- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
- #1.081
Bunlar zor süreçler iddianameye kanıt lazım 2 den fazla şahit lazım. Çekişme uzarda uzar düşünmeden girilmez o yola. Arkadaşım 2 senedir eşinin alkolik olduğunu kanıtlamaya çalışıyor ki adam alkolik ağır kusurlu ama kanıt yok şahitler yanlı olduğu için işe yaramıyor.Aynen öyle. Beni kardeşiyle yaşamaya zorladı diye tazminatlı bi açacaksın davayı far görmüş tavşan gibi kalacak. Hala haklı olduğunu düşünüyorsa paşa paşa boşanır.
Alkolmetre ?Bunlar zor süreçler iddianameye kanıt lazım 2 den fazla şahit lazım. Çekişme uzarda uzar düşünmeden girilmez o yola. Arkadaşım 2 senedir eşinin alkolik olduğunu kanıtlamaya çalışıyor ki adam alkolik ağır kusurlu ama kanıt yok şahitler yanlı olduğu için işe yaramıyor.
Gel gelDuygu gelişmeleri okumaya geldim sinirlerim zıplicak gibi kahve yapıp geliyorum Allahım aklıma mukayet ol
Yok be katip adam gitmiyor Adli tıpa. Kanında ki alkol de temizlenmiştir. Dava zaten 4 5 ay ileriye atılıyor her dava da avukatı müvekkilim ünlü üniversitede Prof ve çok yoğun test veremez diye öteliyorlar. Arkadaşımın kardeşleri şahit ama karşı tarafta tezat şahitlik yapıyor. Üstüne sarhoşken evden gittiği içinde kızı kusurlu gösterdiler inanabiliyor musun? Arkadaşım diyor ki keşke bi mesajım kanıtım resmim olsaydı da öyle açsaydım davayı.Alkolmetre ?
Çok istiyorum ailemin yanına gitmek ama okul var gidemem ki şimdiErkekler genelde boşanmayı düşünmezler hatta bi yerde okumuştum karısını aldatan ve sevmeyen erkek bile boşanmak istemiyor. Kadınlardan ziyade erkekler daha soğuk bakarmış boşanmaya. O yüzden diyorum ya kafa dinlemeye ailenin yanına git kardeşinle de iyi eğlenceler dersin.
Valla ben yazdıklarımda tutarsızlık görmedim ben anlaşmalı boşanmak istiyorum anlaşacak şekilde ikna ederim mutlaka mal paylaşımı yapılmalı yani ortak şeyler var anlaşmak ikimiz için de en iyisi olur o nedenle ikna ederim dedimSu yazdiklariniz birbirinden cok farkli. En basinda cok kararlisiniz, simdi ise adami ikna ederim bosanmaya diyorsunuz. bosanmayacaksaniz blof yapmayin. Adam zaten size saygi duymuyor iyice lackalasir evliliginiz.
Hepsini okumadım son durumları biliyorum sadeceOkumadığı belli oluyor çünkü.
Sen davayı aç eşini evden postala ailen yanına gelsin imkanları varsa. Tayin zamanına daha çok var.Çok istiyorum ailemin yanına gitmek ama okul var gidemem ki şimdi
Evden giden kusurluysa ben her türlü hukuk önünde de kazanırımYok be katip adam gitmiyor Adli tıpa. Kanında ki alkol de temizlenmiştir. Dava zaten 4 5 ay ileriye atılıyor her dava da avukatı müvekkilim ünlü üniversitede Prof ve çok yoğun test veremez diye öteliyorlar. Arkadaşımın kardeşleri şahit ama karşı tarafta tezat şahitlik yapıyor. Üstüne sarhoşken evden gittiği içinde kızı kusurlu gösterdiler inanabiliyor musun? Arkadaşım diyor ki keşke bi mesajım kanıtım resmim olsaydı da öyle açsaydım davayı.
