Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Anneniz gelir , peşinden anası damlardi hasedinden.

Belli zaten anasının çocuk bakamadığı, doğurduğunu ona buna kitliyor.

68 sayfa ne oldu yaa
Bosaniyor mu konu sahibi
Yazdıklarımdan herkes beni anladı valla herkese çok teşekkür ederim Ben yapı olarak asla geri adım atan biri değilim.Eş kişisi bu saçma fikirlerle yaşadığı sürece onunla olmam mümkün değil.

Bir de diyor ki benim yüzde yüz haklı olduğum bir konu var ortada diyor Gerçwkten kendimi tutamayıp güldüm.Anadolu’da yaşam böyleymiş ben Anadolu’dan gelmedim o zaman soylarım nereye dayanıyor onu araştırmaya gideyim memleketimi bulayım bari

Anneniz gelir , peşinden anası damlardi hasedinden.

Belli zaten anasının çocuk bakamadığı, doğurduğunu ona buna kitliyor.
Aynen öyle bakamıyormuş bu küçük kardeşe de abisi ablası bakmış küçükken.Yani doğurduğu gibi başkası büyütmüş zaten o nedenle şimdi ki yaşantıları garip gelmiyordur

Aynen öyle bakamıyormuş bu küçük kardeşe de abisi ablası bakmış küçükken.Yani doğurduğu gibi başkası büyütmüş zaten o nedenle şimdi ki yaşantıları garip gelmiyordur
Güvenip de bu soya üye getirmeyin. Ben bu kadarım demezler, hasedinden çıldırır hamileliğinizi lohusalığınızı burnunuzdan getirirler. O şimdi anam bakamaz senin anan gelsin diyen kocanızın sonra zoruna gidecek, acısını sizden ve ailenizden çıkaracak.

Görümce kalkar gelirdi köy yerinde sıkılıp ben bakarım diye.

Aynen öyle. Çıkıp ben öyle bişey demedim sen uyduruyorsun benim annem çok güzel çocuk bakar bile der.

Konu sahibi daha boşamadınız mı bunu ya bosarsaniz da kaldığınız evi buna bırakmayın. Sıfırdan düzen kursunlar. Hoş koşa koşa amcaya kalmaya giderler ya neyse millet ne meraklı maaile yaşamaya ya vallahi şaşıyorum. Aman neyse bosarsaniz da iki üç defa daha yapın garanti olsun. Çok sinirlendim bu pişkinliğe. Bir de evi terk ettiği zaman dönünce niye içeri aldınız ki? Nerede sürttüyse orada kalsaydı

Gittiği yer bekar eviydi, hizmetçi yoktu orda.

Peki soyledin mi ona bosanacagini? Ciddiye mi almiyor nedir?

Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettim

Ay tam bosamalik adim. Onun dusunmesine mi kalmis Allahim sen aklimi koru. Ay ne guzel bosanir bu adam var ya. Acacaksin davayi dusunsun. Oyle kuru kuru anlasmali degil ama tazminatli.

Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettim
E bi zahmet bunun için de boşanmasın. Ama siz boşanın.

Ay tam bosamalik adim. Onun dusunmesine mi kalmis Allahim sen aklimi koru. Ay ne guzel bosanir bu adam var ya. Acacaksin davayi dusunsun. Oyle kuru kuru anlasmali degil ama tazminatli.
Şimdi sordu o sağa sola, kök aile ile yaşamaya zorlanmanın boşanma sebebi olduğunu öğrendi.

Çünkü yerine gelecek olanında senden farklı olmayacağını iyi biliyor.

Çünkü yerine gelecek olanında senden farklı olmayacağını iyi biliyor.
Evet çünkü kendisi kendi köylerinden bir kız istemiyor.Bir de eş kişisi aşırı takıntılıdır.Öyle aşık olmadan evlenenlerden değil herkese diyor ki nasıl bişey hissetmediğini biriyle konuşabiliyor insanlar nasıl evlenebiliyorlar bilmem ne diye eleştirir gerçi eleştirdiği herşeyi kendi yapıyor ya neyse

Burada biri yazmıştı ona hakvermemiştim yok kesin boşanır zorluk çıkarmaz flan demiştim o da demişti ki iş ciddiye binsin görürsün demişti haklı gibi sanki ya da bilmiyorum ama ben bir şekilde ikna ederim.Ya da evli kalmak istiyorsa kafasını evin dışında bırakacak.

Şimdi sordu o sağa sola, kök aile ile yaşamaya zorlanmanın boşanma sebebi olduğunu öğrendi.

Hic sordugunu bile sanmiyorun ben adam o kadar kendinden emin ki. Bosanmayi dusunmesi lazimmis ba ba ba valla burdan adamin tepesine ziplayasim geldi. Sen kimsin ya dusunecemis ba ba ba bosanma da onun insiyatifinde. Ben fevri olduguma bir kez daha inandim ben olsam kocama bosanacagim demezdim boyle bir durumda gider davayi acardim o zaman ogrenirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…