Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

ww.kozmekolik.com/pinfo.asp?pid=116
BU LİNKTEDEKİ YORUMA BAKABİLİRSİNİZ. VE SİZE SAYFASINDAN BİR ÇEVİRİ:

İÇERİSİNDEKİ ENFES NOTALAR SAYESİNDE KOKUSU İLE HERKESİN HAYRAN OLDUĞU TUTKUYLA BAĞLANDIĞI BÜYÜLÜ BİR RÜYA.TAZE BADEM,KREMSİ VANİLYA ÇİÇEĞİ,MUSK,SANDAL AĞACI,SAF BERGAMUT,BİR TUTAM KİMYON,BİR KUCAK DOLUSU KADİFE YAPRAKLI YASEMİN,HİPNOZ EDİCİ İKSİRİ TAMAMLAMAK İÇİN DE ATEŞLİ PAÇULİ... opuyorumnanaktan AMA ÇOK PARFÜM ALDIĞIM İÇİN HEMEN SIKILIYORUM HEPSİNİ DENEMEK İSTİYORUM.

ELİNDE PARFÜM BEKLETENLERE İNAT BEN GÜNÜN BOMBASINI EKLİYORUM. GUCCI EAU DE PARFUM TAKASA EKLİYORUM. PARFÜMÜNE KIYAMAYANLARA İNAT aklinialirimsmile

Uzun süre kalıcı kokusu sayesinde kendinizi bütün gün canlı hissetmenizi sağlar.
Gündüz veya gece kullanımı uygundur.Özel anlar için de önerilir.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
[ı]elinde az kullanılmış lacoste pour femme parfümü olanlar özelden mesaj atabilir. Ayrıca cacharel lou lou,thıerry mugler alıen, angel,ınnocent, brıtney ın control curıous ve fantasy lolıta lempıcka l . şimdilik aklıma gelen takasa uyabilecek parfümler bunlar. çok az kullanılmış olmalarını tercih ederim. çünkü elimdekiler gerçekten çok değerli parfümler. Lalıque le parfum u özelden 2 arkadaş daha sormuş guccı için ne anlattıysam lalıque de o derece benzersiz, fevkalade kalıcı, kullanırken zevk veren ve asla her parfümeride bulamayacağınız kupon parfümlerdir. Lalıque le parfumün 10 ml.lik esansı yurtdışında 1,200 tl.'ye satılmakta. Artık başka açıklamaya sanırım gerek yok!!! Gerçek isteyenleri yazsın. [/ı]

mnesli sendeki gucciyi biliom ve o acayip bişeydir.neden veriyosun ki onu verme kendin sür.bana göre epey pahalı ama keşke senin istediklerin bende olsaydı anında seninkiyle takas isterdim.lalique o kadar pahalı neden veriyosun? ben olsam o milyarlık kokuyu sürmesem bile dekor kullanırım.istediğin parfümlerden alieni eltimden biliom iğrenç bişey napcan onu yaa:SSS onun eşi nefret ediyo ama o inadına sürüyo.yanlış anlama bi fikirdi yane. gucciyi biliom onu çok isterdim

douglastan 3 yenı parfum aldım 100 er cc.... bıraz kullanayım .. koyarım takasa... biri angel biri alien gibi kokuyor...biri cıcek

Sevgili Gülfem merhaba öncelikle ilgin için teşekkür ederim.Gucci yi bilirim demişsin zaten ne denli beğendiğin mesajından anlaşılıyor.Onu sürdükten en geç yarım saat sonra nasıl birşey olduğunu görmek gerek bnce.Lalique ise gerçekten esansı 1 milyardan fazla olan ve hiç kimsenin buralardaki parfümerilerde bulamadığı kupon bir parfümdür.Onu 3-4 ml kadar kullandım ve guccideki kalıcılık etkileyicilik neyse onda da onu gördüm yoksa kimse aptal değil 10 ml.lik esansa 1,300 lira versin! ama eğer gerçekten istediğim gibi bir parfüm teklif eden olursa tabi herkes parfümüne kıyamıyor.:) takası düşünüyorum çünkü ben çok parfüm kullandım o yüzden maddi nesnel şeylere önem verip takılmam!