Duygucum en başında da dedim boşanicaksan adama minnet edip boşanıcam demene gerek yok niye kendini yoruyorsun ? He dersen ki çözelim sana çok iş düşüyor. Ya kısasa kısas yapıp getiriceksin aileni 1 ay evine kocan bi uzatamicak bacaklarını affına sığınarak söylüyorum cinselliğiniz olmayacak ve evinde rahat edemicek o zaman dicek ki ulan benim hanım haklıymış. Diğer seçenekte kısa öz olarak “ ben böyle istiyorum sen öyle istiyorsun ortak nokta ara ara kalmasıdır aksini savunuyorsan buyur kardeşinle kal selametle” der ve kapatırsın konuyu. Zırvalasın o şu yapıyor bu yapıyor diye “ BANANE” diceksin. Anlatıyor mu “ İstemiyorum” diceksin.Gel gelEn son söyledikleri komediydi vicdan sahibiymiş 6 ay evli olup 2 kaynı ile yaşayan kız.Kendini mutlu hissediyormuşmuş iyilik meleği olduğu için Çok normal şeyler ya bunlar zaten.İnsan iyilik yapmak için evinin kapılarını sonuna kadar açmalı içeri giren senelerce kalmalı.
Evet ben de bunu istiyorum aileme söyledim bu arada sen nasıl istersen öyle yap biz yanındayız dediler.Babam da öyle her haftasonu her haftasonu gelip kalma diye bişey olamaz dedi.Valla için yine aşırı rahatladı.Sen davayı aç eşini evden postala ailen yanına gelsin imkanları varsa. Tayin zamanına daha çok var.
O zaman güzelim kaygılanma kardeşini mi çık dışarı arkadaşlarınla. Kendinle ilgilen gez toz süslen. Kardeşiyle evde keçileri saysın.Çok istiyorum ailemin yanına gitmek ama okul var gidemem ki şimdi
Pişman olmasının bir önemi yok ama burada önemli olan ilerisi ileride başıma ne geleceğini bilmeden bu saçmalığın için de devam edemem bugün kardeşi olayı çözülse yarın kimbilir kim çıkar karşıma biz de kalması flan gerekir mağdurdur.Zaten herkes mağdur eş kişisine göre ben harçDuygucum en başında da dedim boşanicaksan adama minnet edip boşanıcam demene gerek yok niye kendini yoruyorsun ? He dersen ki çözelim sana çok iş düşüyor. Ya kısasa kısas yapıp getiriceksin aileni 1 ay evine kocan bi uzatamicak bacaklarını affına sığınarak söylüyorum cinselliğiniz olmayacak ve evinde rahat edemicek o zaman dicek ki ulan benim hanım haklıymış. Diğer seçenekte kısa öz olarak “ ben böyle istiyorum sen öyle istiyorsun ortak nokta ara ara kalmasıdır aksini savunuyorsan buyur kardeşinle kal selametle” der ve kapatırsın konuyu. Zırvalasın o şu yapıyor bu yapıyor diye “ BANANE” diceksin. Anlatıyor mu “ İstemiyorum” diceksin.
Ben senin yerinde olsam uzaklaşırım kendi haline bırakırım ve keyfime bakarım. Şaşmaz kuraldır bu pişman olucak.
Kanıtlaman lazım hani delilin ? Şikayetinde dosyanda olmalı. Mesela evden gitti ya arkadaşına mesaj at evde tekim eşim yine bıraktı gitti korkuyorum diye. Bak bu kanıt mesela arkadaşında şahit :)Evden giden kusurluysa ben her türlü hukuk önünde de kazanırımBunun evden gitmediği zaman yok çünkü
Sayar kız vallaO zaman güzelim kaygılanma kardeşini mi çık dışarı arkadaşlarınla. Kendinle ilgilen gez toz süslen. Kardeşiyle evde keçileri saysın.
