- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Bence de abisinde kalsın banane diyor , kaynana da konu sahibinin eşine baskı yapıyordur. Bomba patladı patlayacak, eee haklı da yani kadınYenge fena alarm veriyor duydun mu?
Ailenin 3 mü 4 mü ne dairesi varmış, birinde oturabilir isterse. Niyet farklı burda çamaşır , bulaşık , yemek eee birde evin kirasını da alamayacaklar .Okumak için gelmiş olsa tabiki haftasonları gelsin kalsın. Kardeşi sonuçta ve geçici bir süre. Katlanılavilir. Ama madem çalışıyor parasını kazanıyor kendine Bi ev tutup yaşasın bii zahmet. Ne münasebet her haftasonu gelip kalacak. Eşiniz de Bi ilginç eşyalarını alıp çıkmalar, size sormadan kal demeler... Eşiniz evli olduğunun farkında mı acaba?
Ona göre ben evli olduğumun farkında değilmişim.Eve sürekli kendi istediğim insanlar gelsin gitsin diye bakıyormuşum onun ailesini istemiyormuşum.Normal bir ailesi var da sanki.Her şekilde her yerden beni suçlamayı başarabiliyor.Evi kendi evi gibi benimsememişmiş.O yüzden çekip çıkmışmış.Ona da bir kılıf bulmuş YaniOkumak için gelmiş olsa tabiki haftasonları gelsin kalsın. Kardeşi sonuçta ve geçici bir süre. Katlanılavilir. Ama madem çalışıyor parasını kazanıyor kendine Bi ev tutup yaşasın bii zahmet. Ne münasebet her haftasonu gelip kalacak. Eşiniz de Bi ilginç eşyalarını alıp çıkmalar, size sormadan kal demeler... Eşiniz evli olduğunun farkında mı acaba?
Bu manipülasyonlar bana çok tanıdık geliyor.Erkeklerin hepsi mi böyleOna göre ben evli olduğumun farkında değilmişim.Eve sürekli kendi istediğim insanlar gelsin gitsin diye bakıyormuşum onun ailesini istemiyormuşum.Normal bir ailesi var da sanki.Her şekilde her yerden beni suçlamayı başarabiliyor.Evi kendi evi gibi benimsememişmiş.O yüzden çekip çıkmışmış.Ona da bir kılıf bulmuş Yani
Hepsi böyle ya ben hiç tanımadım doğru düzgün hatasını gören özeleştiri yapabilen bir erkek kendi kuzenlerime baktığımda flan da böyle hiçbiri çekilir dert değilBu manipülasyonlar bana çok tanıdık geliyor.Erkeklerin hepsi mi böyle
O daireler kayınbirader ve abinin yaşadığı şehirde miAilenin 3 mü 4 mü ne dairesi varmış, birinde oturabilir isterse. Niyet farklı burda çamaşır , bulaşık , yemek eee birde evin kirasını da alamayacaklar .
Bence kesin hali hazırda böyle bir akraba evine çöreklenme durumu söz konusu.Bu kadar saçmalık ötesi olduğu gerçeği yüzüne çarpılınca,bir nevi vicdan rahatlatma çırpınışı.Yoksa hiç bir akıl,izan,mantık bunu savunacak kadar küçük düşemez.Şu konuda okuduğum duyar bence KK tarihine geçmeli.
"Bilmiyorsunuz, önyargılısınız, belki öyle anlaştılar yengeyle konuda böyle bir bilgi yok" bla bla bla...
Yav kadın bire bir ailenin içinde, gözlemliyor, isterse 5 kere görsün ister 1, denk gelirse bir insanın tek seferde dahi notu verilir; 7-24 birlikte yaşayıp senelerce gözlemlemesi gerekmiyor. Görmüş işte örneklerini, kendinden öncesinde böyleymiş ailenin yengesinde, sıra gelmiş bu tazeye. Bilgiyi konu sahibinden alıyorsunuz, kadın itiraz etmiyor, katılıyor yorumlara ve biri tutturmuş "Bilmiyorsunuz" diyor. Sen mi biliyorsun? Konu sahibinden çok daha iyi mi biliyorsun?
Abi salt muhalefet olmak için mi yapmış bu arkadaş derdi her ne ise, ben böyle saçma bir duyar daha okumadım burada. Yok hakaret oluyormuş da bilmem neymiş, sen etme, isteyen de ayı bunlar yazsın, forum kurallarına uymuyorsa da yesin banını geri gelsin. Empati yapın kardeşle filan da demiş herhalde bir de; konu sahibiyle yap bir de empati, canı sıkkın, sinirli, evliliğini bitirmeyi düşünecek radde gelmiş, insanlar da onunla empati yapmış kendi annelerinde görmüşler ya da kendileri benzerini yaşamışlar vs onlara da geçmiş sinir, bir iki hakaret çıkmış ağızlarından. Naapçan? Acı biber mi sürecen?
