- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Gerdek haricinde hiç gece yanında kalmadı ilk fırsatta yanıma geldi dedim 2 saatte bana göre sabaha kadar durmaya göre kısa bi zaman dilimi. Ben buraya derdimi paylaşmak için girdim siz sorgulamaya çektiniz inanmak istemeyen inanmasın lütfen
konu sahibini inandırmış o kadınla beraber olmayacağım diye öyle söylüyor
Canım hiç sormadın mı 2 saat ne yaptınız diye? Ay ne olur o gün birlikte olmadık de. Birinden gelip senle birlikte olacak öyk.
Şu var bence kayınpederin ve abisi (amca) anlaştılar belkide hani seni istemiyorlardı ya..
Eşinin kardeşi de aşık olan kızın kardeşini kaçırdı.
Sen kzıımı kaçırdın al sana kızım dedi eşin için yani kumpas var bu işte.
Danışıklı dövüş resmen .
Amaç senin gitmen değilmi,herkes istediğini aldı benced burada.
Haa birde şu var mal paylaşımı yabancıya gitmesin olayı.
Şu var bence kayınpederin ve abisi (amca) anlaştılar belkide hani seni istemiyorlardı ya..
Eşinin kardeşi de aşık olan kızın kardeşini kaçırdı.
Sen kzıımı kaçırdın al sana kızım dedi eşin için yani kumpas var bu işte.
Danışıklı dövüş resmen .
Amaç senin gitmen değilmi,herkes istediğini aldı benced burada.
Haa birde şu var mal paylaşımı yabancıya gitmesin olayı.
Eşimin Allah bildiği gibi yapsın zaten. Evet konu sahte değil ben çok safım kabul ediyorumda zaten safım ben ama maymun gözünü açtı
sordum canım sormazmıyım tam çıkıcaktım babam geçti tam çıkıcaktım abim geçti falan filan safım ya inandım bende
ayy canım yapma yaa gecenin yarısı otoban mı orası o geçti bu geçti yok artıkk offf çok üzülüyorum böyle inanıyo olmanaa
evde kimse yok mu şu an anlat artık ailene
aynı evdesin sonuçta gerdek için giren bi adam odadan çıktığını görseniz siz ne düşünürdünüz? niye çıktı bu adam demezmiydiniz?
ayy ne mide var insanlarda kendi kızını kuma veriyor nikahsız bişeysiz ayy töbe töbe
oralarda öyle şey olmaz,
kimse çıkıp da küçüğünü kaçırdınız büyüğünü de abisine alın diyemez,
o amca o utançla kahveye gidemez
ya berdel yapıp affetmeli, ya benim böyle kızım yok diyip reddetmeli
kız yerini sağlam tutmak için kesinkes ilk seferden hamile kalmanın yoluna bakar dimi.
ne diye dogum kontrol hapı kullansın. bence senin duyup evi terketmen için söylenmiş bir cümle.
kaldı ki eşin nerde ne yapıyor bilmiyor musun o gece haricinde eşinden şüphelendiğin oldu mu?
ek olarak o kız evde gayet rahat dolanıp ona buna bu sefer oldu geçen sefer olmadı muhabbeti yapabiliyor mu?
Hmm şimdi benim anlamadığım eğer ki gerçekten hiç birlikte olmasalardı nasıl olacaktı. Milleti kandırmak için 2 saat oda da kaldı. Ama bu kız aylardır bana dokunmadı hala bakireyim dese amcasına aile karışmayacak mıydı? Yani bu kandırmacayı ne kadar daha sürdürebilecekti ki?
ne hapı yaaaa...doğuda yeni evlenipte hap kullanan hiç duymadım ben...çocuğu olmuyo diye kuma getirirler adamın üstüne...sen görümceyle gündüz gezmeye gidiyorsun,dövmelerin var ve açık saçık giyiniyorsun,eşin kumayla gündüzleme fikifiki,bu kuma eczaneye gidip doğum kontrol hapı alıyo ve oyunlarla geldiği adamdan çocuğu olmasın diye içiyo...el insaf zaten gizli kaçamak kaç kere yapabilyorlarki bide korunsun...ben batının en göbeğindeyim,karşısı yunan adaları ama,bizde bile yeni evli kadın dövmesiyle, açık saçık kıyafetlerle sokağa çıkmaz öyle karnı burnunda,ben gebelik testi alırken bile bakınıyorum sağa sola tanıdık varmı diye?kaldıki doğuda doğum kontrol hapı almak
buraya kadar iyiydi konu ama hapa gelince,bilemiyorummm neyyyseee
bence hepsi sana oynanmış bi oyun sırf kumanı kocana yamamak için seninde gitmen için eşinde işin içinde nasılsa kabul eder herşeyi kabul etti bunuda eder diye
1-dönersen kumanla yaşamaya mahkumsun geri göndermiceklerine göre
2-eşin gelse yanına illaki bayram seyran hastalıktı eşin gidecek kumanda o evde olacak sen nasıl katlanacaksın buna
3-kumanı dinen boşaması lazım senin yanına gelip yeni bi hayata başlaması lazım ve bi daha ailesini görmemesi lazım eger eşini affedeceksen
bunlar seçenekler yutup kabul edersen daha çok üzülür yıpranırsın degermi orasına sen karar vereceksin
bence kısa yoldan dön yeni bi hayat kur bebeginle kendine ailende arkanda olur. bebeginle ilgilenende yokmuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?