Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Baban bizden zengin, baksın meydana getirdiği çocuğa de.

Baban bizden zengin, baksın meydana getirdiği çocuğa de.
Ayrı eve çıksın dedim.O onun bileceği işmiş.yani kardeşinin bileceği işmiş Bekar evine çıkmak kolaymıymış.Küçük bey ne istiyorsa o yapılacak ya o isterse haftasonları gelip kalacak istemezse istediği yerde kalacak o isterse ev tutulacak istemezse tutulmayacak.Canı nasıl isterse…

Ağzına tükürürüm onun da kardeşinin de haa. Ay fenalık bastı beni.

Kardeşinin yemeğini yapıp donlarıni yıkamamak da benim bileceğim iş de. Bu kadar ısrar inat basbaya yeni gelin hizmetinin aşkından. Başka da bi b.ktan değil.

Bu konuya baktıkça benim sinirlerim bozuluyor. Koyun kapının önüne. Buda benim bileceğin iş deyin. Ömür törpüsü gibi ya.

Kardeşinin yemeğini yapıp donlarıni yıkamamak da benim bileceğim iş de. Bu kadar ısrar inat basbaya yeni gelin hizmetinin aşkından. Başka da bi b.ktan değil.
Benim şimdi kardeşime bakmak istemeyen yarın anne babama da bakmaz diyor benim annem babam memleketten buraya gelse bütün köy hoşgeldin gelir diyor 1000 kişiyi evimde ağırlamam da bekleniyor

Bu konuya baktıkça benim sinirlerim bozuluyor. Koyun kapının önüne. Buda benim bileceğin iş deyin. Ömür törpüsü gibi ya.
Valla en iyisi. Şimdi uslansa bir yerde kabilesini başına sarıyor bu model. Bi de bu herife bebek yaptığını düşünsün konu sahibi. Kaynana kayınbaba da eklenir eve, yılın 6 ayı çıkmazlar artık, torun hasreti başa bela çünkü.

Benim şimdi kardeşime bakmak istemeyen yarın anne babama da bakmaz diyor benim annem babam memleketten buraya gelse bütün köy hoşgeldin gelir diyor 1000 kişiyi evimde ağırlamam da bekleniyor
Djfjfjfj

Dhhdhdfhf

Fhhffjjfhf

Tam da bunu demiştim az evvel. Bi de anası babası var ohooo siz bu adamla evli kalırsanız ömür boyu parasız askersiniz.

Sanki mecbursun ana babasına bakmaya. Zihniyeti bozuk herif.

Ay boşan gitsin kendi köyündeki kabilelerin birinden kendine hizmetçi alsın.

MssPARE gel bak burda saç baş yolmalik bir konu var. Günlerdir çıkamıyoruz konudan :)
Okuyorum ara ara girip sinir bozucu

Kendimi tutuyorum inan
Konu sahibi diyor ya söyle yapıyor böyle yapıyor millet sinir oldu
Madem böyle neden boşanmıyor boşa gitsin

koca olmadan hayat oh ne rahat

Okuyorum ara ara girip sinir bozucu

Kendimi tutuyorum inan
Konu sahibi diyor ya söyle yapıyor böyle yapıyor millet sinir oldu
Madem böyle neden boşanmıyor boşa gitsin

koca olmadan hayat oh ne rahat

Konu sahibi zaten boşanmayi dusunuyor. Konuda adamdan daha çok sinir olduğumuz boş duyar kasanlardi:) oraları kaçırdın sen.

Sırf bu yüzden çocuk sahibi olmak istemiyorum biliyor musunuz.Gerçi çocuk olsa annem gelip bakacaktı.Bu konu da kesindik çünkü eş kişisi annesinin çocuk bakamadığını düşünüyordu ama yine de güvenmiyordum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…