Kumaa meselesi..

Yok canım ben bi daha onun yüzünü bile görmek istemiyorum bu kadar yalan söyleyen bi insandan artık hayır gelmez boşanalım yolu açık olsun.

Eşin ne kadar kötü niyetliymiş nasıl tanıyamamışsın , yalanın bini bin para önce olmadım diyo sonra bi kere oldu diyo

aynı sofrada mı yemek yiyordunuz ?

yok asla o kadarına asla katlanamam genelde biz eşimle beraber yiyoduk evde yokken görümcemle yiyodum oldukça karşı karşıya gelmemeye çalıştım

gerçekten film gibi .

yalnız eşine sordun mu gerçekten birklikte olmuşlar mı belki senin duyman için yalan söylediler . hem bebek var arada babasız mı büyüyece ve sonuçta eşin seni çok seviosa ama yok gereçkten birlikte olmuşsa bu nasıl bi sevgi yaa kafam basmıo :/ telefonlarını aç bakalım ne dicek ?

yok asla o kadarına asla katlanamam genelde biz eşimle beraber yiyoduk evde yokken görümcemle yiyodum oldukça karşı karşıya gelmemeye çalıştım

gördüğün yerde kıza laf sokmuyo muydun en azından bunu yapabilirdin , bir de kız her gece tek mi yatıyordu ki

allahııımm içim daraldı ruhum sıkıldı , rabbim hayırlı ve içinde allah korkusu olan arkadaşlarla karşılaştırsın inş., en masum kızları bile elde oyuncak edio ş....zler ya, ben harranda gezide görmüştüm öyle , bir avlunun içinde 3 - 4 ev vardı hepsi birbirinin kumasıymış , kimiside aynı evde yaşıyormuş, hatta orda bi belediye başkanına sormuşlardı biz biriyle baş edemiyoruz siz nası 3-4 kadınla yaşıyorsunuz dediler , adam gayet rahat dediki, kuma gelince göze girmek için aksine çok iyi davranıp yalakalık yaparlarmış, kötü geçineni hem koca hem diğerleri dışlarmış , o yüzden hepsi biribiriyle iyi geçinirmiş , puan toplar gibi tövbeeee,,, sadece filmlerde olur sanıyordum , orda geziyoruz adamlar kendi içlerinde konuşuyor 200 .000 tl verriz şuna buna diye arkadaşları içlerinden geçiriyorlardı , gülerek pisler, çok iğrenmiştim, kız çok korkmuştu Trakyalıydı sarışın renkli gözlü diye, hemen niyeti bozdular , çok pislerdi beee ,,, herkes değildir tabi tenzih ediyorum ama , ben orda gördüklerimden sonra neler varmış dedim

olmuşlar canım bi seferlik hata diyor ama oda yalan eşim beni gerçekten sevseydi orda onları yaşamama izin vermezdi. keşke bunları önceden anlasaydım.

Canım sana bir tavsiye. Derdini paylaştın. Kimi derman olmaya çalıştı kimi yargıladı. Ailene anlattığında alabileceğin tepkileri görmek istedin belki de. Ama sana tavsiyem burdaki sorulara cevap verip kendini daha fazla yıpratma. Hiçbirimiz seni tanımıyoruz ama bazılarımız kardeşi yerine koyup üzüldük. Seni tanıyanlara anlat derdini yanında olsunlar seni korusunlar ama bu konuyu okuma bence artık. Bende 3,5 aylık hamileyim ve karnındaki bebeğ çok üzüldüm. Bu yazılanlarla uğraşıp üzme daha fazla ne onu ne kendini.

gördüğün yerde kıza laf sokmuyo muydun en azından bunu yapabilirdin , bir de kız her gece tek mi yatıyordu ki

tek yatıyodu şimdi diceksinizki annesi babası neden ses çıkarmadı yani kayınbaba ve valide çünkü bu sefer eşimin çok fena kavga çıkartıcağını biliyorlardı o kadarına ses çıkarmadılar

üzücü yaşadıkların ama bişey soracağım bu durumu öğrendikten sonra eşine sormadın mı ne zamn birlikte oldun onunla birlikte olurken sen eşini nerede sanıyordun ben özellikle bunu sorardım canım eşin bi anlık demekten başka bişey demedimi sen nasıl sormadın eşine bunları :44:

eşin iyiki kavga çıkaracakmış yanii , ahh canım kim bilir ne dolaplar döndü daha yazık olan sana oldu ama allah büyük üzülmemeye çalış kurtul o pisliklerdne bir an önce

Canımm ne kadar güzel söylemissin öyle zaten paramparçayım birde burda sorguya tutuldum. Haklısın canım ben konumun kapatılmasını istiyorum aileme anlatıcam akşam herşeyi çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

olan olmuş geçmişi bırakalımda şuan eşin aradıgında yada mesajlarında ne dio sana yalvarıp yakarıp evinemi dön dio yoksa ben geliyim bi hayata başlayalımmı dio eşinin tarafında durumlar nasıl görümcem iyi demiştin arayıp sormuomu hbr vermiomu sana

doğru keşke yapmasaymış keşke ....
affetmek hiç mi geçmio aklından ?

eşin iyiki kavga çıkaracakmış yanii , ahh canım kim bilir ne dolaplar döndü daha yazık olan sana oldu ama allah büyük üzülmemeye çalış kurtul o pisliklerdne bir an önce

Ben zaten bu zamana kadar ayakta uyutuldum nasıl affetmeyi düşüniyim bundan sonra. Eşime hiç birşey sormak istemiyorum sesini bile duymak istemiyorum duyucaklarımın canımın yakmasından daha çok korkuyorum. Pislikten biran önce kurtulucam canım.

Ben anlayamadim kayniniz kiz kaciriyor ve beldel diye diger kizida esinize veriyorlar....Benim bildigim berdel kayniniz kiz kacirdiysa karsimiginda esinin ailesi kiz vermesi lazim almadi degil....

Böyle berdel olmaz!
Kiz kacirana bir bedava!
Aşiret ne biliriz az çok.
Böyle berdel olmaz!
Aynı evde kumayla yaşa.
Ama bir anınız dahi yok.

Eşim olacak o adam istanbulda yeni bir hayat kurucaz kimseyle muhattap etmicem seni artık diyor. Görümcemide aramıyorum zaten hiç birşey duymak istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…