıyorum ismimi. Okumayan varsa okunmalı. Mümkünse filme de bir şans verilebilir.

Kızlar ınstagramda blog tarzı bir hesap açtım yemek vb şeyler paylaşacağım bana destek olurmusunuz Hesap adı (fnurblogg)

Annem ilk çocuğuna yani abime hamileyken karnı burnunda fakir bir komşuya yemek götürüyormuş.(Evde yemeği götürecek birileri varken annemi yollarlarmış.)Annem anlatıyor:”Kapıyı çaldım fakir kadın kapıyı açmış aaa Ruhay ın annesi gelmiş demiş.Annem de şaşırmış Ruhay kim demiş Kadın da karnındaki çocuk demiş.Annem de bunda var bir tılsım deyip çocuğun adını Ruhay koymak istemiş ama tabi babam ve ailesi izin vermemişler.Hep anneme derdim çocuğum olursa adını Ruhay bırakayım diye.Ama geç evlenince tabi ben de gerçekleştiremedim.Ruhay ismini bari burda kullanayım dedim .

İlk atandığımda bir soruşturma geçirmiştim.
Sınav görevinde yanımdaki salon başkanı sınıfa hiç öğrenci gelmediği halde sınav evrak poşetini açmaya kalkıştı ama minicik yırtmışken ben yapmayın açmayacağız diye uyardım.
Ama açmış bulunduğu için tutanak tutup sehven yapıldığını ilettik. Aylar sonra bizi çağırıp ifade aldılar,yanımdaki tontiş hocam öğretmen hanımın hiçbir suçu yok benim yüzümden oldu deyince öğretmen hanım demesi çok hoşuma gitmişti. Kullanıcı adını değiştirirken aklıma geldi. Hala öğretmen hanım dendiğinde o olay gelir aklıma,ifadeye çağırdıklarında tırsmıştım biraz da,yeni atanmışım toyum. Öyle bir anımdı.
7 sene geçmiş vay be.

Aaa Süper hikaye

Evet 1 kullanıcı daha var benzer şekilde :) çok merak ettim ilk müsait zamanda izleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…