- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
- #1.261
Bir de komşular diyor ki bakacaklar tabi boyunlarının borcuÖlür müsün öldürür müsün Ana baba doğuruyor çocuk başka şehirde yaşamak istiyor o şehirde yaşayan insanlar bakmak zorunda boyunlarının borcu yok Ya nerden borcum oluyormuş
Yengenin 20 yıllık evli olduğunu yeni öğrendim ev mevzusunu da başından beri biliyordum.Hatta eşime demiştim kardeşin amcanda kalmıyor amcan kardeşinde kalıyor sonuçta o ev sizin eviniz demiştim.Bunu ne zaman öğrendiniz?
Benim de tereddütlerim var ama ne yapayım valla taviz verebileceğim bir konu değil herkesin sınırları farklıdır.Hadi inşallah
O eşini neden karşında cak cak konuşturdun o zaman, melek yengesi meğer ücreti mukabilinde kocasının yeğenine bakmış?Yengenin 20 yıllık evli olduğunu yeni öğrendim ev mevzusunu da başından beri biliyordum.Hatta eşime demiştim kardeşin amcanda kalmıyor amcan kardeşinde kalıyor sonuçta o ev sizin eviniz demiştim.
İşte eş kişisine anlatamadım çok bunaldım.Ne kavgalar ettim..karşımda konuşturmadım ki o da karşımda konuşamadığı için evden gitmişti Ya zaten benle başa çıkamıyor ki o yüzden sinir oluyorO eşini neden karşında cak cak konuşturdun o zaman, melek yengesi meğer ücreti mukabilinde kocasının yeğenine bakmış?
Benim de tereddütlerim var ama ne yapayım valla taviz verebileceğim bir konu değil herkesin sınırları farklıdır.
Ama eş kişisi asla anlamıyor beni..Bencillik ve vicdansızlıkla suçluyor..Yine anlamayacak biliyorum ona göre kardeşini ortada bırakan yardım etmeyen biriyim benBen bu konuda size çok hak veriyorum. Koca adamla evde ne işiniz var. Hoş görümce olsa da zor. İnsan kendi doğurduna bakarken zorlanıyor. Birde kayın bakmak çok zor.
Ama eş kişisi asla anlamıyor beni..Bencillik ve vicdansızlıkla suçluyor..Yine anlamayacak biliyorum ona göre kardeşini ortada bırakan yardım etmeyen biriyim ben
Kira karşılığı kardeşine baksan vicdanlı mı olacaktın?Ama eş kişisi asla anlamıyor beni..Bencillik ve vicdansızlıkla suçluyor..Yine anlamayacak biliyorum ona göre kardeşini ortada bırakan yardım etmeyen biriyim ben
Kira karşılığı veya karşılıksız yeterki kardeşine bakayım o zaman dünyanın en iyi insanı olurdumKira karşılığı kardeşine baksan vicdanlı mı olacaktın?
Ya ne fark eder , kayınbabanın çocuklarına bakmışlar evi kapmışlar işte. Kayınbaban şimdi yamuk yapsa evi vermese 20 yıl bedava oturmuşlar o da büyük kazanç.Bu arada kira karşılığı değil evi artık amcanın ve yengenin olarak sayıyorlarev sahibi oldu Yani kadın yoktan yere…Ev şuan kp üzerine ama amcanın olarak düşünüyorlar ödemesi de kp yapmış
Şimdi yenge ben o çocuğu istemiyorum dese amca ne der ?
Zaten kp evi vermese Yamuk yapmış olmuyor kendi evine sahip çıkmış oluyorYa ne fark eder , kayınbabanın çocuklarına bakmışlar evi kapmışlar işte. Kayınbaban şimdi yamuk yapsa evi vermese 20 yıl bedava oturmuşlar o da büyük kazanç.
Yıllarca kira karşılığı çoluk çocuğuna baktır, işin bittiğinde benim evim de , ne güzel memleket.Zaten kp evi vermese Yamuk yapmış olmuyor kendi evine sahip çıkmış oluyor
Bana yardımcı oldunuz mu? Ahahahah. Sanki bedava oturdular , alooooo çocuğuna baktın yıllarca adamın , bakmasan ev mev nerde görüyorsun, qdkkddk delircem .Biz evleneceğimiz zaman amca evden çıkmak istemiş ev artık yeni evli çiftin bana yardımcı oldunuz sağolun flan demiş biz ev aldık o yüzden istemedik amcanın oturduğu evde oturmak hem artık orası onun diye düşünülüyordu.Amca tabi borçlu hissediyor evden çıkmak istemiş o dönem.Yani böyle düşünen amca karısı ben yeğenini evde istemiyorum deyince ne der merak ediyorum.
Bakmasa da evi ona vermişler çocuğa bakmakla ev vermenin ilgisi yok yalnızYıllarca kira karşılığı çoluk çocuğuna baktır, işin bittiğinde benim evim de , ne güzel memleket.
Bana yardımcı oldunuz mu? Ahahahah. Sanki bedava oturdular , alooooo çocuğuna baktın yıllarca adamın , bakmasan ev mev nerde görüyorsun, qdkkddk delircem .
Kimse şöyle bi anlaşma yapmamış benim çocuğuma bak ev senin olsun denmemiş zaten bu rahatlık olduğu için yenge hanım başkası baksın bundan sonra diyebiliyor o rahatlık var yani onda.Eğer çocuklar eşim gibi kendi başlarının çaresine bakmış olsalar hiç amcada kalmamış olsalardı da ev yine amcanın olacaktı.işine gelince ev benim işine gelince ev senin durumu yok Yani bilmem anlatabildim miYıllarca kira karşılığı çoluk çocuğuna baktır, işin bittiğinde benim evim de , ne güzel memleket.
Bana yardımcı oldunuz mu? Ahahahah. Sanki bedava oturdular , alooooo çocuğuna baktın yıllarca adamın , bakmasan ev mev nerde görüyorsun, qdkkddk delircem .
Valla dünden beri okuyorum konuyu umarım biran önce çözülür.Kimse şöyle bi anlaşma yapmamış benim çocuğuma bak ev senin olsun denmemiş zaten bu rahatlık olduğu için yenge hanım başkası baksın bundan sonra diyebiliyor o rahatlık var yani onda.Eğer çocuklar eşim gibi kendi başlarının çaresine bakmış olsalar hiç amcada kalmamış olsalardı da ev yine amcanın olacaktı.işine gelince ev benim işine gelince ev senin durumu yok Yani bilmem anlatabildim mi
Çözümler şu şekilde ;Valla dünden beri okuyorum konuyu umarım biran önce çözülür.
Tabi canım kesin öyle.Bakmasa da evi ona vermişler çocuğa bakmakla ev vermenin ilgisi yok yalnızÇocuk bakmak tamamen tesadüf olmuş.
Anlamıyorsun ki. Herkesin kabul ettiği ama açıkça belirtilmemiş anlaşmalar vardır öyle bir şey bu. Arada alışveriş olmasa ne biri diğerine ev verir ne de çocuğuna bakar. Her şey karşılıklı hayatta. Ama senin eşin babasından daha uyanık olduğu için kardeşine bedava baktırmaya çalışıyor.Kimse şöyle bi anlaşma yapmamış benim çocuğuma bak ev senin olsun denmemiş zaten bu rahatlık olduğu için yenge hanım başkası baksın bundan sonra diyebiliyor o rahatlık var yani onda.Eğer çocuklar eşim gibi kendi başlarının çaresine bakmış olsalar hiç amcada kalmamış olsalardı da ev yine amcanın olacaktı.işine gelince ev benim işine gelince ev senin durumu yok Yani bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?