- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.701
dopiez .. onun her yalanına verilecek yalan bi cevabı var gördüğün gibi...
ben kendimden eminim.. Ve bak bilenler beni biliyor.. Bisürü insan yazdı burda.. Yandaşların dedin.. Benden ne çıkarları var ki yandaşlarım olsunlar...utanmadan o insanlara bile dil uzatıyorsun ..yap takasını da git burdan yahu..dolandır dolandırdıklarını bakalım.. Hadi rastgele.. Ne diim
sen zaten döküp saçmışsın canm benm merak etmeme gerek yok :)
Erkek arkadaşım durumunun sıkışık olduğu bi dönem parfüm sattı, bana da hediye ediyordu.
bu cümlende pek 'eski erkek arkadaş' gbi durmuyoda o yüzden sordum bn :)
aman boşver tatlım nerden düştük biz burayaaaakaydirigubbakcemile3
dopiezmisin nesin, nereden çıktın? sanane benim özel hayatımdan? sana hesap mı vermem gerekiyor? git kendi çöplüğüne
ovvv bak bu olmadı şimdiii arkadaş sadece soru sorduuu terbiye sınırları içinde konuşalımmmm
dopiez .. onun her yalanına verilecek yalan bi cevabı var gördüğün gibi...
dopiezmisin nesin, nereden çıktın? sanane benim özel hayatımdan? sana hesap mı vermem gerekiyor? git kendi çöplüğüne
Sence onu ilgilendiriyor mu? Ben sana gelipte bu tarz sorular sorsam sen ne cevap verirdin? Ayrıca neden onun avukatlığını yapıyorsun?
KİMSE HADDİNİ AŞMASIN
çöplük? Aa ne ayıp :)
neden gerildin sorularıma? Gayet terbiyeli bir şekilde gelip soru sordum, bn de bu forumun kullanıcısıyım eğer çok eminsen kendinden cewap wermezdn bu kadar basit.
Zaten sabahtan beri bi sürü şey anlattın ben bu soruyu sorunca neden haddimi aşmış oldum ki, ilginç :)
sen bu cewabınla kendni belli ettin zaten, parfümün sahte gerçek hiç bilemem orasını ama senin sahte olduğun apaçık ortada :)
sevgiler :)
ben cevap vermiyorum gereğini moderatörler yapcak artık :)
Gereken yapılacak merak etmeyin....
tatildeyim 2 gün daha sabredin veya eteklerinidekini dökün. Bu arada sadece yönetime bildirmek yeterli değil biliyorsunuz değil mi aynı zamanda karşı tarafa cevap vermemekte gerekiyor(idi).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?