bence doğru söylüyor kız , ne şeytanlar var , en cini bile sulu dereye götürüp susuz getirecek kadar, tek suçu eşine güvenip inanması, oda duygu sömürüsü yapmıştır yeminler etmiştir kız hamile inanmıştır ne yapsın herkesin saldırdığı bi ortamda tek koruyucu eşiyken nası güvenmesin ki, tek güvenebileceğim insan diye inanmıştır, hepsinin lafı bir bence DANIŞIKLI DÖVÜŞ BENCE, kapının önünden abisi geçse ne bilmiomu ne yapılcagını gerdek gecesi , abisinden utansın, aksine kasılarak çıkar erkek ya güya tükürdüğüm o iş tmm dercesine , tuvalete gidiorm der çıkar bi şekilde, bi sürü yolu var yani, şu ihtimali sanmıyorumki gerçek olsun, kuma msj vermek amaçlı yatmadıkları halde yattık diye duyursun, erkek aynı odada aynı yatakta herkesin rızası varken eşi bile o odada olduğunu bildiği halde yapmadan bırakırmıhiç affetmez, kadında aşıkmış zaten ölüyordur adam için neler yapmıştır kimbilir yatsın diye, gurursuz , adamda işini görüp istemem yan cebime koy diye geldi hamile karısına , adi herif, bazı ailelerde öle kuzenmiş kardeştir bu diye bişy olmuyor maalesef kuzen müzen bakmayıp götürüyorlar tövbe tövbe, kimin eli kimin cebinde herkes biribirine aşık, bence olmaması gerekir aile içinde öle şeyler ama yetiştirilme tarzı işte, rabbim sabır versin ama çok kötü ve zor bir durum , ne yaparsınız bilemem ama , sadece şunu merak ettim eşinize o ortama dönseniz artık nasılsa yattığımızı biliyor diye HERŞEYİ SON DERECE ALENİİ YAŞAYACAKLARDIR diye tahmin ediyorum, allahım sen koru çok zor bi durum yüreğiniz dayanabilecekmi sevdiğinizi başka kollarda olduğunu bile bile yutmak hayat senin canim hakkında hayırlısı olsun, ya eşin döncek sana silcek hepsini sıfırdan hayat kurcaksınız ama 2 gün sonra gidicez dermi çocuk doğunca almak için? o da var
Eşin ne kadar kötü niyetliymiş nasıl tanıyamamışsın , yalanın bini bin para önce olmadım diyo sonra bi kere oldu diyo
aynı sofrada mı yemek yiyordunuz ?
Yazdıklarım biraz uzun olucak o yüzden şimdiden kusuruma bakmayın. Sırf derdimi sizinle paylaşmak için açtım üyeliği normalde misafir olarak takip ediyordum.
Nerden başlasam bilmiyorum kendimle alakalı pek detay vermek istemiyorum biri görürde anlar diye.
Neyse ben 24 yaşındayım yaklaşık 5 sene önce eşimle tanıştık birbirimizi çok sevdik doğulu kendisi aşiretler neyse aileme anlattım ben doğma büyüme İstanbulluyyum ve durumumuz çok çok iyi neyse annemle babam ilk başta gayet güzel karşıladılar.
3. senemizde evlenmeye karar aldık eşim istanbulda okuduğu için burdaydı ailesi doğudalar sırf eşim için okumadım ünv. neyse.
Evlilik falan güzel hoş birbirimizide seviyorum tek sıkıntımız benim doğuya gidicek olmamdı çünkü orda ailesiyle yaşıycaktım zor bela ailemi ikna ettim yapamassın edemessin dediler ama yok aşk gözümü kör etti bi kere öyle yada böyle evlendim.