Ay gıcık oldum ya. Tutturmuş bir türkü. "Eş ve eş ailesine neler dedileğğr", dedirtmesinler efendim. Her şey süper mükemmelmiş de kadın durduk yere "Vay babayın.." diye sülaleyi önüne dizip sövmüş gibi tepkiler.
Siz kayınco alır mısınız evinize kayinbabanın 4 dairesi varken, eşiniz sizi hiçe sayıp böyle karar alsa bir de ses çıkardınız diye bencil ukala ve vicdansız ilan etse neler yaparsınız mesela diye sorduk,daha cevap alamadık kaç gündür o sorulara.Bence kesin hali hazırda böyle bir akraba evine çöreklenme durumu söz konusu.Bu kadar saçmalık ötesi olduğu gerçeği yüzüne çarpılınca,bir nevi vicdan rahatlatma çırpınışı.Yoksa hiç bir akıl,izan,mantık bunu savunacak kadar küçük düşemez.
Ev sahibi belki rahatsız değilmişmişmiş :))
Kesinlikle katılıyorum.Tıpkı eşim ve ailesi gibi bir yaşantısı var.o nedenle dokundu yazılanlar Tıpkı eşime şaşırdığım gibi bu düşünceyi savunan herkese şaşırıyorum.Akıl tutulması başka bişey değil.çocuk kendi kendine karar alıyor ben çalışacam diyor.İnsanların evinde kalacaksın kendi kendine böyle kararlar alamazsın.Sen kendi kendine kimseyi düşünmeden böyle kararlar alıyorsun bencil olmuyorsun seni evinde her zaman ağırlamak istemeyen insanlar bencil oluyor ve bu hala bazı insanlar tarafından savunuluyor şaka gibi…Gerçi belki anlaşma vardır.Lozan barış anlaşması gibi ya da boğazlar sözleşmesi gibi birşey sonuçta akraba ilişkisi değil devlet meselesi ya bu mutlaka bişey vardırBence kesin hali hazırda böyle bir akraba evine çöreklenme durumu söz konusu.Bu kadar saçmalık ötesi olduğu gerçeği yüzüne çarpılınca,bir nevi vicdan rahatlatma çırpınışı.Yoksa hiç bir akıl,izan,mantık bunu savunacak kadar küçük düşemez.
Ev sahibi belki rahatsız değilmişmişmiş :))
Aynen öyle. Bir de eşler de manipule ediyorlar insanı. Yok sen benim ailemi istemiyorsun, senden önce onlar vardı vs vs. Ben senin aileni istiyorum ama senin ailenle yaşamak istemiyorum arkadaşım. Eğer bir aileyle yaşamak isteseydim o kendi ailem olurdu ve evlenmezdim seninkine gelene kadar zaten! Yani onun kardeşinin kendi keyfi için şehir değiştirip bunları düşünmemesi normal, siz buna hayır deyince anormal ve vicdansız oluyorsunuz. İhtiyacı vardır, gidecek yeri yoktur, düşkündür, yaşlıdır, hastadır vs anlarım. Gelsin misafirliğe otursun vs. Eee onlar da yok. Bildiğiniz keyfi alınmış bir karar. İnsanlar olayları dramatize etmeye bayılıyor.Kesinlikle katılıyorum.Tıpkı eşim ve ailesi gibi bir yaşantısı var.o nedenle dokundu yazılanlar Tıpkı eşime şaşırdığım gibi bu düşünceyi savunan herkese şaşırıyorum.Akıl tutulması başka bişey değil.çocuk kendi kendine karar alıyor ben çalışacam diyor.İnsanların evinde kalacaksın kendi kendine böyle kararlar alamazsın.Sen kendi kendine kimseyi düşünmeden böyle kararlar alıyorsun bencil olmuyorsun seni evinde her zaman ağırlamak istemeyen insanlar bencil oluyor ve bu hala bazı insanlar tarafından savunuluyor şaka gibi…Gerçi belki anlaşma vardır.Lozan barış anlaşması gibi ya da boğazlar sözleşmesi gibi birşey sonuçta akraba ilişkisi değil devlet meselesi ya bu mutlaka bişey vardır
Süper bir yorumAynen öyle. Bir de eşler de manipule ediyorlar insanı. Yok sen benim ailemi istemiyorsun, senden önce onlar vardı vs vs. Ben senin aileni istiyorum ama senin ailenle yaşamak istemiyorum arkadaşım. Eğer bir aileyle yaşamak isteseydim o kendi ailem olurdu ve evlenmezdim seninkine gelene kadar zaten! Yani onun kardeşinin kendi keyfi için şehir değiştirip bunları düşünmemesi normal, siz buna hayır deyince anormal ve vicdansız oluyorsunuz. İhtiyacı vardır, gidecek yeri yoktur, düşkündür, yaşlıdır, hastadır vs anlarım. Gelsin misafirliğe otursun vs. Eee onlar da yok. Bildiğiniz keyfi alınmış bir karar. İnsanlar olayları dramatize etmeye bayılıyor.
