- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.488
- 408
Merhaba arkadaşlar içimi kemiren bir durum var sizinle paylaşmak fikir almak istiyorum. .
bi akrabam var Anne tarafından
sürekli bi ihtiyacı olduğunda arar başka zaman umrunda bile olmaz. .
benim ehliyetim arabam var her tarafa beni sürükler beni buraya götür burdan al bide alabilirmisin demiyor al diyo. .
Burayı ara şunu yap bilmem ne. .
ben yalnızım burda yabancı ülkeye ye gelin geldim. . yalnızım dedim bana arkadaş olur dedim ama. .
mesela arabaya oturuyor bugün Funda ile akşam yemeği yedik yemek yaptım çağırdımm. . geçen gün bütün kadınlar bizdeydi kahvaltı yaptık. .
beni çağırmak yok beni sadece ihtiyaç anında arıyor soruyor. . mesajları hep orayı ara bunu yap beni al. . kendimi artık hizmetçi gibi hissediyorum ne yapmam lazım. .
bide benimle dalga geçiyor sürekli orami burami eleştiriyor. . yok 30 olmuşsun bi doguramadin. .
çocuğum olmuyor. .herkes beceriyorda sen bi beceremedin diyo bana. .
Saçım başım la dalga geçiyor. .
bigün bi arkadas dediki pikniğe gidecez sende gel gittimki oda orda düşünün yabancı çağırıyor o çağırmıyor sadece işi düştümu gel git yap. . ricali da konuşmuyor. .
kırmak da istemiyorum kimseyi ne yapacağımı şaşırdım. .
sizden fikir istiyorum hayırlı akşamlar iyi bayramlar dilerim. ..
bi akrabam var Anne tarafından
sürekli bi ihtiyacı olduğunda arar başka zaman umrunda bile olmaz. .
benim ehliyetim arabam var her tarafa beni sürükler beni buraya götür burdan al bide alabilirmisin demiyor al diyo. .
Burayı ara şunu yap bilmem ne. .
ben yalnızım burda yabancı ülkeye ye gelin geldim. . yalnızım dedim bana arkadaş olur dedim ama. .
mesela arabaya oturuyor bugün Funda ile akşam yemeği yedik yemek yaptım çağırdımm. . geçen gün bütün kadınlar bizdeydi kahvaltı yaptık. .
beni çağırmak yok beni sadece ihtiyaç anında arıyor soruyor. . mesajları hep orayı ara bunu yap beni al. . kendimi artık hizmetçi gibi hissediyorum ne yapmam lazım. .
bide benimle dalga geçiyor sürekli orami burami eleştiriyor. . yok 30 olmuşsun bi doguramadin. .
çocuğum olmuyor. .herkes beceriyorda sen bi beceremedin diyo bana. .
Saçım başım la dalga geçiyor. .
bigün bi arkadas dediki pikniğe gidecez sende gel gittimki oda orda düşünün yabancı çağırıyor o çağırmıyor sadece işi düştümu gel git yap. . ricali da konuşmuyor. .
kırmak da istemiyorum kimseyi ne yapacağımı şaşırdım. .
sizden fikir istiyorum hayırlı akşamlar iyi bayramlar dilerim. ..