Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

MNESLI PARFUMLERI (rıca ederım canım da aynı parfumden ıkı kere eklemısım bı de son parfumden emın degılım bu mu acaba??=)

1--LALIQUE EUA DE PARFUM TAHMıNıMCE 5 ML ANCA KULLANILMIŞTIR 45 ML

2-AVON 50'S GLAM FULL 50 ML

3-BURBERRY BRIT EAU DE TOILETTE 50 ML.DEN KALAN 35 ML
.
4-SALVADOR DALI -PURPLELIPS FULL 30 ML.

1--LALIQUE EUA DE PARFUM TAHMıNıMCE 5 ML ANCA KULLANILMIŞTIR 45 ML

2-AVON 50'S GLAM FULL 50 ML

3-BURBERRY BRIT EAU DE TOILETTE 50 ML.DEN KALAN 35 ML

4-SALVADOR DALI -PURPLELIPS FULL 30 ML

Son düzenleyen: Moderatör:
Yesa sen çok iyisin canım benim ya. Bi ara çıkmıştım sana cevap veremedim. Lalique le parfum olacak. diğerlerinin hepsi doğru. Lalique koyu renk bi parfüm kare bir şişesi var. Sen hiç takas yaptın mı burda??:CüvCüv:

canım bende avon soft musk var.eğer kabul edersen 50's glamla takas yapalımmı??

avon 50sglam a soft musk var canm.istersen takas yapabilirs

Sağolun kızlar ama soft musk sevmiyorum.u by ungaro veya christian lacroıx ile takas yapabilirim. ya da orjinal bir parfümü takas ederken 50's i kullanıp üzerine bir parfüm daha veririm.

kızlar bendeki takas etmek istediğim parfümleri yazıyorum

1) BENETTON SPORTS BAYAN EDT 100 ML / kutusunda bi iki kez denedim sadece, avrupadan geldi iki hafta önce.

2) CHANEL CANDY 100 ML / kutusunda, aslında bu parfümün ilginç bi hikayesi varmış, bu parfüm doldurma satan bi firmada yapılmış candy adıyla ve çok sevilmiş. sonradan chanel adıyla daha çok satsın die kandırmaca yapmışlar çok hoş bi parfüm. iki tane almıştım birisini takasa sunuyorum. şekerli bi koku.

3) Avon SOFT MUSK 50 ML EDT / kutusunda hiç açılmadı. avondan bu ay hediye geldi.

Eklentiler

• $AVON-SOFT-MUSK-BAYAN-PARFUM-50-ML.webp
    1 KB · Görüntüleme: 28
  • $benetton sports.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $CHANEL-CANDY-100ML.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

Sevgili Gökçen mesajını aldım ancak farkındasındır yorumlarım 50 yi aşmadığı için özelden mesaj gönderemiyorum. Candy tatlı bi koku evet ancak sakızlardaki tatlılık gibi ben daha angel imsi lolita tarzı şeker kokusu arıyorum. benetton ise fresh bana uymuyor soft da kullanamıyorum bi türlü. Ama alakan için çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kal:kedi:

canım benim şimdi gördüm yazdığını, tamamdır teşekkür ederim yinede umarım ikimizde takasa uygun güzelcik kokular buluruz eheheh bayanssulusmile

AHNİNA arkadaşımız sanırım bu aralar bloğa giriş yapmıyor:S bilemiyorum ancak eğer okursa ve parfümünü bir şekilde daha değerlendirmediyse anais anais ile takas yapabiliriz.

VE BU MESAJIM DA SEVGıLı MAIX ıÇıN;
Daha önceleri de belirtmiştim henüz özelden cevap veremiyorum ancak mesajınızı aldım. Eğer hangi parfümlere sahip olduğunuzu bilirsem elbetteki takas yaparız zaten bunun için burdayız. SEVGıYLE KALIN...

seertmece;hallettık..hatta 2 kere daha takas yaptık marshmellowla....lalıque le parfumle takas yapmak ısterdm senle ama kokusunu bılmıor..tekın acar a ve bısuru yere sordum yok o koku..deneyemedım kokusunu..[/QUOTE]

SERTMECE Dün soracaktım soramadım hallolduğuna sevindim, peki ama sen çok sinirlenmiştin bu duruma e nasıl ulaşabildin arkadaşa??? :sm_confused:

Son düzenleme:
selam kızlar. Valentino Absolu EDP 90 ml ve Simple Elements Perfect Cotton 30 ml hiç kullanılmamış takasta....

Valentino Absolu EDP
"Bir kadının en davetkar, cazibeli ve egzotik olmak istediği anda güvenle yanında bulunabileceği bir koku. Valentino V Absolu bir kadını her an dönüşebileceğini bildiği o güçlü ve seksi varlığa dönüştürme gücüne sahip. V Absolu sürdüğünüzde, kendinizi daha şehvetli, daha seksi ve daha sıradışı hissedeceksiniz.Kırmızı büyüleyici bir renk. O hayatın kendisi, tutkunun ve aşkın kanı, üzüntünün birebir tesellisi.“Ben kimim ki bir kadına ne kadar seksi, iç gıcıklayıcı ve kendine güvenli olduğunu söyleyeyim. Bir kadın yüreğinden gelen bu arzulara zaten sahip. Benim kokum ise sadece yeni dünyalara ve deneyimlere yapılacak yolculuğun anahtarı olabilir” diyor Valentino. Temel notalardaki krem halindeki vanilyaya ilaveten üst notalardaki mandalina, incir, pembe greyfurt parfümün meyveleri, çiçeksi tazeliğini muhafaza ederken orta notalardaki portakal çiçeği, Hawai çiçekleri ve gül yaprakları karışımı mükemmelleştirdi.

Simple Elements Perfect Cotton
Ürün Açıklaması :

Pamuk kadar saf, beyaz, hafif ve rahatlatıcı..

Güneşte kurutulmuş pamuk, beyaz gül ve yumuşak odunsu koku notalarının rahatlatıcı birleşimi ile günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenler için ideal.

hadi bakalım....

Son düzenleme:
bir de isteyene LACOSTE Touch of Pink var ama orjinal değil sanırım. güzel kokuyor sanki gül kokuyor gibi.bir arkadaşım durup dururken hediye etti. ben de anlamadım. isteyen olursa o da takasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…