- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
- #1.061
Bilenler bilir mavera yi
konu öyle olucak gibi de bir göz uyandı bende
Yanı boşanmayacak ve bu konunun devamı gelicek gibi hissettim
İkisi de bosanmaz birbirinden diyorum.Benim yorumum bu.Yanilirsam da yanılmışım derim
Ah maveram onun konusunu hiç unutmam beyaz esyalaru yüzünden gidemediydiMavera gibi olsa şimdiye 50 000 defa cırlamıştı, Duygu fazlasıyla kibar.
Mavera nedir ben bilmiyorum onuMavera gibi olsa şimdiye 50 000 defa cırlamıştı, Duygu fazlasıyla kibar.
Aman bilme böyle devam etMavera nedir ben bilmiyorum onuYeri geldiğinde bende de pek kibarlık yoktur ama
Ben zaten buraya kararımı verip yazdım bir çok kişi de yanımda oldu çok teşekkür ederim gerçekten herkeseKibarligina lafım yok
Ama boşanma konusun da dedim
Inşallah dediğini yapar dinler bu kadar insani
Onu biliyorum onunla yazışmıştık buradaaskitotomsu nun konularını okuyun Duygu, mümkünse okumadan herhangi bir yola girmeyin. Kocasında kocanızı goreceginizin teminatını veriyorum.
Ne yazdım ki benson okuduklarimdan sonra yanilacaginizi hic dusunmuyorum.
Kararlı ve net kadınları severimBen zaten buraya kararımı verip yazdım bir çok kişi de yanımda oldu çok teşekkür ederim gerçekten herkeseYalnız olmadığımı bilmek bana güç verdi ya da kötü fikirli olmadığımı bilmek Niyetim boşanmak yazında tayin isteyip gitmek zaten anca bu yıl isteyebiliyorum tayinimi geçen senelerde isteyemiyordum sürem dolmadığı için.
Yetmez.Onu biliyorum onunla yazışmıştık burada
Ne yazdım ki ben
Eşi düşünecekse boşanmaya gerek kalmazdı ki , kardeşi eve yerleşirdi. Bu kadar tantanaya ne lüzum vardıAy esim dusunecekmis yazinizin sokundan cikamiyorum ben
Ay esim dusunecekmis yazinizin sokundan cikamiyorum ben
Duygu gelişmeleri okumaya geldim sinirlerim zıplicak gibi kahve yapıp geliyorum Allahım aklıma mukayet olBenim şimdi kardeşime bakmak istemeyen yarın anne babama da bakmaz diyor benim annem babam memleketten buraya gelse bütün köy hoşgeldin gelir diyor1000 kişiyi evimde ağırlamam da bekleniyor
Ben de evde şuan hiç muhattap olmuyorum hiç konuşmuyoruz şuan.Konuşmayı da istemiyorum hiç içimden gelmiyor herhangi bir konuşma hazırlayıp konuşmak için harcadığım zamana yazıl diye düşünüyorum.Tayinim çıkana kadar idare etmeye çalışırsam yani yapabilirsem yaparım yapamazsam da 1-2 aya ipleri tamamen koparırım kararım bu yönde.Ve bu karar içinde hiç ortak konuşalım düşüncesinde değil hiç konuşmadan uygulayacağım kararı.
Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettim
Burada biri yazmıştı ona hakvermemiştim yok kesin boşanır zorluk çıkarmaz flan demiştim o da demişti ki iş ciddiye binsin görürsün demişti haklı gibi sanki ya da bilmiyorum ama ben bir şekilde ikna ederim.Ya da evli kalmak istiyorsa kafasını evin dışında bırakacak.
Konu döndü dolaştı bana geldiaskitotomsu nun konularını okuyun Duygu, mümkünse okumadan herhangi bir yola girmeyin. Kocasında kocanızı goreceginizin teminatını veriyorum.
Okumadığı belli oluyor çünkü.Konu döndü dolaştı bana geldi
Erkekler genelde boşanmayı düşünmezler hatta bi yerde okumuştum karısını aldatan ve sevmeyen erkek bile boşanmak istemiyor. Kadınlardan ziyade erkekler daha soğuk bakarmış boşanmaya. O yüzden diyorum ya kafa dinlemeye ailenin yanına git kardeşinle de iyi eğlenceler dersin.Söyledim düşünmesi lazımmış.Bana da fazla ciddiye almıyormuş gibi geldi.Boşama da zor bir süreç flan diyor.Düşünmem lazım diyor.Hiç boşanacak gibi değil sanki bugün öyle hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?