- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
Hahaha ama bu çok normal insanlar değişmez ama orta yol hep vardır. Kız ben bu feministlikle görümcemi bile savunuyorum hey yavrum heyben de aşırı derece de feministim
Eşin karakterini tanımaz olaydım diyorum
İyisini bulsun o zaman. Herkese yalnız kalmayacak kadar seçenek var dünyada.Benimle neden evlendin desem nerden bileyim böyle olacağını senin böyle vicdansız biri olacağını bilmiyordum der eminimÇünkü ona göre iyi ve vicdanlı insanlar amcanın eşi gibi evini yol geçen hanına çevirmeli
Ona göre orta yol haftasonları kardeşini evine almak elaleme de haftaiçi amcamda kalıyor ama haftasonu ben de kalıyor dedirtmekHahaha ama bu çok normal insanlar değişmez ama orta yol hep vardır. Kız ben bu feministlikle görümcemi bile savunuyorum hey yavrum hey
Evet evet ben ılımlı biriyim böyle yetiştirildim hiçbir zaman sert bir yapıya sahip olamadım. İyi mi hayır :) Ara ara karşımdaki insandan duyucaklarım karşısında kendimi savunamam diye bazı şeyleri söylemekten kaçınıyor olabilirim. Farkındayım neyse ki teşekkür ederim. Umarım güçlü bir anne olup güçlü evlatlar yetiştirebilirm. Annemi çok sevsem de aşırı fedakar yetiştirdiği için kırgınım :)Kanaryacigim senin eşin öyle yaptı ama sen çok ılımlı, çok taviz veren biriydin. Sen sonradan baktın olmuyor gözünü açtın:) esin de senin bu değişimine şaşırıp direndi muhtemelen. Konu sahibi en başından ben buyum diyor. Yani bu konuda kimse geri atmıyor ve konuda sonradan değişen konu sahibinin eşi.
Sen geçen konu acmistin mesela orda bile şunu şöyle söyleyip gülebilirim demiştin bir olayı anlatırken. Gülmene falan gerek yok net ol. Söylemek istediğini direkt söyle bu kırıp dökmek demek değildir. Kv.sana emrivaki yapınca hiç gülerek söyleyeceğin diye kasma.
konu sahibine bırakılan tek seçenek ya kabullenecek ya da yolunu ayıracak.
Benim en soğuk gittiğim görümce bile bi ara boşanıp İstanbul'a gelecek oldu, 1+1 de olsa bulurum bir yer , kimse ile üst üste kalamam demişti. Bunlar da Karadenizli. Doymuşlar huzursuzluğa napsınlar artık huzur arıyorlar.Ona göre orta yol haftasonları kardeşini evine almak elaleme de haftaiçi amcamda kalıyor ama haftasonu ben de kalıyor dedirtmek
Görümce nasıl savunulur yaEvlat olsa sevilmez ki görümce
İşte bunlarda sorun herkes herkeste rahatlıkla kalıyor hiç küslük huzursuzluk yokBenim en soğuk gittiğim görümce bile bi ara boşanıp İstanbul'a gelecek oldu, 1+1 de olsa bulurum bir yer , kimse ile üst üste kalamam demişti. Bunlar da Karadenizli. Doymuşlar huzursuzluğa napsınlar artık huzur arıyorlar.
N..h yok afedersin.İşte bunlarda sorun herkes herkeste rahatlıkla kalıyor hiç küslük huzursuzluk yok
Yani onlar memnun kendi içlerine atıyorlarsa dertlerini bilememN..h yok afedersin.
Evet evet ben ılımlı biriyim böyle yetiştirildim hiçbir zaman sert bir yapıya sahip olamadım. İyi mi hayır :) Ara ara karşımdaki insandan duyucaklarım karşısında kendimi savunamam diye bazı şeyleri söylemekten kaçınıyor olabilirim. Farkındayım neyse ki teşekkür ederim. Umarım güçlü bir anne olup güçlü evlatlar yetiştirebilirm. Annemi çok sevsem de aşırı fedakar yetiştirdiği için kırgınım :)
Elalem ne der krizi. Aslında başkasının düşüncelerini önemsemese herşey çözülücekte olan bizlere oluyor.Ona göre orta yol haftasonları kardeşini evine almak elaleme de haftaiçi amcamda kalıyor ama haftasonu ben de kalıyor dedirtmek
Görümce nasıl savunulur yaEvlat olsa sevilmez ki görümce
CanımsınSenin iyi kalbinden öperim ben. O kadar güzel bir kalbin var ki senin her şeyin en isiyisini yaparsın. ❤
Ben de fevri ve deli bir tipim. Bu iyi mi hayır bu da iyi değil. Ben de bu yönümü toprulemeye çalışıyorum biraz biraz astım gibi :)
Canımsın
Bence biz kadınlar her halimizle güzeliz. Benim kuzenimde delidir fevridir ama karakteri çok iyidir. Burda ince çizgi insan olmak. Ben tesettürlüyüm ama en yakın arkadaşım içki tüketir ve aşırı açıktır. Ailecek görüşürüz çünkü arkadaşım öncelikle insandır saygılıdır. Bu arada kan grubunuz A mı :)
Yok canım olur mu EstağfirullahKan grubum A :) tesettürlü biri değilim ama inançlı biriyim. Bazı değerlerim önceliklidir. Yani sadece tesettürüm eksik :)
Konu sahibi konuyu dağıttığımiz için özür dilerim.
Hayır A kan grupları genelde fevri ve sinirli olurlar :) şöyle söyliyim enerjiniz kan akışınız beyinde toplandığı için ani sinirlenip sönebilirsiniz. Aynı zamanda pamuk gibisinizdir. Hassasınızdır da. Birazda takıntılı. O kadar çok tanıdım ki direk anlıyorum A kan gruplarını :) 0 kan grupları da anaçtır mesela. Kalp damar rahatsızlığı yaşarlar genelde. A kan gruplarının bağırsak ve sindirimleri sıkıntılıdır. :) B kan gruplarının mideleri:)Yok canım olur mu Estağfirullah
Bu arada benim de kan grubum A
Biliyorsunuz ben vicdansız ve kötü fikirli biriyim bütün a grupları da böyle midir bilmem
Ay evet ya neydi o öyle neyse uzun zamandır gelmiyor o
Hahaha benim doktorum kan gruplarıyla ilgileniyor ordan biliyorum. Mesela sinirli agresif ve güçlü bir hastaysa kesin A kan grubu çıkıyor o da şundan kaynaklıymış kan akışları beyinde olurmuş ani tepki vermeye meyillilermiş. Psikolojik hastalıklara yatkın olurlarmış ama AO ve AA olarak değilişiyor. Tansiyonlarınınız genelde düşüğe meyillidir süt ürünlerini laktozsuz tüketmelisiniz. Hele A kan grubu olupta soğuk mizaçlı birini görünce kaçıyorum ben baş edemeyip
Erkeklere hava hoş tabi, ardını toplayan kadınlara sorun onu. Yengesi tükendiği için bu kadar üstünüze geliniyor zaten.Yani onlar memnun kendi içlerine atıyorlarsa dertlerini bilemem
Aynen öyle. Abisi evlendi yeni gelin var niye kaynımın bu çocuğunu da ben çekiyorum diyordur kadın.Erkeklere hava hoş tabi, ardını toplayan kadınlara sorun onu. Yengesi tükendiği için bu kadar üstünüze geliniyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?