Kullanildim...

Üni okuyorum 19 yasindayim. Annem onların evine gidiyorsak is yapacağız ya da gitmeyeceğiz diyor. İş yapmayınca da evlenince de yapmazsiniz vs vs bir sürü laf sayıyorlar

Üni okuyorum 19 yasindayim. Annem onların evine gidiyorsak is yapacağız ya da gitmeyeceğiz diyor. İş yapmayınca da evlenince de yapmazsiniz vs vs bir sürü laf sayıyorlar
gitmeyin o zaman nolcak. Derslerinize odaklanın dersim var gelemem deyin. Evde olmuyorsa kütüphanede çalışın. Valla Allah yardımcınız olsun.

Öyle desem annem akrabalar millet mi der. O derece seviyor onları. Ne de olsa onlar benden daha kıymetli...
Dediği yere kadar. Benim için millet sonuçta kardeşim değil,anam babam değil 2 derece akraba de. Biraz dişli ol en fazla ne yapabilir şiddet mi uygular. Üstüne gelirse çıkar giderim diye tehdit et. Nereye derse kadin sığınma yurduna orda daha rahat ederim hiç değilse de. Biraz gidebilecekmissin gibi gözdağı ver. Korksun. Bu ne ya az yesinler hizmetçi tutsunlar. Valla seni ezik bulmuşlar eziyolar ezdirme kendini kim olursa olsun. Ben bu hayatta en iyi neyi anladim biliyor musun¿ Kendinden değerli başka kimse yok. Hayatı çok iyi yaşamış bir ablan olarak nasihat ediyorum gülüm. Kendine güven ve kimseye ezdirme kendini yoksa koca evinde çok çekersin.

Son açtığım konuya bakın lütfen çok kotuyum suan agliyorum

Akrabaların evinde uzun süre kalıyorsanız yük olmamanız için biraz yardım etmeniz gerekir ama hizmetçi gibi her işlerini yapmayın

Kendi pisliğinden başka hiç kimsenin pisliğini temizleme ,arkasını toplama.
HAYIR demesini acilen öğrenmelisin.

yirtici olmazsan vur basina al ekmegini durumuna dusersin insanin canindan ote can kendisirdr

Anneniz yapsin o zaman elalem olmayan insanladin temizligini. Ezdirmeyin kendinizi kimseye. Kimse kimsenin temizligini yapmak zorunda degil. Yaptiginiz isi begenmeyen o kisiye de "ayip ayip sana yardim eden bir insana bu sekil laf edilmez" diyin. Herkes kendi yaptigindan veya yapmadigindan sorumludur. Kendi isine baksin herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…