Kullanıcı adınızı hikayesi 🙃

Olsun hikayesini bizimle paylaş
Ilk nick im 3 çocuğum var diyerekten ve hepsi de küçüktü o zaman "minik meleklerim " di herkes bana minik diyordu tabi yazarken ..

Bir ara çalkantılı bir dönemde şaşkın baykuş yapmıştım..birbirimizi sevdiğimizi sandığım bir arkadaşım için tamm3n pişmanlıktır bu nick bana

Sonra minik meleklerim e geri dondum ama hep böyle değişik birsey arıyordum.

Bir gün sosyal medya de dolaşırken taha duymaz caps i gördüm "tenceresiz kaldım anne" yazıyordu ordan görerek bende bu nick i aldım

Ama herkes bana hep minik dediği için nick i bilmeyenler minik kim diyordu

Minikli tencereli olsun diye "minik duduklu tencere" yaptım en son

Ben dilime takıldığı bir dönemde seçtim kendisinikfkf
Yıllar önce Beyoğlu'nda görmüştüm Faruk K' yı. İki yanında manken kızlar bu aralarında bacak kadar kalmış bize kibirli kibirli bakıp saçlarını savuruyor, etraftaki kameralara havalı bakışlar atmaya çalışıyor ama olmuyordu dsdshsh çok garip bi ortamdı sanırım azar azar zamanları

Çok güzelmiş teşekkür ederim

Roman olur yazsam seni Süper

kısa dönem askerlik gibi kısa dönem bir ünlülük oldu onun da zaten tipinden kaynaklı zorbalandigini anlatmisti bir videoda, hatta hareket etmişler sanırım yapımcılar sen ünlü olamazsın vs gibi

kısa dönem askerlik gibi kısa dönem bir ünlülük oldu onun da zaten tipinden kaynaklı zorbalandigini anlatmisti bir videoda, hatta hareket etmişler sanırım yapımcılar sen ünlü olamazsın vs gibi
Ayyy üzüldüm şimdi ben onu hep kibirli üstten bakan biri olarak kodlamıştım kafamda

İkisinide tutturamamışım. Benim hikayeleştirme şeklimin gerçeklerle uyuşmaması
Ama hala orjinal. Fikrim aynı.

[/QUOTE]
Kleopatra'nın kızının ismi Kleopatra Selene'di. Kleopatra'nın ayı. Türkçe'deki Selen isminin de oradan gelme ihtimali var. Nickiniz bana onu anımsattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…