Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

elımde cok seveni olan 2 parfum var ama onları takasa koymaya kıyamadm pek
alıen 60 ml sıse de 50 ml kaldı..........
versace christal noir 30ml sısede cok az kullanıldı

chanel ysl gucci kokularıyla takas yapabılırm.....chanel chance olabılır

faraway dreams hiç kullanılmadı
celebre az kullanıldı
true glow yarısından fazlası var

uygun olanlarla takas yapabilirz arkdaşlarr..

tugibu... cok sevındı gule gule kullan.. ecz.sn aldımı onda sımdı aklım......dun ısyerınde bı takas yaptım kenzo leu par verdım bulgari jasmın noır aldm...........

oo sen işi ilerletmişsin yaa bayanssulusmile

kokusunun yanı sıra sisesı ve kapagını daha cok begenıodm ben covetın...zaten bıkac kere kullanablıorm parfumlerı..ama bunun sonu yok yaa...artık bıtırmeye azmedicem...olumunekankayizsmile

bitirmeye uğraşma boşver canım yaa biraz kullan sonra sıkıldıkça değiştir işte olumunekankayizsmile

oo sen işi ilerletmişsin yaa bayanssulusmile

bitirmeye uğraşma boşver canım yaa biraz kullan sonra sıkıldıkça değiştir işte olumunekankayizsmile

tugibu başka topicte diğer parfumlerının resmını gördüm.. chanel cahance ı bitirmeye uğraşma o zaman... versace cristal noir le takas ederz ya da başka biriyleolumunekankayizsmile

bendekı takasa hazır parfÜmlerı yazıyorum
sonıa rykıel-rykıel woman 30 ml.
Lalıque le parfum 50 ml. Bu en kıymetlılerı:)
salvador dalı purplelıps 30ml 0 dıyebılırız
avon 50's glam 0 durumda
guccı eau de parfum 30 ml. Ufak boyuna raĞmen 90 tl.ye almıŞtım( martta alındı gece kokusu bence bu da kıymetlım aslında:)
orıflame dıvıne sensual 30 ml
lÜtfen cıddı arkadaŞlar yazsın gerÇkten nıyetı olanlar. Sevgıyle kalın

bende de

lıttle black hıc acılmams kutusunda

perceıve hıc acılmamıs kutusunda

ve de surreal var yarısı duruyor ??

BENETTON SPORTS VE CHANEL

kızlar bende şu chanel in aslında üretmediği ama chanel adı altına orjinal chanel şişeleri içinde satılan chanel candy parfümü var. iki üç kere kullandım sadece. alırken çok beğenmiştim ama şekerli kokuları çok sevmiyorum bu da şekerli bi koku. çok cici bi kokusu var rengide pembiş.

bu kokuyu çok arayan oluyomuş, ankaradayım, eğer takas etmek isteyen olursa özelden mail atabilir.

bir de benetton sports var yeni aldım inanılmazda kalıcı edt olduğu halde. ama daha çok beğeneceğim bi parfümle takas etmek isteyen olursa onada varım.

benetton sports 100 ml edt : geçen hafta aldım ve sadece 1 haftadır kullanıyorum yani nerdeyse hiç kullanılmamış.

Son düzenleme:
Armani code edp 50 ml az kullandım bunu da 42-43 ml si falan duruyordur. Orjinal boynerden alınma kutulu....
ve
Body shop soft musk summer breeze çok az kullanıldı, yeni çıktı o parfüm 30 ml anca 3-4 kere sıktım.

takastaaaaaa

Armani code olabiliyorsa pure poisonla takas etmek isterim olmuyorsa başka tekliflere açığım.

Body shopa da Allah ne verirse artık yanlız şekerli koku istemiyorum çünkü yeteri kadar şekerli kokum var.

Bu benim 3. takasım olacak inşallah :)

Şimdiden teşekkürler.

bastakı blue rush da dıgerını cozemedım ben de
:)

evet baştaki sanırım avon blue rush diğeri de body shop un ürünlerinden birine benziyor.

EE hadi kızlaar yok mu kendini tutamayıpda deli gibi parfüm alıp sonra sıkılan
İşte fırsat bu fırsat takası değerlendirelimmm!!!

Kızlaaarrr avon soft musk (hiç kullanılmadı), ve avon simple elements mavi olan çok az kullanıldı.takastaaaaa

evt ..ama avon parfumlerını pek tercıh eden yok takasta...iyi markalar tercih ediliyor... avona takas ıcın ugrasmaya degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…