Kumaa meselesi..

bu tavrı bize değil eşine yapmalıydın canım , ayrıca sende olsan şaşırırdın sana inanmıyoruz demedik ki sadece fazla rahat olmana sakin olmana şaşırdık , yapılacak şey zaten belli :ssz
:

evet aynen o şekilde oldu

Sonunda aydınlandım

evet abla aynen oyle...
konu sahıbı berdel nedır bılmıo
bunu da berdel dıye uyutmuşlar
derdı amca kızıyla enışteyı nıkahlamakmış yapmışlar

Berdel 2 aşle içinde kzı alıp vemeyle olur b ildiğim :44:

Emeline ulaşmış kızda pes yaniii
Baştan anlaşmalı bunlarf bence

Offf kadiş yaa beynim ağrıdı çözene kadar

Ben hala anlamadım.
Siz anlamışsınız.
Bi anlatır mısnız?
Şimdi konu sahibiyle nikahlanan kişi kim?
Konu sahibinin kaynıyla nikahlı olan kişi kim?
Offf kafam karıştı.. :44:

Amca kızı enişteye aşıkmış,en iştede konu sahibine..
Eniştenin kardeşi amca kızını kaçırmış.(aşık olan kızın kardeşi oluyor kaçırılan)
Amcada ya ölecek yada yeenim kızımla evlenecek demiş.
Eniştede kimse ölmesin diye kendine aşık olan amca kızıyhla imam nikahı kıymış.
Enişte elimi sürmeyecem demiş ama nafile sürmüş bile..

konu sahibi neden buna açıklık getirmiyorsun?
kızların babası birini kaçırdınız diğerinin hatrı kalmasın bunu da alın mı dedi? sizin kumanızı kaçırılan kızın yanında promosyon olarak mı verdiler?
adamların bir kızı kaçırılmış zaten karşılığında kız almaları gerekirken neden bir kız daha veriyorlar?
ya eşiniz sizi çok fena keklemiş, ya da siz bizi keklemeye çalışıyorsunuz da senaryoda çok ciddi hatalar var

ben o gece oldularmı bilmiyorum anlattığı şey bu sefer doğum kontrol hapı kullanmadım inşallah hamile kalırımdı
birden fazla olmuşlar demekki.,
işte o zaman yukardaki sorularımın cevabını dahada bir merak ettim ben

Konudan anladığım;

Eşiniz sizi seviyordu, aynı zamanda eşinizin amcasının kızı yani onun kuzeni de eşinizi seviyordu.

Bu arada eşinizin kardeşi bu amcanın diğer kızını kaçırdı yani o da kendi kuzenini kaçırmış oldu.

Bunların amcası da iki aileyi evlendirmek istedi.

Ama bu evlenenler niye kaçanlar olmadı onu anlamadım.

Bir de siz niye kuma gelmesini kabul ediyorsunuz ki.

Yıllar önce sıla diye bir dizi vardı ona benzedi

ilk başta eşin ailesine karşı gelmiş,amca kızını reddetmiş ve seninle evlenmiş....şimdi evli ve karısı hamileyken,üstelik seni zorakide olsa kabul ettirmişken neden şimdi karşı çıkmadı? kardeşini öldürmesinler diye deme sakın insan karısını ve bebeğini hiçbirşeyle değişmemeli....

zaten kardeşinin mutluluğu için seni ve bebeğini gözden çıkardıysa,yol ver gitsin

ben o gece oldularmı bilmiyorum anlattığı şey bu sefer doğum kontrol hapı kullanmadım inşallah hamile kalırımdı

bu sefer doğum hapı mı kullanmamış?

ohooooooooo kaç sefer olmuşlardırrrr...gerçi ne önemi var ha 1 ha 1000...

bu sefer dediğine göre daha önceleri de olmuş denenmiş test edilmiş yani en sonuncuda kullanmamış hap hmm ilginç durum o zaman eşinizin bir kere oldu tezi çürümüş oldu

Okudukça kafam karışıyor iyice.Ama meserret adlı arkadaşımıza katılıyorum.Burda birileri feci keklenmiş yada bizler kekleniyoruz gibime geliyor :/

Bilmiyorum soruldu mu ama nasil kabul ettin bu durumu?niye o zaman son vermedin bu sapikliga?

Hangi devirde yasiyoruz?
Cok mu vazgecilmezdi esin?

Bilmiyorum soruldu mu ama nasil kabul ettin bu durumu?niye o zaman son vermedin bu sapikliga?

Hangi devirde yasiyoruz?
Cok mu vazgecilmezdi esin?

konu sahibini inandırmış o kadınla beraber olmayacağım diye öyle söylüyor

Son düzenleme:
Kadın imam nikahıyla evlenip bide doğumkontrol hapımı kullanıyormuş
İmkansız olmaz yerini sağlamlaştırmak için yapmaz
Konu yalan gibi
yalansa allah aşkına doğruyu söyle valla millet iç ağrısına uğradı
doğruysada sen gerçekten çok safmışsın be

Aaa evet hani bir kere olmuştu bir daha olmıycaktı yemin etmiştiii eşin çok büyük bir yalancı canım çokk

Şu var bence kayınpederin ve abisi (amca) anlaştılar belkide hani seni istemiyorlardı ya..
Eşinin kardeşi de aşık olan kızın kardeşini kaçırdı.
Sen kzıımı kaçırdın al sana kızım dedi eşin için yani kumpas var bu işte.
Danışıklı dövüş resmen .
Amaç senin gitmen değilmi,herkes istediğini aldı benced burada.
Haa birde şu var mal paylaşımı yabancıya gitmesin olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…