Kültür farklılığı ve asla uyum sağlayamadığım eş ailesinin yaşantısı

Tövbe estağfurullah. Kesin onlarinda çocuğu da başkalarında kalıyor. Kendi tuhafliklarini normalleştirmek için demişlerdir.

Yengenin 20 yıllık evli olduğunu yeni öğrendim ev mevzusunu da başından beri biliyordum.Hatta eşime demiştim kardeşin amcanda kalmıyor amcan kardeşinde kalıyor sonuçta o ev sizin eviniz demiştim.
O eşini neden karşında cak cak konuşturdun o zaman, melek yengesi meğer ücreti mukabilinde kocasının yeğenine bakmış?

O eşini neden karşında cak cak konuşturdun o zaman, melek yengesi meğer ücreti mukabilinde kocasının yeğenine bakmış?
İşte eş kişisine anlatamadım çok bunaldım.Ne kavgalar ettim..karşımda konuşturmadım ki o da karşımda konuşamadığı için evden gitmişti Ya zaten benle başa çıkamıyor ki o yüzden sinir oluyor

Benim de tereddütlerim var ama ne yapayım valla taviz verebileceğim bir konu değil herkesin sınırları farklıdır.

Ben bu konuda size çok hak veriyorum. Koca adamla evde ne işiniz var. Hoş görümce olsa da zor. İnsan kendi doğurduna bakarken zorlanıyor. Birde kayın bakmak çok zor.

Ben bu konuda size çok hak veriyorum. Koca adamla evde ne işiniz var. Hoş görümce olsa da zor. İnsan kendi doğurduna bakarken zorlanıyor. Birde kayın bakmak çok zor.
Ama eş kişisi asla anlamıyor beni..Bencillik ve vicdansızlıkla suçluyor..Yine anlamayacak biliyorum ona göre kardeşini ortada bırakan yardım etmeyen biriyim ben

Ama eş kişisi asla anlamıyor beni..Bencillik ve vicdansızlıkla suçluyor..Yine anlamayacak biliyorum ona göre kardeşini ortada bırakan yardım etmeyen biriyim ben

Ya ne düşünürse düşünsün. Mantıklı mı? Bir hafta değil, bir ay değil. Belki on sene. Çekilir mi Allah rızası için. Siz sonuna kadar haklısınız. O da hak vermeyi öğrenecek. Hoş bence çevreden çekiniyor. Yoksa elalem ne der diye düşünmese oda istemez.

Bu arada kira karşılığı değil evi artık amcanın ve yengenin olarak sayıyorlar ev sahibi oldu Yani kadın yoktan yere…Ev şuan kp üzerine ama amcanın olarak düşünüyorlar ödemesi de kp yapmış
Şimdi yenge ben o çocuğu istemiyorum dese amca ne der ?

Ya ne fark eder , kayınbabanın çocuklarına bakmışlar evi kapmışlar işte. Kayınbaban şimdi yamuk yapsa evi vermese 20 yıl bedava oturmuşlar o da büyük kazanç.

Ya ne fark eder , kayınbabanın çocuklarına bakmışlar evi kapmışlar işte. Kayınbaban şimdi yamuk yapsa evi vermese 20 yıl bedava oturmuşlar o da büyük kazanç.
Zaten kp evi vermese Yamuk yapmış olmuyor kendi evine sahip çıkmış oluyor
Biz evleneceğimiz zaman amca evden çıkmak istemiş ev artık yeni evli çiftin bana yardımcı oldunuz sağolun flan demiş biz ev aldık o yüzden istemedik amcanın oturduğu evde oturmak hem artık orası onun diye düşünülüyordu.Amca tabi borçlu hissediyor evden çıkmak istemiş o dönem.Yani böyle düşünen amca karısı ben yeğenini evde istemiyorum deyince ne der merak ediyorum.

Yengenin eşinin yeğeni ile aynı evde kalmak istememesi normal ama bunu söyleme şekli çok saçma o yüzden o yengeden hiç hoşlanmıyorum.Adam gibi istemediğini söylese benim gibi neyse ama o resmen beklediği ilgiyi görmediği için istemiyor bu da sinirimi bozuyor.

Zaten kp evi vermese Yamuk yapmış olmuyor kendi evine sahip çıkmış oluyor
Yıllarca kira karşılığı çoluk çocuğuna baktır, işin bittiğinde benim evim de , ne güzel memleket.
Bana yardımcı oldunuz mu? Ahahahah. Sanki bedava oturdular , alooooo çocuğuna baktın yıllarca adamın , bakmasan ev mev nerde görüyorsun, qdkkddk delircem .

Bakmasa da evi ona vermişler çocuğa bakmakla ev vermenin ilgisi yok yalnız Çocuk bakmak tamamen tesadüf olmuş.

Kimse şöyle bi anlaşma yapmamış benim çocuğuma bak ev senin olsun denmemiş zaten bu rahatlık olduğu için yenge hanım başkası baksın bundan sonra diyebiliyor o rahatlık var yani onda.Eğer çocuklar eşim gibi kendi başlarının çaresine bakmış olsalar hiç amcada kalmamış olsalardı da ev yine amcanın olacaktı.işine gelince ev benim işine gelince ev senin durumu yok Yani bilmem anlatabildim mi

Valla dünden beri okuyorum konuyu umarım biran önce çözülür.

Valla dünden beri okuyorum konuyu umarım biran önce çözülür.
Çözümler şu şekilde ;
1-) Amca yengeye diyecek ki madem istemiyorsun bakmak o zaman biz evden çıkalım çocuk evinde otursun.
2-)Madem böyle olmuyor ev tutulsun zaten diğer kuzeni de başkasında kalıyor ikisinin bir evi olsun.
3-)Kardeşine abisi baksın…Bu durumda eşim ile ben De boşanalım
Başka seçenek yok bence.

Anlamıyorsun ki. Herkesin kabul ettiği ama açıkça belirtilmemiş anlaşmalar vardır öyle bir şey bu. Arada alışveriş olmasa ne biri diğerine ev verir ne de çocuğuna bakar. Her şey karşılıklı hayatta. Ama senin eşin babasından daha uyanık olduğu için kardeşine bedava baktırmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…