Kumaa meselesi..

Yani aslında hep ben böyle sizin gibi uzun uzun özet geçerdim
Özetçi Çek derlen benim adıma
Ama bunda hakikaten kafam çok karıştı
Tek dizilerden gördüğüm bişeydi ama orda bari bölüm bölüm verilince anlıyordum kimin kaç eşi var
Burda tamamı anlatılınca karıştırdım

Ama madem durum böyle
Konu sahibi kaçıp kurtulabildiğine şükretmeli
Hem ailesi destek hem maddi durumları iyi çok şükür, kimsesiz olan insanlar var yani
Dünyanın sonu değil

Benim asıl şaşırdığım kumayı kabul etmesi, bu kuma konu sahibinin eşiyle birliktelik yaşamasa hala daha 3 kişilik bi hayat sürdürmeyi düşünmesi

Annem evde canım ya kıyamam bana devamlı birşeyler getiriyo hamilesin sen iyi beslenmelisin diye ah bilse biricik kızına neler yaptılar

sende anlat artık canım olmaz ki böyle neyi bekliyosun kapına dayanmalarını mı

Nasıl bi midesizlik nasıl bir gelenek... Ben filmler abartıyor derdim. Eşin nasıl olur da kabullenir ya ??? Ne olacak yani boşanmayıp hep birlikte 10 çocuk filan yapıp gül gibi geçinin adamda basılsa kabullendi der bi onda bi sende ohhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yapma bak ailenin maddi manevi sana destek olacağına inanıyorum istanbuldasın hiç bi şey kaybetmedin yaşın küçük. Yeni bir hayat kur ve o köhne hayatı geride bırak.. Severken zor biliyorum ama başka çare yok..

Benim aklıma bu geldi sadece oyaun oynadılar diye düşünüyorum..

İnsanın aklınada bu geliyor ama .
Çiğ süt emmiş insanlarız sonuçta.

doğuda hem de aşirette böyle oyunlar olmaz
kendi baba tarafımdan biliyorum
kız vermek ağır iştir, kimse kimseye zorla kız vermez.
hele kızın üstüne berdel olarak bir kız daha vermek hiç olmaz.
berdel olarak inek alanı bile duydum da bir kız daha vereni (ya da damat alanı mı demeli) hiç duymadım...

ya biri çıkıp fake olduğunu söylesin ya...

yeminle çok sıkıntı yaptım ben burda

Biliyorum canım ama artık nefretim sevgimi bastırdı iğreniyorum o pislikten

Bilemem o kadarını da işte bizlere ters gelşyor bu işler.

arkadaşım canım kardeşim inanki şu an nutkum durdu tum sayfaları tek tek okudum kendımı yerıne bir an olsun koydum sevıyorsun ne kadar acı cektıgını anladım ne kadar eşinin gözlerının ıcıne baktını ve ona ne kadar ınandıgını hıssettım yoksa gormemek ıcın gercekten kor olmak lasımdı ask adamın gozunu boylesıne kor eder.içim sızlıyo nasıl dayandın gusel kardeşim karnında bıde bebegın var...
doğulu derken bu adam nerelı urfada bu kadarı kalmadı muhtemelen diyarbakır yada muş bura ... neresi oldugununda cok bı onemı yok ya su anda senın yerınde olsam o esı lıme lıme eder munevver karabulup cınayetının 2.cı olayını turkıyede patlatırdım sanırım sevdıgım adamı bı baskasıyla evlendırcekler o adamda o kadınla bırlıkte olcak aynı evde hemde yemın edıyorum hayalı bıle mıgrenımı tutturmaya yettı paylaşamam arkadaşş yok yaaa aklım almıyoo soklardayım karnındakı bebegını dusun aılene anlat dıyebılecegım baska bısı yok...
AŞK SEVGİ BITMIŞ BU ULKEDE biz kadınlar kıme guvenelım....Rabbim karnındakı sabının hatrna sana sabır ıhsan eylesın

dövmeli olan benim kız değil zaten ben doğum kontrol hapı almadım yanlış yorumlayanlara anlatmaktan daha çok yoruldum gerçekten yoruldum nerden aldığınıda ona sormak lazım

yooo yanlış yorumlama yok...böyle törelere bağlı aşiretlerde anlattıkların biraz saçma kaçıyor kusura bakma ama....sen bi kere nasıl dışarı çıkıp gezebiliyorsun,açık saçık giyiniyorum diyosun,dövmelerim var diyosun,karnım burnumda diyosun...sana hiç höyttt dışarı çıkamazsın böyle demedilermi? kızkıza dışarıya çıkmana nasıl izin verdiler...ve sen evde kumayla eşini nasıl yalnız bıraktın...ben olsam tuvalete bile eşimle giderdim...

canım kızma ama bizim tv de gördüğümüz aşiretlere ters bu anlattıkların...kızlara bu kadar rahat davranma hakkı vermiyorlar malesef...görümcen de öyle rahat dolaşamaz çarşı pazar...eşinin işi yokmu ki,gündüzleri evde

cok tesekkür ederim Allah sizden razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın benim yaşattıklarımı hiç kimseye.

