kullanılıyor muyum ???

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar içimi kemiren bir durum var sizinle paylaşmak fikir almak istiyorum. .
bi akrabam var Anne tarafından
sürekli bi ihtiyacı olduğunda arar başka zaman umrunda bile olmaz. .
benim ehliyetim arabam var her tarafa beni sürükler beni buraya götür burdan al bide alabilirmisin demiyor al diyo. .
Burayı ara şunu yap bilmem ne. .
ben yalnızım burda yabancı ülkeye ye gelin geldim. . yalnızım dedim bana arkadaş olur dedim ama. .

mesela arabaya oturuyor bugün Funda ile akşam yemeği yedik yemek yaptım çağırdımm. . geçen gün bütün kadınlar bizdeydi kahvaltı yaptık. .
beni çağırmak yok beni sadece ihtiyaç anında arıyor soruyor. . mesajları hep orayı ara bunu yap beni al. . kendimi artık hizmetçi gibi hissediyorum ne yapmam lazım. .
bide benimle dalga geçiyor sürekli orami burami eleştiriyor. . yok 30 olmuşsun bi doguramadin. .
çocuğum olmuyor. .herkes beceriyorda sen bi beceremedin diyo bana. .
Saçım başım la dalga geçiyor. .

bigün bi arkadas dediki pikniğe gidecez sende gel gittimki oda orda düşünün yabancı çağırıyor o çağırmıyor sadece işi düştümu gel git yap. . ricali da konuşmuyor. .
kırmak da istemiyorum kimseyi ne yapacağımı şaşırdım. .
sizden fikir istiyorum hayırlı akşamlar iyi bayramlar dilerim. ..

tek derdiniz bu olsun. musait degilim dersiniz. olur biter. cikari icin arkadasiniz olan zaten olmasin.

Merhaba arkadaşlar içimi kemiren bir durum var sizinle paylaşmak fikir almak istiyorum. .
benim ehliyetim arabam var her tarafa beni sürükler beni buraya götür burdan al bide alabilirmisin demiyor al diyo. .
ben yalnızım burda yabancı ülkeye ye gelin geldim. . yalnızım dedim bana arkadaş olur dedim ama. .

mesela arabaya oturuyor bugün Funda ile akşam yemeği yedik yemek yaptım çağırdımm. . geçen gün bütün kadınlar bizdeydi kahvaltı yaptık. .
beni çağırmak yok beni sadece ihtiyaç anında arıyor soruyor. . mesajları hep orayı ara bunu yap beni al. . kendimi artık hizmetçi gibi hissediyorum ne yapmam lazım. .
bide benimle dalga geçiyor sürekli orami burami eleştiriyor. . yok 30 olmuşsun bi doguramadin. .

bigün bi arkadas dediki pikniğe gidecez sende gel gittimki oda orda düşünün yabancı çağırıyor o çağırmıyor sadece işi düştümu gel git yap. . ricali da konuşmuyor. .

Terbisiyesiz kadin ya ne insanlar var oyle uzak dur bence yoksa seni daha coooooookkkkkk kullanir

Açma ararsa konuşma görüşme menfaatçinin biri işte

Kirmak istemiyorum ne demek?

O zamam boyle kullabilmaya devam edeceksin.

Kadin seni resmen usak gibi kullaniyor ve arada hakaret de ediyor.

Ben olsam degil kirmamak suratina bile bakmam.

Hani bi kelime var HAYIR hiç duydunuz mu? Hayır diyeceksiniz kullandırtmayacaksınız kendinizi. Valla sen taviz verdikçe insanlar seni kullanırlar iyi niyet bilmemne devri seğil bu devir herkes anasının gözü. Bi kere seni sadece işi varken çağıran normalde aramayan aradı mı da "beni şurdan al" diyene galiba paralı uşağını aricaktın yanlışlıkla beni aradın demiyosan sorun sende yani.

Kullaniliyorsunuz çok net, hayır demeyi öğrenmelisiniz
Ben şahsen emri vaki yapan insanlardan nefret ederim kırmak gerekiyorsa da Kırarım

Telefonunuzun ekranını HAYIR ! yazılı bi arkaplan yapın. :) Hayır demesini öğrenmezseniz daha çok üzülürsünüz. Onun yerine alın arabanızı. Gidin kurslara yazılın. Yeni insanlarla tanışın. Gezin, keşfedin.

Tamamen iyi nimetini kullanıyor, öncelikle seni özel şöförü ve özel hizmetçisi gibi kullanmasına izin verme... mesela sana bir şey buyurduğunda sürekli bir bahanen olsun... sonra ısrarlarına devam edecek, o zaman da benimde bir hayatım düzenim var, müsait olup olmadığımı sormuyorsun benden habersiz emrivaki yapıyorsun bana, müsait olamıyorum dersin... daha da üstelerde bu şekilde ricasız emrivakilere gelemiyorum koskoca kadınım dersin ilişkini kesersin hepsi bu...

İyi dayanıyorsunuz valla hiç işim olmaz öyle tiplerle . Özel şöförü müsünüz ?

Arada böyle konular okuyorum da gerçek mi değil mi anlamıyorum. "Hayır" diyeceksiniz, "bana böyle söylemenden hoşlanmıyorum" diyeceksiniz. "Kendi işlerim var" diyeceksiniz. "Bu planı uygun bulmuyorum" diyeceksiniz. Yani kendinizden bahsederek, özneyi "ben" yaparak reddedeceksiniz. Ama "hep böyle diyosun, sen nasıl insansın" diye özneyi "sen" yaparsanız karşı taraf savunma pozisyonuna geçer, sinirler gerilir. Özneyi "ben" yaparsanız hiçbi şey diyemezler.

Yani bu konu fake olabilir ama hanımların aklında olsun diyelim.

Nasıl bir sabır var sizde maşallah . Vallahi burda çatladım .
Çok afedersiniz ama karşınızdaki sizi enayi yerine koymaktan başka bir şey yapmamış .
Siz hala kırılır diye düşünmeye devam ederseniz de bu davranışlarına devam edecek .

Back
X