- 5 Eylül 2009
- 949
- 7
- 116
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.721
KASIMPAŞALI GÜLLÜ DİNLEYESİM GELDİD opuyorumnanaktan zemuszemus
o ne zaman gelse burda tatsızlık oluyor işte şimdi olduğu gibi.. Daha önce de hakaretler etmişti burda başkalarına ve bana.. şimdi de defol demiş birine ..hakkı varmış gibi.. şimdi iyi tanıyın da onu.. Bikaç ay sonra tekrar yeni yalanlarla döndüğünde unutmayın nasıl biri olduğunu..
sen millete defol diyeceksin ben sessiz kalıcam öyle mi.. senin gibi biri için uyarıyorum burdaki insanları.. bu topiği açan benim..insanlara hakaret edemezsin.. saygısızlık yapma..
gülüm adını bilmiom ama madamebathoryye hakaret ediliosa bi sebebi var diyelim ama madamebathoryde bişeyler diosa düşünceksin!!!peki serrtmece sen necisin ne iş yapıon madem bilelim?tek taraflı olmasın işler.!!senide tanıyalım yane................
mavi 26 hangi kokuları takas yaptınız.. ben de merak ediyordum mneslideki kokuları hiç bi parfümeride bulup deneyememiştim.. hangisini aldın ondan
gulfem sen takas yapmassın bişey etmessin burda.. sadece halt varmış gibi seyretmeye geliyosun.. sorduğun sorular da bi acaip.. takas yapan biri olsan neyse diicem de..meraklı melahat havalarındasın.. kim kimle takas yaıyo kim ne iş yapıyo.. sanki aşk-ı mem nu izliosun yahukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?