HANAE MORI EAU DE PARFUM Ü OLAN VE TAKAS DÜŞÜNEN VARSA YAZABİLİR!!! HERKESİN BİLDİĞİ PARFÜMLERİ PEK TERCİH ETMİYORUM BENDE KOKAN KOKU KİMSEDE OLMAMALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:umursamaz:

mnesli gucci 30ml ..lalıque 30ml mıydı... bendekı alien 60ml sısede 50-55cc cıvarında kalan....dun parfum aldım 3 tane yenı douglastan..orda sordum lalıque yoktu ama calısan dedıkı sekerlı bı kokudur.. cok mu sekerlı.. hypnotıc poısona benzemez dedı bı de....guccı ve lalıque i takas edelim senle...yanına bide 15ml lık mını sıse calvın cleın truth versem alien ın.. ne dersin kardeş..

Nilüfer, Lalique Le parfum 30 luk değil 50 lik EDP. Biraz Hypnotic gibi durmuştu bende yani bazı notalar sanırım benzediğinden.Yoksa kesinlikle pink sugar gibi salt şeker değil kesinlikle, çok kalite bi koku.ve acayip kalıcı.onu sür ve tüm gün rahatça gez.yoksa milyarlık esansı olmazdı. Ama Gucci'yi ayrıca bi parfümle değişirim.malum sıfırdan farksız bir tek gün sürdüm bi daha da babamdan süremedim(((( cevabını yaz kardeşcim. Ama Teklifine karşılık ben de son derece iyi bir teklif sunuyorum;Lalique EDP 50ml+ sonia rykiel woman 30 ml.edp ya da şimdiye dek buraya hiç yazmadığım 100ml.lik davidoff cool water im vardı onda 30-35 ml. parfümüm var onu verebilirim. . Bakalım ilk takas kime nasip olcek? bayanssulusmile

Son düzenleme:
Purplelips nasıldır diyenlere Cacharel Amor Amor Tentation edp yi denemelerini öneririm. Tentation nasıl kokuyorsa Purplelips de öyle bi parfüm. Ve Salvador Dali nin müdavimiydim 3 şişe kokusunu kullandım mutlaka bir dali sahibi olmalısınız. Hepsinin şişesini de saklamalısınız gerçekten sanat şaheserleri.

Burberry Brit 30 ml var
Hem Yaz Hem Kış içinaha Sıfır Fırından Çıkma Salvador Dalinin purplelips 30luk edp si var__Âmor Tentationla hemen hemen aynı kokudur. deneyin görün.
Yaz-Sonbahar için:Her parfümünde Not for men Sloganlı Sonia Rykiel in Rykiel Woman 30 ml.i varr,
Veeee afrodizyak olarak anılan 2 parfümüm ise;
Lalique Le parfum 50 ML EDP
Gucci Eau De Parfum 30 ml. im var. Lalique ızmir forum bornova Douglasdan aldım bu geçtiğimiz kış. Gucci ve Lalique sürdükten sonra geçtiğiniz her yere imzanızı atarsınız artık! Ben burdayım diyen iddialı tarzlar taşıyabilir onu. Ve istiyorum ki özellikle 2 si de değerini bilenlere nasip olsun kokuyu yaşayarak hissetsinler.

ww.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/224342-sonia-rykiel-kullanan-varmi.html SONIA ıÇıN BU LıNKE,
sonia rykiel woman:
Kadınsılık, şehvet ve zevk ile zenginleştirilmiş bir koku.
Markanın son derece modern kalitesini ortaya çıkartır.

Üst notalarda Yalancı biber, Menekşe, Hurma Ağacı Meyvesi;
Orta notalarda Yasemin Taç Yaprakları, Sunny Flower, Siyah Karabiber; Alt notalarda ise Günlük Agar Ağacı, Meşin, Kehribar ve Misk,Vetiver kullanılmıştır.

Gündüz ve gece kullanım için uygundur.

Lalique için bu linke bakın arkadaşlar:
tr.strawberrynet.com/perfume/lalique/le-parfum-extract-crystal-parfum/96588/#DETAIL ww.kozmetikfiyatlari.com/bayan-parfumleri/lalique/lalique-le-parfum-extract-crystal-parfum

mnesli slm. yaa ben guci ye aşığım italyan bir komşum var hep onu kullanır ancak koca istanbulda daha denk gelemedim ssadece bağdat caddesinde buldum orası da 270 lira dedi( açıkçası gücüm yok onu almaya.ama elimde daha yeni aldğım burbery weekend var hemde 100lük yeterki gucciyle takas edelim. lalique de çok güzelmiş netten baktım sende anlatmışın ama fazla pahalı takas etmek istemeyebilirsin???? cevabnı beklicem. bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…