Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

marshmelow meğerse trafik kazası geçirmiş... hastanedeymiş.. öyle bi durum yaşandı maqalesef.. sonu tatlıya bağlandı.. sorun yok şuanda.. dediğim gibi..

mnesli canım ne ile takas düşünüyorsun..yani bendekine karşılık seninkilerden hangisi..

Canım benim biraz da senin zevkine bağlı. Eixir.com var bilirsin ben ordan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Salvador Dali Rubylips siparişi vermiştim fakat bana Purplelips gönderdiler. Sonra telefon açtığımda da yanlışlık olsa dahi kargosu bana ait olması şartıyla iade alacaklarını belirtince bıraktım yollamadım. Hiç kullanmadım tabi ki deneme amaçlı sıkmak dışında. Hem de 55 liraydı. İstersen onunla Burberry brit yollayabilirim brit 30-35 ml. var. Onu istemezsen daliyle 50's glam yollarım veya sonia rykiel. bilemiyorum ki sen hangisini istersin?? ben Tatlı,ağdalı,şekerli kokuları seviyorum hani angel,alien,pink sugar,fantasy tarzı. Bendekiler daha çiçek kokuları. bayanssulusmile

OOO Aman Yarabbim( Kendisi 1 haftadır yok Sağlığını sormak isterdim. Umarım birşey yoktur???:1shok:

mnesli'cim canım marsmellow la ilk takas yaptıkları sıradaydı bu kaza.epey oldu yani,şuan iyi merak etmeyerimseniben
bu arada marsmellowla bende defalarca takas yaptım.aklında herhangibi bir soru işareti kalmasın tatlımopuyorumnanaktan

Çok sevindim ben de korktum kötü birşey oldu sandım. kendisi ile hiç görüşmüşlüğümüz yok ancak endişelendim. sadece seertmece vasıtasıyla kendisini tanıdım. İnşallah kendisi ile de takas yaparız önemli olan can sağlığı. umarım bir daha kimsenin başına gelmez :1no2:

Maix ciğim guess woman ne yazık ki benim tarzım değil bitanem. yanmış şeker kokuları,ya da tatlı kokular benim tarzım. guess meyvemsi ve daha farklı bir tarz bana göre. İlgin için yine de teşekkür ederim beni mutlu ettin. :asigim:

Salvador Dali Purplelips EDT Bayan Parfüm

Tutku arayan ve gücünü ortaya koyan kadınlar için, canlı, duygusal, baştan çıkaran bir koku… Zarif, tam anlamıyla büyüleyici. Çiçeksi amber koku ailesinden bu kokunun ilk notalarında, yaban mersini, çiğdem ve mor garandilla, sonrasında canlandırıcı, yoğun kokusuyla Brezilya tutkuçiçeğinin meyvesi dikkat çekiyor. Menekşe, leylak ve rahatlatıcı vanilya orkidesi romantik duyguları körüklerken, amber sandalağacı ve misk yoğun duygular aşılıyor. Purplelips, tüm kadınların aradığı Dali ruhunu yansıtan ultra-modern dizaynı ve baştan çıkarıcı cazibesiyle uyum içinde olan bir parfüm.

ARKADAŞLARR BEN EPEYDİR LOU LOU İSTİYORUM SEVMEYEN BİRİ VARSA DEĞİŞELİM Mİİ??? CACHAREL LOU LOU sahibi arkadaşlar bana yazın plss.....:kedi:bayanssulusmile

kızlar ben geldimmmmm pek yeni bişi yok elimde ama yinede yazayım

amor amor 100 ml
v.secret very sexy 40 ml
lolita lempicka 20 ml
a.banderas woman 50 ml
v.secret vanilla 250 ml
v.secret blackberry 200 ml
n.rodrigez her 75 ml
pink sugar body lotion 250 ml
avon soft musk powder&spray
bu arada ya kızlar elinde JOOP LE BAıN olan varmı yada bulabileceğim bi yer bilen senağlama

JOOPLE BAIN aynı benim LALIQUE LE PARFUM ün aynısı :)

sarah jessica parker covet 50 ml aldım bugün elime ulaştı, bana kokusu ağır geldi.baya uzun zaman geçmesi gerekiyor kokusunun oturması için.isteyen olursa verebilirim çok uygun bi fiyata takasda olur.cheapsmells sitesinden aldım kesinlikle orjinaldir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…