Tam bilmiyorum ama muhtemelen öyle.O daireler kayınbirader ve abinin yaşadığı şehirde miAboooo yengenin yerinde olacağım kızılcık sopasıyla kovalarım oğlanı, eltime de telefon açar ağzıma geleni söylerim, eşim laf mı etti bavulunu eline verir, sülalene baktığım yeter, biraz da onlar sana baksınlar derim hepsini evden göndermenin huzuruyla keyif çayı içerim.
Konu sahibesinin sesi çıkıyor hiç olmazsa, ben yengenin derdine düştüm elimde olsa kurtarırım kadını.
Bir de şey var “eeee karşı tarafı dinlemeden yorum yapıyorsunuzz.” Ne zamandan beri forumda iki taraf da dinlenip yorum yapılıyorsaŞu konuda okuduğum duyar bence KK tarihine geçmeli.
"Bilmiyorsunuz, önyargılısınız, belki öyle anlaştılar yengeyle konuda böyle bir bilgi yok" bla bla bla...
Yav kadın bire bir ailenin içinde, gözlemliyor, isterse 5 kere görsün ister 1, denk gelirse bir insanın tek seferde dahi notu verilir; 7-24 birlikte yaşayıp senelerce gözlemlemesi gerekmiyor. Görmüş işte örneklerini, kendinden öncesinde böyleymiş ailenin yengesinde, sıra gelmiş bu tazeye. Bilgiyi konu sahibinden alıyorsunuz, kadın itiraz etmiyor, katılıyor yorumlara ve biri tutturmuş "Bilmiyorsunuz" diyor. Sen mi biliyorsun? Konu sahibinden çok daha iyi mi biliyorsun?
Abi salt muhalefet olmak için mi yapmış bu arkadaş derdi her ne ise, ben böyle saçma bir duyar daha okumadım burada. Yok hakaret oluyormuş da bilmem neymiş, sen etme, isteyen de ayı bunlar yazsın, forum kurallarına uymuyorsa da yesin banını geri gelsin. Empati yapın kardeşle filan da demiş herhalde bir de; konu sahibiyle yap bir de empati, canı sıkkın, sinirli, evliliğini bitirmeyi düşünecek radde gelmiş, insanlar da onunla empati yapmış kendi annelerinde görmüşler ya da kendileri benzerini yaşamışlar vs onlara da geçmiş sinir, bir iki hakaret çıkmış ağızlarından. Naapçan? Acı biber mi sürecen?
Ay gıcık oldum ya. Tutturmuş bir türkü. "Eş ve eş ailesine neler dedileğğr", dedirtmesinler efendim. Her şey süper mükemmelmiş de kadın durduk yere "Vay babayın.." diye sülaleyi önüne dizip sövmüş gibi tepkiler.
Ben de yengenin memnun olduğunu düşünmüyorum, kadın artık bıkmıştır ama derdini kime desin, dikkate alıp dinleyeni bile yoktur, yok yahu ne normali, eltimin çocukları evimi mesken tutacak, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek işlerini yapacağım ve ay ne mutlu bana mı diyeceğim:) tüm gün iş yapmaktan beli bükülüyordur zaten, bir de elti çocuğu çıkmış başına.Tam bilmiyorum ama muhtemelen öyle.
Aynı şehirde olmasa bile ordan aldığı bir dairenin kirasıyla oğluna 1+1 tutabilir aile.
Yengenin de memnun olduğunu zannetmiyorum , konu sahibi ne kadar yenge için normal durum dese de kim için normal olur ki 2+1 evde 6 nüfus ?
Bence zaten yenge baya baya artık istemediğini belli ettiği için konu sahibinin eşi hafta sonları bizde kalsın diyor. Hafta sonu diye başlayacak sonra yerleştirecekti kardeşini adam ama konu sahibi taviz vermeyince yapamadıBen de yengenin memnun olduğunu düşünmüyorum, kadın artık bıkmıştır ama derdini kime desin, dikkate alıp dinleyeni bile yoktur, yok yahu ne normali, eltimin çocukları evimi mesken tutacak, çamaşır, bulaşık, ütü, yemek işlerini yapacağım ve ay ne mutlu bana mı diyeceğim:) tüm gün iş yapmaktan beli bükülüyordur zaten, bir de elti çocuğu çıkmış başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?