Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Kibarligina lafım yok
Ama boşanma konusun da dedim
Inşallah dediğini yapar dinler bu kadar insani
Ben zaten buraya kararımı verip yazdım bir çok kişi de yanımda oldu çok teşekkür ederim gerçekten herkese Yalnız olmadığımı bilmek bana güç verdi ya da kötü fikirli olmadığımı bilmek Niyetim boşanmak yazında tayin isteyip gitmek zaten anca bu yıl isteyebiliyorum tayinimi geçen senelerde isteyemiyordum sürem dolmadığı için.

Kararlı ve net kadınları severim
Bu hayata birilerini cekmek icin gelmedik
Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
O yuzden bu kararında kal ve kimse bu kararından vazgeçirmesin

Ay esim dusunecekmis yazinizin sokundan cikamiyorum ben
Boşanacağınızı söylediniz mi ne dedi eşiniz ne dedi dedi bir arkadaş ben de söyledim düşüneceğini söyledi dedim bana da komik geldi ama ne yapayımGerçekten ben bunu bi düşüncem bana izin ver bişey söyleme dedi İstediğini düşünsün umrumda değil o kendi kafa yapısını değiştirirse anca o zaman olabilir onun içinde kırmızı kar flan yağması lazım o kadar imkansız bişey çünkü o zaman olay belli

Benim şimdi kardeşime bakmak istemeyen yarın anne babama da bakmaz diyor benim annem babam memleketten buraya gelse bütün köy hoşgeldin gelir diyor 1000 kişiyi evimde ağırlamam da bekleniyor
Duygu gelişmeleri okumaya geldim sinirlerim zıplicak gibi kahve yapıp geliyorum Allahım aklıma mukayet ol

Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettim

Su yazdiklariniz birbirinden cok farkli. En basinda cok kararlisiniz, simdi ise adami ikna ederim bosanmaya diyorsunuz. bosanmayacaksaniz blof yapmayin. Adam zaten size saygi duymuyor iyice lackalasir evliliginiz.

Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettim
Erkekler genelde boşanmayı düşünmezler hatta bi yerde okumuştum karısını aldatan ve sevmeyen erkek bile boşanmak istemiyor. Kadınlardan ziyade erkekler daha soğuk bakarmış boşanmaya. O yüzden diyorum ya kafa dinlemeye ailenin yanına git kardeşinle de iyi eğlenceler dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…