Tamamdır ben atıyorum valla mesaj flan anlatıyorum yoksa bunlarla içim içimi yer herkese anlatıyorum valla artıkKanıtlaman lazım hani delilin ? Şikayetinde dosyanda olmalı. Mesela evden gitti ya arkadaşına mesaj at evde tekim eşim yine bıraktı gitti korkuyorum diye. Bak bu kanıt mesela arkadaşında şahit :)
Ahhaha belki yorumumu beğenmicekler ama ben eşinde tamamen çocukluktan gelen aktarım olduğunu düşünüyorum. Aile yapıları bu ve atamıyor kafasından. Diretiyor. Bak sen beni bilmezsin belki ama ilk başlarda benim eşimde böyleydi. Tam bir köy delisi abi sürekli köy dermi bi insan ? İstemiyorum her izin günümde köy de köy köyde köy. Sizin gibi derdim ki boşanicam ben istemiyorum böyle hayat ilerde ne olur kim bilir.Pişman olmasının bir önemi yok ama burada önemli olan ilerisi ileride başıma ne geleceğini bilmeden bu saçmalığın için de devam edemem bugün kardeşi olayı çözülse yarın kimbilir kim çıkar karşıma biz de kalması flan gerekir mağdurdur.Zaten herkes mağdur eş kişisine göre ben harç
Valla bu saatten sonra kardeşi arada bile gelsin istemiyorum mümkünse kardeşi gelsin abisini de alıp gitsin
Bu arada sinirle evden gidip kaç saat gelmiyor ? Gece yalnız mı kalıyorsunuz ya da akşamları ? Rest çekin bu konuda da. He şey ben bi kere eşim akşam dışarı çıkınca bende çıkmıştım gelince evde bulamayınca bir daha bırakıp gitmedi sjhshshsTamamdır ben atıyorum valla mesaj flan anlatıyorum yoksa bunlarla içim içimi yer herkese anlatıyorum valla artık
En fazla 1 saat sonra gelir.Ben de bir keresinde gitmiştim o zaman döndüğünde o da bir daha gitmeyeceğini söylemişti ama yine gittiBu arada sinirle evden gidip kaç saat gelmiyor ? Gece yalnız mı kalıyorsunuz ya da akşamları ? Rest çekin bu konuda da. He şey ben bi kere eşim akşam dışarı çıkınca bende çıkmıştım gelince evde bulamayınca bir daha bırakıp gitmedi sjhshshs
Ben yapamam mutlaka uğraşsan bi şekilde yola getirebilirsin ama ne gerek var ki.Kimseyi değiştirmek için kendimi yoramamAhhaha belki yorumumu beğenmicekler ama ben eşinde tamamen çocukluktan gelen aktarım olduğunu düşünüyorum. Aile yapıları bu ve atamıyor kafasından. Diretiyor. Bak sen beni bilmezsin belki ama ilk başlarda benim eşimde böyleydi. Tam bir köy delisi abi sürekli köy dermi bi insan ? İstemiyorum her izin günümde köy de köy köyde köy. Sizin gibi derdim ki boşanicam ben istemiyorum böyle hayat ilerde ne olur kim bilir.
Sonra dedim ki bi dakika ya sen yetişkinsin kendine gel sen istemeden ne olabilir ki hayatında ? İstemiyorum dedim eşime. Sizinki gibi başladı “ ne var olabilir gidilebilir sanki ne yapıyoruz her zaman mı bla bla bla” . Ailesi sürekli köye gittiği için alışmış adam bilmiyor başka yer. Aşıladım anlattım bak burası çok güzel bak ben buraya gitmedim bak seninle ne güzel olur diye. Şimdi kendi der yaz gelsin de Çanakkaleye gidelim oraya gidelim birlikte diye.
Bunu size neden anlatıyorum eğer boşanmicaksanız sakin kalıp evliliğinizi mutlu hale getirmelisiniz. Eşinizi kendi ailenize bağlayıp kendi ailenizin örf ve adetlerini oluşturmalısınız. Yolunuza taşlar çıkacak ama diyorum ya boşanmayacaksanız çözmelisiniz. Her evlilikte oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?