- 19 Mayıs 2020
- 47.885
- 215.279
- 598
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
- #1.021
Anneniz gelir , peşinden anası damlardi hasedinden.Sırf bu yüzden çocuk sahibi olmak istemiyorum biliyor musunuz.Gerçi çocuk olsa annem gelip bakacaktı.Bu konu da kesindik çünkü eş kişisi annesinin çocuk bakamadığını düşünüyordu ama yine de güvenmiyordum
Yazdıklarımdan herkes beni anladı valla herkese çok teşekkür ederim68 sayfa ne oldu yaa
Bosaniyor mu konu sahibi
Aynen öyle bakamıyormuş bu küçük kardeşe de abisi ablası bakmış küçükken.Yani doğurduğu gibi başkası büyütmüş zaten o nedenle şimdi ki yaşantıları garip gelmiyordurAnneniz gelir , peşinden anası damlardi hasedinden.
Belli zaten anasının çocuk bakamadığı, doğurduğunu ona buna kitliyor.
Güvenip de bu soya üye getirmeyin. Ben bu kadarım demezler, hasedinden çıldırır hamileliğinizi lohusalığınızı burnunuzdan getirirler. O şimdi anam bakamaz senin anan gelsin diyen kocanızın sonra zoruna gidecek, acısını sizden ve ailenizden çıkaracak.Aynen öyle bakamıyormuş bu küçük kardeşe de abisi ablası bakmış küçükken.Yani doğurduğu gibi başkası büyütmüş zaten o nedenle şimdi ki yaşantıları garip gelmiyordur
Görümce kalkar gelirdi köy yerinde sıkılıp ben bakarım diye.Sırf bu yüzden çocuk sahibi olmak istemiyorum biliyor musunuz.Gerçi çocuk olsa annem gelip bakacaktı.Bu konu da kesindik çünkü eş kişisi annesinin çocuk bakamadığını düşünüyordu ama yine de güvenmiyordum tabi
Aynen öyle. Çıkıp ben öyle bişey demedim sen uyduruyorsun benim annem çok güzel çocuk bakar bile der.Güvenip de bu soya üye getirmeyin. Ben bu kadarım demezler, hasedinden çıldırır hamileliğinizi lohusalığınızı burnunuzdan getirirler. O şimdi anam bakamaz senin anan gelsin diyen kocanızın sonra zoruna gidecek, acısını sizden ve ailenizden çıkaracak.
Konuyu ara ara okudum canım kaçırdığım iyi olmuş o kasanlar olmazsa olmazKonu sahibi zaten boşanmayi dusunuyor. Konuda adamdan daha çok sinir olduğumuz boş duyar kasanlardi:) oraları kaçırdın sen.
Gittiği yer bekar eviydi, hizmetçi yoktu orda.Konu sahibi daha boşamadınız mı bunu yabosarsaniz da kaldığınız evi buna bırakmayın. Sıfırdan düzen kursunlar. Hoş koşa koşa amcaya kalmaya giderler ya neyse millet ne meraklı maaile yaşamaya ya vallahi şaşıyorum. Aman neyse bosarsaniz da iki üç defa daha yapın garanti olsun. Çok sinirlendim bu pişkinliğe. Bir de evi terk ettiği zaman dönünce niye içeri aldınız ki? Nerede sürttüyse orada kalsaydı
Artık ne naneler yediyse. Aklıma şu geldi:Gittiği yer bekar eviydi, hizmetçi yoktu orda.
Yazdıklarımdan herkes beni anladı valla herkese çok teşekkür ederimBen yapı olarak asla geri adım atan biri değilim.Eş kişisi bu saçma fikirlerle yaşadığı sürece onunla olmam mümkün değil.
Bir de diyor ki benim yüzde yüz haklı olduğum bir konu var ortada diyorGerçwkten kendimi tutamayıp güldüm.Anadolu’da yaşam böyleymiş ben Anadolu’dan gelmedim o zaman soylarım nereye dayanıyor onu araştırmaya gideyim memleketimi bulayım bari
Zeynep'in konusu gibi uzadı gitti
Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettimPeki soyledin mi ona bosanacagini? Ciddiye mi almiyor nedir?
Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettim
E bi zahmet bunun için de boşanmasın.Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettim
Şimdi sordu o sağa sola, kök aile ile yaşamaya zorlanmanın boşanma sebebi olduğunu öğrendi.Ay tam bosamalik adim. Onun dusunmesine mi kalmis Allahim sen aklimi koru. Ay ne guzel bosanir bu adam var ya. Acacaksin davayi dusunsun. Oyle kuru kuru anlasmali degil ama tazminatli.
Çünkü yerine gelecek olanında senden farklı olmayacağını iyi biliyor.Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettim
Evet çünkü kendisi kendi köylerinden bir kız istemiyor.Bir de eş kişisi aşırı takıntılıdır.Öyle aşık olmadan evlenenlerden değil herkese diyor ki nasıl bişey hissetmediğini biriyle konuşabiliyor insanlar nasıl evlenebiliyorlar bilmem ne diye eleştirir gerçi eleştirdiği herşeyi kendi yapıyor ya neyseÇünkü yerine gelecek olanında senden farklı olmayacağını iyi biliyor.
Şimdi sordu o sağa sola, kök aile ile yaşamaya zorlanmanın boşanma sebebi olduğunu öğrendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?