- 8 Nisan 2017
- 57.243
- 305.580
- 698
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Ilk nick im 3 çocuğum var diyerekten ve hepsi de küçüktü o zaman "minik meleklerim " di herkes bana minik diyordu tabi yazarken ..Olsun hikayesini bizimle paylaş
Yıllar önce Beyoğlu'nda görmüştüm Faruk K' yı. İki yanında manken kızlar bu aralarında bacak kadar kalmış bize kibirli kibirli bakıp saçlarını savuruyor, etraftaki kameralara havalı bakışlar atmaya çalışıyor ama olmuyordu dsdshsh çok garip bi ortamdı sanırım azar azar zamanlarıBen dilime takıldığı bir dönemde seçtim kendisinikfkf
Çok güzelmişBenim kullanıcı adımın hikayesi daha önce ve sonrasında bir çok kez gördüğüm ruya ile alaklı. Rüyamda ilk kez Ay gördüğümde detaylarını pek hatırlamıyorum ancak çok güvenilir dini ruya tabiri yapan birine sormuştum arkadaşımın abisidir kendisi. O da bana evlat sahibi olacağıma dair yorumlamıştı ve hatta Ay'ın bunun sembolu olduğunu (herzaman değil) söylemişti. Daha sonrasında gördüğümde de yine aynı şekilde yorumlanmıştı ki, herzaman aynı şekilde tabir edilmez. Sadece çok sabırlı olmam gerektiğini söylemişti.
Ben de buna binaen gelecekte Allahın izniyle doğacak olan çocuğuma hitab edercesine Ay Işığım yani My Moonlight adını kullanmayı tercih ettim. Özellikle de pozitif enerci vermek ve olumlu olmak adına.06 da zaten malum memleketim Ankara.
Bu arada konu iyi fikir beğendimKulubun1uyesi
Roman olur yazsam seniIlk nick im 3 çocuğum var diyerekten ve hepsi de küçüktü o zaman "minik meleklerim " di herkes bana minik diyordu tabi yazarken ..
Bir ara çalkantılı bir dönemde şaşkın baykuş yapmıştım..birbirimizi sevdiğimizi sandığım bir arkadaşım için tamm3n pişmanlıktır bu nick bana
Sonra minik meleklerim e geri dondum ama hep böyle değişik birsey arıyordum.
Bir gün sosyal medya de dolaşırken taha duymaz caps i gördüm "tenceresiz kaldım anne" yazıyordu ordan görerek bende bu nick i aldım
Ama herkes bana hep minik dediği için nick i bilmeyenler minik kim diyordu
Minikli tencereli olsun diye "minik duduklu tencere" yaptım en son
Kısa ve özsosyoloji ila felsefenin kısaltılmışı ve bu hikaye burada biter
kısa dönem askerlik gibi kısa dönem bir ünlülük oldu onun da zaten tipinden kaynaklı zorbalandigini anlatmisti bir videoda, hatta hareket etmişler sanırım yapımcılar sen ünlü olamazsın vs gibiYıllar önce Beyoğlu'nda görmüştüm Faruk K' yı. İki yanında manken kızlar bu aralarında bacak kadar kalmış bize kibirli kibirli bakıp saçlarını savuruyor, etraftaki kameralara havalı bakışlar atmaya çalışıyor ama olmuyordu dsdshsh çok garip bi ortamdı sanırım azar azar zamanları
Ayyy üzüldüm şimdi ben onu hep kibirli üstten bakan biri olarak kodlamıştım kafamdakısa dönem askerlik gibi kısa dönem bir ünlülük oldu onun da zaten tipinden kaynaklı zorbalandigini anlatmisti bir videoda, hatta hareket etmişler sanırım yapımcılar sen ünlü olamazsın vs gibi
Videoyu bulsam aticaktim da bulamadımmAyyy üzüldüm şimdi ben onu hep kibirli üstten bakan biri olarak kodlamıştım kafamda
Dsdsdh daha iyi ben hemen ağlarım insanların üzülmesineVideoyu bulsam aticaktim da bulamadımm
Ilk nick im 3 çocuğum var diyerekten ve hepsi de küçüktü o zaman "minik meleklerim " di herkes bana minik diyordu tabi yazarken ..
Bir ara çalkantılı bir dönemde şaşkın baykuş yapmıştım..birbirimizi sevdiğimizi sandığım bir arkadaşım için tamm3n pişmanlıktır bu nick bana
Sonra minik meleklerim e geri dondum ama hep böyle değişik birsey arıyordum.
Bir gün sosyal medya de dolaşırken taha duymaz caps i gördüm "tenceresiz kaldım anne" yazıyordu ordan görerek bende bu nick i aldım
Ama herkes bana hep minik dediği için nick i bilmeyenler minik kim diyordu
Minikli tencereli olsun diye "minik duduklu tencere" yaptım en son
Benim kullanıcı adımın hikayesi daha önce ve sonrasında bir çok kez gördüğüm ruya ile alaklı. Rüyamda ilk kez Ay gördüğümde detaylarını pek hatırlamıyorum ancak çok güvenilir dini ruya tabiri yapan birine sormuştum arkadaşımın abisidir kendisi. O da bana evlat sahibi olacağıma dair yorumlamıştı ve hatta Ay'ın bunun sembolu olduğunu (herzaman değil) söylemişti. Daha sonrasında gördüğümde de yine aynı şekilde yorumlanmıştı ki, herzaman aynı şekilde tabir edilmez. Sadece çok sabırlı olmam gerektiğini söylemişti.
Ben de buna binaen gelecekte Allahın izniyle doğacak olan çocuğuma hitab edercesine Ay Işığım yani My Moonlight adını kullanmayı tercih ettim. Özellikle de pozitif enerci vermek ve olumlu olmak adına.06 da zaten malum memleketim Ankara.
Bu arada konu iyi fikir beğendimKulubun1uyesi
Bana yazan pişman olur okumaktanRoman olur yazsam seniSüper
Kleopatra'nın kızının ismi Kleopatra Selene'di. Kleopatra'nın ayı. Türkçe'deki Selen isminin de oradan gelme ihtimali var. Nickiniz bana onu anımsattı.
Rica ederimÇok güzelmişteşekkür ederim
Madem prenses olmak istiyosun o zaman prenses gibi davran diyosun sjfifyazdım kabul etti bir hikayemiz yok
Sen yaz ben okurum düdüklü ben de zor durduruyorum kendimi destan yazmaktanBana yazan pişman olur okumaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?