- Konu Sahibi Turuncukelebekk
-
- #1.241
Şimdi yenge istemediğini söyleyince amca ne yapacak ?
Eş kişisi kardeşinin istenmediğini öğrenince ne yapacak? Yine bana saygısızlık yapıp eve mi almaya çalışacak.(Bu resmen boşanmaya davetiyedir.)
Ya da kardeşine ev tutmaya mı çalışacak ?
Ya da kardeşiyle kendine ev tutmaya mı çalışacak
Bekleyip göreceğiz.Fragman bu şekilde
Çağırsalar da gitmiyor ki.Ev tutma işi olunca belki kaynı geri çağırırlar.bosa para gitmesin diye.
Demek bi gaddar bizmişiz, cehenneme de beraber gideriz be sıkıntı yok ahahahah . Kolay gelsin onlara.Yok hiç bişey de ödetmiyorlar
Çağırsalar da gitmiyor ki.
Ben olsam söylerdim valla el birliğiyle kadını bıktırdınız yuvasını bozucaksınız diye.İşte ben de öyle düşünüyordum ama öyle değil ne yazık kiEş kişisi gerçekten yengesinin melek olduğunu düşünüyor.Bu konuşmayı da sadece ben ve kuzenleri duydu eş kişisi yoktu yenge istemediğini söylerken…Ben söyleyip söylememekte çok kararsız kalmıştım sonra söylemekten vazgeçtim.
Annem 2 kaynınada bakmış yanlarından evlenmişler sonuç olarak ikiside annemi sevmez yaptığı iyilik çöp. Yapmasaydım keşke der her fırsatta.Size bişey söyleyim mi ben de etrafımda olup bitenleri hayretler içerisinde izliyorum ama inanın bana evinde 3.bir kişiyi isteyen Hatta buna dünden meraklı olanlar varAsla anlam veremiyorum.Eş kişisinin arkadaşı yeni evli evlenir evlenmez kaynı ile yaşamaya başladı hiç durumdan şikayetçi değil üstelik şimdi de hamile
Eşimin kuzeninin eşi de diyor ki geçici bir durum biraz sen de kalsa kaynın biraz ben de kalsa zaten askere gidip geldikten sonra illa evlenir kendi yolunu çizer diyor.Asla kabul etmem dedim daha 19 yaşında çocuğun ne evlenmesi aldığı maaş ne ki evi geçindirecek evlenecek.Yani kadınlar geçici bir durum idare edelim diye bakıyorlar ama geçici değil baya kalıcı bir durum
Aynen bence de zor gelir o yüzden ev tutmasın bizimle kalsın der o eş kişisi olacak insanAdam bedava yaşıyor, kira yok, kıyafetleri temiz,yatak temiz. Kendine bedava baktıriyor. Tüm para ona ait. Eve çıkınca kira, faturalar, temizlik zor gelir paşaya. Çok dayanmaz bence.
Aynen bence de zor gelir o yüzden ev tutmasın bizimle kalsın der o eş kişisi olacak insan
Başından beri mantık buydu zaten.O kesin. Ayrı evde nasıl yapsın çocuk olacak. Neden boşa kira versin olacak.kv size iyi davranmaya başlamışhakkınız da hayırlısı
Başından beri mantık buydu zaten.
Hatta "ayrı evde kirasını karşılayalım yemek parasını verelim evini düzenli temizleyelim tüm parayı biz verelim" şeklinde bir teklife bile burun kıvırır konu sahibinin eşi. Çünkü sadece aynı eve sokarsa hayırlı evlat/abi olabilir.
Evet istemiyorum. Normal insanlar olsalar 4 ayda bir gelmezler elbette ama bir anormallik sezdiğim için yakın olmak istemiyorum.Zorlanmaktansa boşanmayı tercih ederim bunu herkes biliyor artık o yüzden ayrı ev konuşulmaya başlanmışDört ayda bir kere davet ettiniz ve bu bile zor geldiyse bilemedim. Yani arada kalabilir benim kardeşim gelse bende kal derim çok doğal bu. Hergun kalmasını kimse istemez tabi ama dört ayda bir kere gelmeye arada hafta sonları kalmaya katlanamiyorsaniz çok zorlanırsınız.
