Bu zaman kadar burda çok kişinin derdini dinlemissiniz benimkinede ortak olursunuz dedim evet yaşadıklarım inanılır gibi değil ama gerçek
inanmak istemeyenlere yapabiliceğim birşey yok. Neyse hakkınızı helal edin anladımki yanılmışım ortak değil köstek oluyosunuz.
evet aynen o şekilde oldu
evet abla aynen oyle...
konu sahıbı berdel nedır bılmıo
bunu da berdel dıye uyutmuşlar
derdı amca kızıyla enışteyı nıkahlamakmış yapmışlar
doğrudur kimse yaşamadan bilemez ama keşke ağlamak fayda etmez diye bilseydiniz , kız zaten amacına ulaşmış dediğin gibi eşinle anlaşmışlardır , ve kim bilir ne kadar daha birlikte oldular en uyurken ya da evde yokken ,
oda ayrı bir konu zaten nasıl eşin ve o kız evdeyekn dışarı çıkarsın ki :44:
evet aynen cnaım kız istediğini almış
senin çakralarla ilgisi yok konu uzadıkça karmaşıklaştı abla..önce eşi geceleri hiç kuanın yanına gitmedi şimdi nikah yapılan gece 2 saat kaldı ona geldi.yani hepimiz karıştırdık..
sonuçta yapılacak tek şey var o da boşanmak.
Ben hala anlamadım.
Siz anlamışsınız.
Bi anlatır mısnız?
Şimdi konu sahibiyle nikahlanan kişi kim?
Konu sahibinin kaynıyla nikahlı olan kişi kim?
Offf kafam karıştı.. :44:
düzenli olarak ilişkiye giriyolar yani
:S
enteresan
sımdıondanda cart haber gelır hamıle dıye
sen 7 aylık olmsuun sonucta :S
Berdelde kıza karşılık kız alınır, yani eşinizin kardeşi kız kaçırdıysa, eşinizin ailesinden başka bir kız verilmeliydi kaçırılan kızın ailesine. yani atıyorum varsa görümceniz, kaçırılan kızın abisine verilmeliydi.
siz hem kaynım kız kaçırdı diyorsunuz, hem de üstüne kardeşini eşimle evlendirdiler diyorsunuz, 30 yıllık doğuluyum böyle saçma berdel görmedim
1.kız aylarca neden beraber olduğunu saklasın sizden. mutlaka belli ederdi. hatta söylerdi. beraber olmuş,ve eşinize aşık. neden olmamış gibi rol yapsın.
2. siz onun rakibisiniz,neden her fırsatta bunu söyleyip sizi kendinize gelmenizi sağlamak istemesin.
3. sizin o evden bir an evvel gitmeniz onun yararınaydı. nedenn saklasın.
4.aile ve aşiret arkasında,sizdenmiş korkacak,
birden fazla olmuşlar demekki.,ben o gece oldularmı bilmiyorum anlattığı şey bu sefer doğum kontrol hapı kullanmadım inşallah hamile kalırımdı
ben o gece oldularmı bilmiyorum anlattığı şey bu sefer doğum kontrol hapı kullanmadım inşallah hamile kalırımdı
ben o gece oldularmı bilmiyorum anlattığı şey bu sefer doğum kontrol hapı kullanmadım inşallah hamile kalırımdı
değilmiş yav asıl kızla evlenmiş
Bilmiyorum soruldu mu ama nasil kabul ettin bu durumu?niye o zaman son vermedin bu sapikliga?
Hangi devirde yasiyoruz?
Cok mu vazgecilmezdi esin?
Aaa evet hani bir kere olmuştu bir daha olmıycaktı yemin etmiştiiieşin çok büyük bir yalancı canım çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?