- 19 Mayıs 2020
- 47.885
- 215.279
- 598
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
- #1.001
Baban bizden zengin, baksın meydana getirdiği çocuğa de.Haftasonu gelir kalırsın demiş kardeşine Yani beni arayıp sormasına gerek olmasın istediği zaman haftasonları gelsin istedim diyor.Zaten ben ona yardım etmek için ipi sıkı sıkıya tutmam gerekirken ben ucundan tutmaya çalışıyorum ona da izin verilmiyor dedi.Yani insana müsait misin diye sormadan gelip kalan bir kayın düşünün.Eş kişisi böyle istiyormuş.
Ayrı eve çıksın dedim.O onun bileceği işmiş.yani kardeşinin bileceği işmişBaban bizden zengin, baksın meydana getirdiği çocuğa de.
Ağzına tükürürüm onun da kardeşinin de haa. Ay fenalık bastı beni.Ayrı eve çıksın dedim.O onun bileceği işmiş.yani kardeşinin bileceği işmişBekar evine çıkmak kolaymıymış.Küçük bey ne istiyorsa o yapılacak ya o isterse haftasonları gelip kalacak istemezse istediği yerde kalacak o isterse ev tutulacak istemezse tutulmayacak.Canı nasıl isterse…
Kardeşinin yemeğini yapıp donlarıni yıkamamak da benim bileceğim iş de. Bu kadar ısrar inat basbaya yeni gelin hizmetinin aşkından. Başka da bi b.ktan değil.Ayrı eve çıksın dedim.O onun bileceği işmiş.yani kardeşinin bileceği işmişBekar evine çıkmak kolaymıymış.Küçük bey ne istiyorsa o yapılacak ya o isterse haftasonları gelip kalacak istemezse istediği yerde kalacak o isterse ev tutulacak istemezse tutulmayacak.Canı nasıl isterse…
Ayrı eve çıksın dedim.O onun bileceği işmiş.yani kardeşinin bileceği işmişBekar evine çıkmak kolaymıymış.Küçük bey ne istiyorsa o yapılacak ya o isterse haftasonları gelip kalacak istemezse istediği yerde kalacak o isterse ev tutulacak istemezse tutulmayacak.Canı nasıl isterse…
Benim şimdi kardeşime bakmak istemeyen yarın anne babama da bakmaz diyor benim annem babam memleketten buraya gelse bütün köy hoşgeldin gelir diyorKardeşinin yemeğini yapıp donlarıni yıkamamak da benim bileceğim iş de. Bu kadar ısrar inat basbaya yeni gelin hizmetinin aşkından. Başka da bi b.ktan değil.
Valla en iyisi. Şimdi uslansa bir yerde kabilesini başına sarıyor bu model. Bi de bu herife bebek yaptığını düşünsün konu sahibi. Kaynana kayınbaba da eklenir eve, yılın 6 ayı çıkmazlar artık, torun hasreti başa bela çünkü.Bu konuya baktıkça benim sinirlerim bozuluyor. Koyun kapının önüne. Buda benim bileceğin iş deyin. Ömür törpüsü gibi ya.
DjfjfjfjBenim şimdi kardeşime bakmak istemeyen yarın anne babama da bakmaz diyor benim annem babam memleketten buraya gelse bütün köy hoşgeldin gelir diyor1000 kişiyi evimde ağırlamam da bekleniyor
Ya valla aynısını yazmaya geldim.Bu konuya baktıkça benim sinirlerim bozuluyor. Koyun kapının önüne. Buda benim bileceğin iş deyin. Ömür törpüsü gibi ya.
Sanki mecbursun ana babasına bakmaya. Zihniyeti bozuk herif.Benim şimdi kardeşime bakmak istemeyen yarın anne babama da bakmaz diyor benim annem babam memleketten buraya gelse bütün köy hoşgeldin gelir diyor1000 kişiyi evimde ağırlamam da bekleniyor
Onların maaş kartı yok ki.Sanki mecbursun ana babasına bakmaya. Zihniyeti bozuk herif.
Ay boşan gitsin kendi köyündeki kabilelerin birinden kendine hizmetçi alsın.
Okuyorum ara ara girip sinir bozucuMssPARE gel bak burda saç baş yolmalik bir konu var. Günlerdir çıkamıyoruz konudan :)
Okuyorum ara ara girip sinir bozucu
Kendimi tutuyorum inan
Konu sahibi diyor ya söyle yapıyor böyle yapıyor millet sinir oldu
Madem böyle neden boşanmıyor boşa gitsin
koca olmadan hayat oh ne rahat
Zeynep'in konusu gibi uzadı gitti68 sayfa ne oldu yaa
Bosaniyor mu konu sahibi
Ya ben o konuyu komple okumuştum üye değildim o zaman. Ne oldu sonra haber vermiş miydi?Zeynep'in konusu gibi uzadı gitti
Sırf bu yüzden çocuk sahibi olmak istemiyorum biliyor musunuz.Gerçi çocuk olsa annem gelip bakacaktı.Bu konu da kesindik çünkü eş kişisi annesinin çocuk bakamadığını düşünüyordu ama yine de güvenmiyordum tabiValla en iyisi. Şimdi uslansa bir yerde kabilesini başına sarıyor bu model. Bi de bu herife bebek yaptığını düşünsün konu sahibi. Kaynana kayınbaba da eklenir eve, yılın 6 ayı çıkmazlar artık, torun hasreti başa bela çünkü.
Vermedi. Kocasını da aldı gittiYa ben o konuyu komple okumuştum üye değildim o zaman. Ne oldu sonra haber vermiş miydi?
Evet onlar niye gelmiyor yaKonu sahibi zaten boşanmayi dusunuyor. Konuda adamdan daha çok sinir olduğumuz boş duyar kasanlardi:) oraları kaçırdın sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?