Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

canım ben de alkolsüz vücut spreyi var ince uzun şişede olan....... sen parfümünü istiyosun sanırım

Canım benim öncelikle özelden yazmak için yeterli hakkım yokmuş. O sebeple mesaj kutuna yollayamadım. İlgin için çok teşekkür ederim fakat celebre deodorant sprey var onu bile kullanmıyorum duruyor. hani u by ungaro ya da christian lacroix olsa değişirdik. Bana sakın darılma olur mu?? inan sevmiyorum. sevgiyle kal Kuncuk

rebul amber&vanilya var 50ml parfüm ve 150ml deodorantı kalpli özel kutusunda 2 tane almıstım bırını takasa koyuyorum ısteyen olursa foto eklerım.
parfüm vanilyalı güzel ve kalıcı bır koku

oyy kuzum beniimmm hiç olurmu ööyle şey niye darılym tatlım........ sende ilgine çok saol.........sevgilerimle..........

oyy kuzum beniimmm hiç olurmu ööyle şey niye darılym tatlım........ Sende ilgine çok saol.........sevgilerimle..........

dıesel plus plus femınıne ile takas edebiliriz. Full 50's glam ve sonıa rykıel rykıel woman gönderirim. Istiyorsan bana cevap verebilirsin. Rykıel woman orjinal malum.

yok kuzum yaa diesel plus plusa britney spears veya miss dior istiyorum ben ........deydeeyyy duy sesimiii anneemmm boshayallersmile

50's hiç kullanılmadı ve sen çok istiyorum dediğin için teklif sundum yoksa diesel e karşı bi tutkum yok. :smiley-cool:sen nasıl istersen canım.

hayır canım
şuan elimde olanlar
pink sugar 80 cc
lolita lempicka (mor şişe) 80 cc
marc jacobs-daisy 85 cc

takasda da en büyük sorun birinin talip olduğu kokuya diğerinin sıcak bakmaması. Bendeki parfümleri yazdım senin beğendiğin hangileri mesela? (daısy ah keşke hemen uçup gitmese ( hafiftir biraz,değil mi? )

takasda da en büyük sorun birinin talip olduğu kokuya diğerinin sıcak bakmaması. Bendeki parfümleri yazdım senin beğendiğin hangileri mesela? (daısy ah keşke hemen uçup gitmese ( hafiftir biraz,değil mi? )

evet canım takas yapıyoruz ama parfüm zevk meselesi olduğu için anlaşmak zor oluyor biraz e herkesin zevki de değişiyor
sendeki parfümleri bilmiyodum şimdi netten içeriklerine baktım
ama çoğu oryantal koku olarak geçiyor ve oryantal kokuları malesef sevmiyorum tatlım:kedi:

Bir arkadaşımız resimlerini görmek istiyormuş.ama nasıl ekleyeceğim burda hiç öyle bir denemem olmadı yardım ederseniz memnun olurum. mirmirmirmir

canım 100 mesajın yokken ekleyemıyorsun zaten sen malesf

bu arada elımde yarım surrender:)

sen marsmellow ile sorununu hallettin mi? hani önceki bloğu kapattıran olay!!!!tom ford olayı

MNESLI PARFUMLERI:)[/B] bunlardı demı canım yanlıslık olmasın da :=)

Full 50's glam

ve sonıa rykıel rykıel woman

Mecburen bir daha yazayım ben :hulya: SALVADOR DALI -PURPLELIPS FULL 30 ML.
AVON 50'S GLAM FULL 50 ML
LALIQUE EUA DE PARFUM TAHMıNıMCE 5 ML ANCA KULLANILMIŞTIR 45 ML.
BURBERRY BRIT EAU DE TOILETTE 50 ML.DEN KALAN 35 ML.

ZATEN BU YAZDIĞIM PARFÜMLERıN SEVENLERıYLE TAKAS YAPMAK BENıM ıÇıN ÇOK ZEVKLı OLACAK. KOKUYU BıLMEYENLER DEĞERıNı DE BıLMıYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…