Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Konu kime ait olursa olsun birinin evinde senelerce kalmak herkese rahatsızlık verir hanımefendi böyle bir aile yapınız varsa burada vakit harcayacağınıza aile yapınızı düzeltmeye bakın.
Sekiz senelik misafir mi olunur? Kim bundan memnuniyet duyar Allah aşkına. Kendi de farkında saçmaladığının ama yiğitliğe şey sürmemek için böyle saçma sapan demagoji yapıyor. Yani bir dini sebeplerle baskıdan intihar eden çocuğu söylüyor sonra dönüyor orda başka şeyler de dedim ben ama. Dümdüz saçmalamak

Görümcenizin ; siz o aileye katılmadan önceki döneminden bahsediyoruz. Amca ile sizin kayınpederiniz arasındaki ; o dönem yaptıkları anlaşma kendilerini bağlar.

Kaynınızla alakalı bir cümle yok orada farkındaysanız.

Sekiz sene başkasının evinde sığıntılık etmeyi de siz aynısını yaşamıyorsanız savunmazsınız bana göre.

Şu an yaptığınız "çevir kazı yanmasın."

Verecek cevap bulamayınca öyle dememiştim orada öyle bir şey dememişti yenge öyle dememişti bilmem ne..

Söylediğiniz şeylerdeki tutarsızlık ve saçmalıkların farkına vardıysanız kusura bakmayın diyebilirsiniz kıvırmanıza gerek yok.

Hangi gelin ? Konu , amcanın eşine ait değil.
Konudaki gelin. Bu aile zamanında amcanın eşinin hayatına etki eden bir karar vermiş, şimdi de kendi oğullarının eşinin hakkında karar verebilir yani? Mutlak otorite değil mi bu aile? :) Herkesin hayatında söz sahibiler ve en doğal hakları değil mi bu? İtiraz etmek zinhar söz konusu olamaz. :) Vay be.

Şimdi aileye katıldım e erkek kardeşten rahatsızlık duyulduğu düşünülüyorsa kız kardeşten de rahatsız olabilirler hayır diyorsunuz ki amca ile baba belki anlaşma yaptı benim neden bundan haberim yok öyle bir anlaşma olsa bilmez miyim ayrıca anlaşma amca ile yapıldı yenge ne alaka kocası tamam kalsın deyince sesini çıkaramadığı için kalmış olduğu sonradan aileye girince belli olmuyor mu zannediyorsunuz veya yazılanları okuduysanız sizce benim öngörülerim yersiz mi ben sizce aptal biri miyim bunları bilmeyecek anlamayacak kadar ?

Amcanın eşi nerde? Onun fikrinin önemi yok mu? Hani isteyerek zevkle ve memnuniyetle bakan o yenge var ya? Sizce o masada oturmuş mudur?

Aynen ya hala bu kafada insanlar var şaka gibi.Aile herşeye karar veriyor biz de kukla gibi uygulayacağız.Kadınlar böyle diyorsa erkekler neler neler der bizlere o zaman.Kadın kadının düşmanı yine bazı yerlerde

Aynen ya hala bu kafada insanlar var şaka gibi.Aile herşeye karar veriyor biz de kukla gibi uygulayacağız.Kadınlar böyle diyorsa erkekler neler neler der bizlere o zaman.Kadın kadının düşmanı yine bazı yerlerde
Bu yapıyı kabul eden kanıksayan kim varsa buyursun meydana. Açsın evini herkeslere. İtirazımız yoktur.

Kendi sekiz sene kayın görümce ağırlar mı acaba
Evet buna cevap versin hanımefendi ağırlar mı acaba eşi ile abisi anlaşma yapmışlardır belki sanki arsa alıp satıyorlarsa anlaşma yapacaklar Her neyse belki anlaşma yapmıştır diye bakar mıymış eşinin yeğenine

Eşinizin fotoğraf kaldırmasından sonra siz ne yaptınız ?

Bence ağırlanan taraf,yani yıllarca ya amcayla ya dayıyla filan kaldı..Yoksa bu kadar saçma bir şeyi savunmanın açıklaması olamaz..
Evet bence de .Ama bir anlaşma sonrasında kaldı herhalde ki sürekli anlaşma anlaşma diyor Anlaşma olsa aileye sonradan da girmiş olsam ben bilmez miyim

boyle anneye can kurban ellerinden öperim anne dedigin boyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…