Cook Kötü oyuna gelmissin canim, senin Icin üzgünüm.
Esin cok igrenc biri, senide sevmiyo. Sevseydi asla kuma getirmezdi üstüne..

Umarim seni kandirip o rezil ve cag disi hayatin icine geri götürmez.
Ha, istabulda yasariz diyomus ya, Bence hic aklina bile getirme, bu insanlar bu defada evdeki kumayi birakip gitti diye
Ikinizide vururlar. Allah yardimcin olsun.

Buda genc kizlara ders olsun, bilmediyiniz etmediyiniz kültürlere, insanlarin hayatina pembe gözlük takip gitmesinler

anlamadığım şey, siz tutturunca "seviyorum gideceğim doğulara sevdiğimin peşinden" dediğinizde aileniz nasıl önünüze set çekmedi, nasıl durdurmadı sizi.... aah ah....

harbi canan tan'ın pirayesi...

bence doğru söylüyor kız , ne şeytanlar var , en cini bile sulu dereye götürüp susuz getirecek kadar, tek suçu eşine güvenip inanması, oda duygu sömürüsü yapmıştır yeminler etmiştir kız hamile inanmıştır ne yapsın herkesin saldırdığı bi ortamda tek koruyucu eşiyken nası güvenmesin ki, tek güvenebileceğim insan diye inanmıştır, hepsinin lafı bir bence DANIŞIKLI DÖVÜŞ BENCE, kapının önünden abisi geçse ne bilmiomu ne yapılcagını gerdek gecesi , abisinden utansın, aksine kasılarak çıkar erkek ya güya tükürdüğüm o iş tmm dercesine , tuvalete gidiorm der çıkar bi şekilde, bi sürü yolu var yani, şu ihtimali sanmıyorumki gerçek olsun, kuma msj vermek amaçlı yatmadıkları halde yattık diye duyursun, erkek aynı odada aynı yatakta herkesin rızası varken eşi bile o odada olduğunu bildiği halde yapmadan bırakırmı hiç affetmez, kadında aşıkmış zaten ölüyordur adam için neler yapmıştır kimbilir yatsın diye, gurursuz , adamda işini görüp istemem yan cebime koy diye geldi hamile karısına , adi herif, bazı ailelerde öle kuzenmiş kardeştir bu diye bişy olmuyor maalesef kuzen müzen bakmayıp götürüyorlar tövbe tövbe, kimin eli kimin cebinde herkes biribirine aşık, bence olmaması gerekir aile içinde öle şeyler ama yetiştirilme tarzı işte, rabbim sabır versin ama çok kötü ve zor bir durum , ne yaparsınız bilemem ama , sadece şunu merak ettim eşinize o ortama dönseniz artık nasılsa yattığımızı biliyor diye HERŞEYİ SON DERECE ALENİİ YAŞAYACAKLARDIR diye tahmin ediyorum, allahım sen koru çok zor bi durum yüreğiniz dayanabilecekmi sevdiğinizi başka kollarda olduğunu bile bile yutmak hayat senin canim hakkında hayırlısı olsun, ya eşin döncek sana silcek hepsini sıfırdan hayat kurcaksınız ama 2 gün sonra gidicez dermi çocuk doğunca almak için? o da var

38 sayfa olmuş vaaayyy

ilk mesajdan sonrasını okumadım. çünkü bana inandırıcı gelmedi. kk hatunları çeşitli analizler yapmıştır diye düşünüyorum. birisi hayrına beni aydınlatabilir mi :26: konu fake mi değil mi bilelim

fake fake dıyıp durmayında bu kadar oyle olduguna ınanıyosanız okumayın arkadaş...cevap vermeyın gormezden gelin.
ınanmayanı zorla tutan yok bir nebze olsun kendınızı yerıne koyun yaa enpati kurun...
acı cekene zorluk cıkarmanın ne anlamı var...tamam biliyorum nıcelerını gorduk 2.uyelık alıpta mılletle dalga geceni...
ama unutmayın gunumuzde hala bu olaylar var ve rabbım bızede vermeye korkmuyoo...

Eşim beni sevmiyo canım haklısın biliyorum artık çokda teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Çok karşı çıktı ailem çokk ama sevdiğimi biliyorlardı bir süre sonra yapabilicek birşey yok diye kabul ettiler keşke etmeselerdi

Eşin ne kadar kötü niyetliymiş nasıl tanıyamamışsın , yalanın bini bin para önce olmadım diyo sonra bi kere oldu diyo

aynı sofrada mı yemek yiyordunuz ?

çok da ajan olmaya gerek yok arkadaşlar konu sahte ise zaten ortaya çıkar bir şekilde
ki yaşanmayacak olaylar değil bunlar.
neler duyuyoruz buna neden bu kadar şaşırdınız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…