- 14 Eylül 2014
- 21.148
- 101.763
- 798
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Sekiz senelik misafir mi olunur? Kim bundan memnuniyet duyar Allah aşkına. Kendi de farkında saçmaladığının ama yiğitliğe şey sürmemek için böyle saçma sapan demagoji yapıyor. Yani bir dini sebeplerle baskıdan intihar eden çocuğu söylüyor sonra dönüyor orda başka şeyler de dedim ben ama. Dümdüz saçmalamakKonu kime ait olursa olsun birinin evinde senelerce kalmak herkese rahatsızlık verir hanımefendi böyle bir aile yapınız varsa burada vakit harcayacağınıza aile yapınızı düzeltmeye bakın.
Her mesajımdan , size yönelik olmasa da alıntı yaptığınıza göre okuyorsunuz demektir. Okumuyor , ezberden yazıyorsanız bu da sizin bakış açınızı gösterir.
Onların seçimi onların kararı başka insanları rahatsız ediyorsa o kararı uygulayamazlar.Eşim bile kendi ağzıyla söyledi ne var haftasonları burada kalsa yengem de biraz rahat etse diye aileye mensup olan eşim bile yengenin rahatsız olabileceğini söylüyor siz hala neyi savunuyorsunuz?
Sekiz sene başkasının evinde sığıntılık etmeyi de siz aynısını yaşamıyorsanız savunmazsınız bana göre.Görümcenizin ; siz o aileye katılmadan önceki döneminden bahsediyoruz. Amca ile sizin kayınpederiniz arasındaki ; o dönem yaptıkları anlaşma kendilerini bağlar.
Kaynınızla alakalı bir cümle yok orada farkındaysanız.
Şu an yaptığınız "çevir kazı yanmasın."Görümcenizin ; siz o aileye katılmadan önceki döneminden bahsediyoruz. Amca ile sizin kayınpederiniz arasındaki ; o dönem yaptıkları anlaşma kendilerini bağlar.
Konudaki gelin. Bu aile zamanında amcanın eşinin hayatına etki eden bir karar vermiş, şimdi de kendi oğullarının eşinin hakkında karar verebilir yani? Mutlak otorite değil mi bu aile? :) Herkesin hayatında söz sahibiler ve en doğal hakları değil mi bu? İtiraz etmek zinhar söz konusu olamaz. :) Vay be.Hangi gelin ? Konu , amcanın eşine ait değil.
Şimdi aileye katıldım e erkek kardeşten rahatsızlık duyulduğu düşünülüyorsa kız kardeşten de rahatsız olabilirler hayır diyorsunuz ki amca ile baba belki anlaşma yaptı benim neden bundan haberim yok öyle bir anlaşma olsa bilmez miyim ayrıca anlaşma amca ile yapıldı yenge ne alaka kocası tamam kalsın deyince sesini çıkaramadığı için kalmış olduğu sonradan aileye girince belli olmuyor mu zannediyorsunuz veya yazılanları okuduysanız sizce benim öngörülerim yersiz mi ben sizce aptal biri miyim bunları bilmeyecek anlamayacak kadar ?Görümcenizin ; siz o aileye katılmadan önceki döneminden bahsediyoruz. Amca ile sizin kayınpederiniz arasındaki ; o dönem yaptıkları anlaşma kendilerini bağlar.
Amcanın eşi nerde? Onun fikrinin önemi yok mu? Hani isteyerek zevkle ve memnuniyetle bakan o yenge var ya? Sizce o masada oturmuş mudur?Görümcenizin ; siz o aileye katılmadan önceki döneminden bahsediyoruz. Amca ile sizin kayınpederiniz arasındaki ; o dönem yaptıkları anlaşma kendilerini bağlar.
Aynen ya hala bu kafada insanlar var şaka gibi.Aile herşeye karar veriyor biz de kukla gibi uygulayacağız.Kadınlar böyle diyorsa erkekler neler neler der bizlere o zaman.Kadın kadının düşmanı yine bazı yerlerdeKonudaki gelin. Bu aile zamanında amcanın eşinin hayatına etki eden bir karar vermiş, şimdi de kendi oğullarının eşinin hakkında karar verebilir yani? Mutlak otorite değil mi bu aile? :) Herkesin hayatında söz sahibiler ve en doğal hakları değil mi bu? İtiraz etmek zinhar söz konusu olamaz. :) Vay be.
Bu yapıyı kabul eden kanıksayan kim varsa buyursun meydana. Açsın evini herkeslere. İtirazımız yoktur.Aynen ya hala bu kafada insanlar var şaka gibi.Aile herşeye karar veriyor biz de kukla gibi uygulayacağız.Kadınlar böyle diyorsa erkekler neler neler der bizlere o zaman.Kadın kadının düşmanı yine bazı yerlerde
Kendi sekiz sene kayın görümce ağırlar mı acabaBu yapıyı kabul eden kanıksayan kim varsa buyursun meydana. Açsın evini herkeslere. İtirazımız yoktur.
Kocasıyla kaynı anlaşırsa ona laf düşmez ki? Sonuçta ailelerin aldığı bir karar. Paşa paşa ağırlar.Kendi sekiz sene kayın görümce ağırlar mı acaba
Evet buna cevap versin hanımefendi ağırlar mı acaba eşi ile abisi anlaşma yapmışlardır belki sanki arsa alıp satıyorlarsa anlaşma yapacaklarKendi sekiz sene kayın görümce ağırlar mı acaba
Eşinizin fotoğraf kaldırmasından sonra siz ne yaptınız ?Evet buna cevap versin hanımefendi ağırlar mı acaba eşi ile abisi anlaşma yapmışlardır belki sanki arsa alıp satıyorlarsa anlaşma yapacaklarHer neyse belki anlaşma yapmıştır diye bakar mıymış eşinin yeğenine
Ben de kaldırdımEşinizin fotoğraf kaldırmasından sonra siz ne yaptınız ?
Yenge fena alarm veriyor duydun mu?Eşinizin fotoğraf kaldırmasından sonra siz ne yaptınız ?
Ben de geri alarm veriyorum amaYenge fena alarm veriyor duydun mu?
Bence ağırlanan taraf,yani yıllarca ya amcayla ya dayıyla filan kaldı..Yoksa bu kadar saçma bir şeyi savunmanın açıklaması olamaz..Kendi sekiz sene kayın görümce ağırlar mı acaba
Evet bence de .Ama bir anlaşma sonrasında kaldı herhalde ki sürekli anlaşma anlaşma diyorBence ağırlanan taraf,yani yıllarca ya amcayla ya dayıyla filan kaldı..Yoksa bu kadar saçma bir şeyi savunmanın açıklaması olamaz..
boyle anneye can kurban ellerinden öperim anne dedigin boyle olurYa ben çok cahildim annem açtı benim gözümü. 19 yaşındaydım bi gün oraya oturmaya gittik nişanlıyken annemle.
annem ortamdan aşırı rahatsız oldu. ordan çıktık sen bunlarla mümkün değil anlaşamazsın kızım bunlar yamyam gibiler bi kadının başına üşüşmüşler yenge gibi olursun ilerde gel uzak dur bunlardan dedi bende çocuğa söyledim ben bu şartlarda oturamam evlenemem dedim oda strgit benim ailemi istemeyeni barındırmam kaşar havalı salak dedi bana bende iğrenç aileni al başına çal kabile gibisiniz kültürünüz yok bir kere dedim attım nişanı
1 sene koştu barışmaya çalıştı geri adım atmadım. Annem beni büyük beladan kurtardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?