- 14 Nisan 2020
- 1.193
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
- #1.041
Onu beni oyalamak için söylediğini düşünüyorum şuan ben ama yine de belli olmaz tabiHic sordugunu bile sanmiyorun ben adam o kadar kendinden emin ki. Bosanmayi dusunmesi lazimmis ba ba ba valla burdan adamin tepesine ziplayasim geldi. Sen kimsin ya dusunecemis ba ba ba bosanma da onun insiyatifinde. Ben fevri olduguma bir kez daha inandim ben olsam kocama bosanacagim demezdim boyle bir durumda gider davayi acardim o zaman ogrenirdi.
Onu beni oyalamak için söylediğini düşünüyorum şuan ben ama yine de belli olmaz tabi
Zaten sorun şu ki bu tipler kendi yörelerinden istemiyor ama kendi yöresindeki de kavgada cirkeflikte bunları geçer.Evet çünkü kendisi kendi köylerinden bir kız istemiyor.Bir de eş kişisi aşırı takıntılıdır.Öyle aşık olmadan evlenenlerden değil herkese diyor ki nasıl bişey hissetmediğini biriyle konuşabiliyor insanlar nasıl evlenebiliyorlar bilmem ne diye eleştirir gerçi eleştirdiği herşeyi kendi yapıyor ya neyse
Sormuştur o, yaş tahtaya basacak birine benzemiyor. Bakma , bilmediği yok sadece işine gelmiyor. Uyanıklık soydan.Hic sordugunu bile sanmiyorun ben adam o kadar kendinden emin ki. Bosanmayi dusunmesi lazimmis ba ba ba valla burdan adamin tepesine ziplayasim geldi. Sen kimsin ya dusunecemis ba ba ba bosanma da onun insiyatifinde. Ben fevri olduguma bir kez daha inandim ben olsam kocama bosanacagim demezdim boyle bir durumda gider davayi acardim o zaman ogrenirdi.
Zaten adamdan boşanmayacakti ki bunun aksine nasıl inandinizBen son yazdiklarinizdan sizin de bosanmayi dusunmediginizi anladim. Bosanmayacaksaniz boyle sakiz gibi uzatmayin bari karsilikli cozum uretin. Suclu adam, bosanma adamin insiyatifinde, her konuda adamin kararini bekleyen siz. Bu isin cozumu nedir bilmiyorum ama gidisat bana hic umut vermedi.
Yok ben gerçekten boşanmak istiyorum.Kesin kararım.Dedim ki arkadaşın eşi ve 2 erkek kardeşle kalıyor daha 6 aylık evliler ayıp değil mi nasıl rahat etsinler dedim ne dedi biliyor musunuzBen son yazdiklarinizdan sizin de bosanmayi dusunmediginizi anladim. Bosanmayacaksaniz boyle sakiz gibi uzatmayin bari karsilikli cozum uretin. Suclu adam, bosanma adamin insiyatifinde, her konuda adamin kararini bekleyen siz. Bu isin cozumu nedir bilmiyorum ama gidisat bana hic umut vermedi.
Aynen öyle yemin ederim çok doğru bir tesbitZaten sorun şu ki bu tipler kendi yörelerinden istemiyor ama kendi yöresindeki de kavgada cirkeflikte bunları geçer.
Aşırı kaba ve cahiller.
Hem parasizlar.
Bunlar hem medeni davransin hem uyum sağlasın kafasindalar.
Bir taşla iki kus.
Aynen öyle. Beni kardeşiyle yaşamaya zorladı diye tazminatlı bi açacaksın davayı far görmüş tavşan gibi kalacak. Hala haklı olduğunu düşünüyorsa paşa paşa boşanır.Ay tam bosamalik adim. Onun dusunmesine mi kalmis Allahim sen aklimi koru. Ay ne guzel bosanir bu adam var ya. Acacaksin davayi dusunsun. Oyle kuru kuru anlasmali degil ama tazminatli.
Siz müneccim misiniz hanımefendi ?Zaten adamdan boşanmayacakti ki bunun aksine nasıl inandiniz
Zaten adamdan boşanmayacakti ki bunun aksine nasıl inandiniz
Bakalım yanilirsam gelip yazarsınız görürüz hanımefendiSiz müneccim misiniz hanımefendi ?
Saflık demeyelim estağfurullah.Fakat tâbi ki bosanmayacak bu sebeple.Adam bosanmak istiyor diye hic birimiz dusunmedik zaten. Bana uymaz, anlasmamizin imkani yok, bosanacagim diyen konu sahibine inanmak da benim safligim herhalde.
Müneccim olmaya gerek yok ki konu sahibi bu cinslerin hepsi böyledir siz para kazanan birisiniz sizin başınızı ezecek sizi ikna edecek edemedi mi bir kaç ay geçecek sonra ailesi için deneyecek olmadı mı hamile kalacaksınız bu sefer mecbur strese girmemek için susacaksiniz o bebeğin adından yetiştirilmesine kadar malesef her anınız burnunuzdan gelecek çevremdeSiz müneccim misiniz hanımefendi ?
Saflık demeyelim estağfurullah.Fakat tâbi ki bosanmayacak bu sebeple.
Benim öyle bir yazım var mı?Yani bunlari kabul mu etmeli?
Benim öyle bir yazım var mı?
İkisi de bosanmaz birbirinden diyorum.Benim yorumum bu.Yanilirsam da yanılmışım derimFakat tabi ki bosanmayacak boyle bir sebeple yazmaniza istinaden yazdim. Acaba hak mi verdiniz diye dusundum bir an. Cunku gunlerdir yazdigim konuda kocam bosanmak istemiyormus, dusunecekmis gibi bir mesaj gorunce ufak capli bir sok yasadim. Yazdiginizi bu sebeple dogru anlamamis olabilirim.
Mavera gibi olsa şimdiye 50 000 defa cırlamıştı, Duygu fazlasıyla kibar.Bilenler bilir mavera yi
konu öyle olucak gibi de bir göz uyandı bende
Yanı boşanmayacak ve bu konunun devamı gelicek gibi hissettim
Kibarligina lafım yokMavera gibi olsa şimdiye 50 000 defa cırlamıştı, Duygu fazlasıyla kibar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?