Kv normalde de çok iyi davranıyordu ama bu seferki iyi davranmaları yengeye çok battı.şimdi kardeş ve kuzen ikisi de evsiz olduğu için ikisine ev tutmak mantıklı gelebilir eş kişisine bi ordan yırtabilirim gibi geliyorO kesin. Ayrı evde nasıl yapsın çocuk olacak. Neden boşa kira versin olacak.kv size iyi davranmaya başlamışhakkınız da hayırlısı
Millet kafayi yemis.Size bişey söyleyim mi ben de etrafımda olup bitenleri hayretler içerisinde izliyorum ama inanın bana evinde 3.bir kişiyi isteyen Hatta buna dünden meraklı olanlar varAsla anlam veremiyorum.Eş kişisinin arkadaşı yeni evli evlenir evlenmez kaynı ile yaşamaya başladı hiç durumdan şikayetçi değil üstelik şimdi de hamile
Eşimin kuzeninin eşi de diyor ki geçici bir durum biraz sen de kalsa kaynın biraz ben de kalsa zaten askere gidip geldikten sonra illa evlenir kendi yolunu çizer diyor.Asla kabul etmem dedim daha 19 yaşında çocuğun ne evlenmesi aldığı maaş ne ki evi geçindirecek evlenecek.Yani kadınlar geçici bir durum idare edelim diye bakıyorlar ama geçici değil baya kalıcı bir durum
Hayırlı evlat veya abi olmaktansa hayırlı eş olsaydı herşey farklı olabilirdi…Ama o seçimini yaptı bu sebepten gebelik takvimi belirmeyecek asla mesajlarımın altında çünkü eş kişisi o hakkı çoktaaaan kaybetti kardeşiyle kursun ailesini çok istiyorsaBaşından beri mantık buydu zaten.
Hatta "ayrı evde kirasını karşılayalım yemek parasını verelim evini düzenli temizleyelim tüm parayı biz verelim" şeklinde bir teklife bile burun kıvırır konu sahibinin eşi. Çünkü sadece aynı eve sokarsa hayırlı evlat/abi olabilir.
Yengedeki motivasyona bak ya. Kaynana sana kötü davransa sülaleye bakacak ahahah kadın resmen gazla çalışıyor.Kv normalde de çok iyi davranıyordu ama bu seferki iyi davranmaları yengeye çok battı.şimdi kardeş ve kuzen ikisi de evsiz olduğu için ikisine ev tutmak mantıklı gelebilir eş kişisine bi ordan yırtabilirim gibi geliyor
Bir de komşular diyor ki bakacaklar tabi boyunlarının borcuMantık yok ki insanlarda neden kendi çocugu başkasının evinde kalıyor. Garip garip olaylar. Bakıcı arıyorlar çocuklarına.
Evet aynen öyleYengedeki motivasyona bak ya. Kaynana sana kötü davransa sülaleye bakacak ahahah kadın resmen gazla çalışıyor.
Kv normalde de çok iyi davranıyordu ama bu seferki iyi davranmaları yengeye çok battı.şimdi kardeş ve kuzen ikisi de evsiz olduğu için ikisine ev tutmak mantıklı gelebilir eş kişisine bi ordan yırtabilirim gibi geliyor
Bunu ne zaman öğrendiniz?Evet aynen öyle
Dürüst olmak gerekirse yengenin bu düşüncesine sinir oldum.Bu arada dipnot yengenin oturduğu ev kv ve kp almış zamanında yenge 20 yıllık evli ve tek kuruş kira vermeden senelerce oturmuş hala daha oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?