- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.321
MNESLI PARFUMLERI:)[/B] bunlardı demı canım yanlıslık olmasın da :=)
CANIMSIN çok teşekkür ederim sana opuyorumnanaktan evet onlar ama eklememiz gereken bir de bunlar var sana çok zahmet oldu ellerine sağlık
hallettık..hatta 2 kere daha takas yaptık marshmellowla....lalıque le parfumle takas yapmak ısterdm senle ama kokusunu bılmıor..tekın acar a ve bısuru yere sordum yok o koku..deneyemedım kokusunu..
hallettık..hatta 2 kere daha takas yaptık marshmellowla....lalıque le parfumle takas yapmak ısterdm senle ama kokusunu bılmıor..tekın acar a ve bısuru yere sordum yok o koku..deneyemedım kokusunu..
eee genelde herkesin alışık olmadığı güzelleri bulurum ayıptır söylemesi...tek sorun nedense hemen hevesimin geçmesi. yoksa benim kullandığım bi sürü parfüm var hani bişeyler sürmek için burdan takas edeceğim parfümleri beklemiyorum
Mecburen bir daha yazayım ben:hulya: SALVADOR DALI -PURPLELIPS FULL 30 ML.
AVON 50'S GLAM FULL 50 ML
LALIQUE EUA DE PARFUM TAHMİNİMCE 5 ML ANCA KULLANILMIŞTIR 45 ML.
BURBERRY BRIT EAU DE TOILETTE 50 ML.DEN KALAN 35 ML.
ZATEN BU YAZDIĞIM PARFÜMLERİN SEVENLERİYLE TAKAS YAPMAK BENİM İÇİN ÇOK ZEVKLİ OLACAK. KOKUYU BİLMEYENLER DEĞERİNİ DE BİLMİYOR
MNESLI PARFUMLERI (rıca ederım canım da aynı parfumden ıkı kere eklemısım bı de son parfumden emın degılım bu mu acaba??=)
1--LALIQUE EUA DE PARFUM TAHMİNİMCE 5 ML ANCA KULLANILMIŞTIR 45 ML
2-AVON 50'S GLAM FULL 50 ML
3-BURBERRY BRIT EAU DE TOILETTE 50 ML.DEN KALAN 35 ML
.
4-SALVADOR DALI -PURPLELIPS FULL 30 ML.
1--LALIQUE EUA DE PARFUM TAHMİNİMCE 5 ML ANCA KULLANILMIŞTIR 45 ML
2-AVON 50'S GLAM FULL 50 ML
3-BURBERRY BRIT EAU DE TOILETTE 50 ML.DEN KALAN 35 ML
4-SALVADOR DALI -PURPLELIPS FULL 30 ML
kızlar bendeki takas etmek istediğim parfümleri yazıyorum
1) BENETTON SPORTS BAYAN EDT 100 ML / kutusunda bi iki kez denedim sadece, avrupadan geldi iki hafta önce.
2) CHANEL CANDY 100 ML / kutusunda, aslında bu parfümün ilginç bi hikayesi varmış, bu parfüm doldurma satan bi firmada yapılmış candy adıyla ve çok sevilmiş. sonradan chanel adıyla daha çok satsın die kandırmaca yapmışlar çok hoş bi parfüm. iki tane almıştım birisini takasa sunuyorum. şekerli bi koku.
3) Avon SOFT MUSK 50 ML EDT / kutusunda hiç açılmadı. avondan bu ay hediye geldi.
Sevgili Gökçen mesajını aldım ancak farkındasındır yorumlarım 50 yi aşmadığı için özelden mesaj gönderemiyorum. Candy tatlı bi koku evet ancak sakızlardaki tatlılık gibi ben daha angel imsi lolita tarzı şeker kokusu arıyorum. benetton ise fresh bana uymuyor soft da kullanamıyorum bi türlü. Ama alakan için çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kal:kedi:
Eğer sevdiklerimden biri olsaydı inan hemen yapardık. Bana darılma olur mu canım? :kedi:
Ben de açığım takasa. Daha önce başka bir topikte de buna benzer bir konu açıldığında yazmıştım. Cacharel Anais Anais var bende de 100 ml, bir kere denemek maksatlı sıktım, tenime gitmedi. Kesinlikle orijinal. Her yerde teyit ettirilebilir. Piyasada fiyatı 150-160 TL arası.
selam kızlar. Valentino Absolu EDP 90 ml ve Simple Elements Perfect Cotton 30 ml hiç kullanılmamış takasta....
Valentino Absolu EDP
.
MERHABA Arkadaşım ben bu parfümle takas yapmayı düşünürüm. özelden yazamadığım için burdan yazıyorum bana özelden cevap verebilirsin. hoşçakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?