Ben her zaman istenmeyen gelin oldum, onlara göre aykırıydım bi kaç tane ufakta olsa dövmem var, giyimim biraz açık, ee haliyle onlara göre bu durum büyük bi sıkıntı yarattı. Neyse bunları bi süre sonra zor belada olsa aştık. Gelelim asıl mevzuya eşimin amcanının kızı eşime aşıktı zaten benden önce evlendiriceklerdi ama eşim kesinlikle karşı çıktı ve benimle evleneceğini söyledi zaten beni sevmememelerininde büyük bir nedeni bu. Günlerden bir gün eşimin kardeşi amcanının kızını kaçırdı. Tahmin edebiliceğiniz gibi kıyametler koptu. Şaşırtıcı gelicek ama berdel hala geçerli onlarda kayınbabamın büyüğü oluyor amcaları neyse ikisinide öldürücez mevzusuna girdiler falan sonrada ya X'le benim eşim evlenicek (eşimi seven amca kızı) yada ikisinide bulur öldürürüz dediler. Eşim başta karşı çıktı ama amca ailenin en büyüğü oldu mecbur kaldı bana yeminler sözler etti elimi sürmicem sadece sussunlar diye evlenicem dedi. Ben eşyalarımı topladım ama nasıl ağlıyorum kendimi harap ettim eşim yalvar yakar kal nolur gitme dedi bende hem aileme karşı mahcubum hemde eşimi seviyorum diye kaldım. Sonra hamile olduğumu öğrendim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Aradan aylar geçti şu anda 7 aylık hamileyim. Ve 2 gün önce eşimin karısının yani kumamamın kardeşiyle konuşmasını duydum aslında birlikte olmuşlar. Yani ayakta uyumuşum topladım eşyalarımı topladım ailemin yanındayım şimdi karnımda bebeğim napıcağımı bilmiyorum eşim sabahtan devamlı arıyor açmassam buraya geliceğini sölüyor mesajda.
Herşey film gibi şaka gibi ben bu hale nasıl geldim napıcam ben eşimi çok seviyorum karnımda bebeğim ama boşanıcam kararlıyım daha fazla dayanamıycam yardım edin bana.
yok asla o kadarına asla katlanamam genelde biz eşimle beraber yiyoduk evde yokken görümcemle yiyodum oldukça karşı karşıya gelmemeye çalıştım
gerçekten film gibi .
yalnız eşine sordun mu gerçekten birklikte olmuşlar mı belki senin duyman için yalan söylediler . hem bebek var arada babasız mı büyüyece ve sonuçta eşin seni çok seviosa ama yok gereçkten birlikte olmuşsa bu nasıl bi sevgi yaa kafam basmıo :/ telefonlarını aç bakalım ne dicek ?
rabbim senin gibilere bunları yasatanların allah cezasını versınfake fake dıyıp durmayında bu kadar oyle olduguna ınanıyosanız okumayın arkadaş...cevap vermeyın gormezden gelin.
ınanmayanı zorla tutan yok bir nebze olsun kendınızı yerıne koyun yaa enpati kurun...
acı cekene zorluk cıkarmanın ne anlamı var...tamam biliyorum nıcelerını gorduk 2.uyelık alıpta mılletle dalga geceni...
ama unutmayın gunumuzde hala bu olaylar var ve rabbım bızede vermeye korkmuyoo...[/QUOT
Allah razı olsun beni anlayan birileri var gerçekten teşekkür ederim.
yaa valla sınır damarlarım kalktı. nasıl bır ınsanlıktır bu yaaa kor cahil uckuru dusuk herıf her naneyı yedınde karının karnındakı yavrunudamı dusunmedın allahın cezası:104:
ben senın yerınde olsam o yavrunun yuzunu bıle gostermem o pıslıge dava acarken bunlarıda soylee mıdesız herıff
Bu zaman kadar burda çok kişinin derdini dinlemissiniz benimkinede ortak olursunuz dedim evet yaşadıklarım inanılır gibi değil ama gerçek
inanmak istemeyenlere yapabiliceğim birşey yok. Neyse hakkınızı helal edin anladımki yanılmışım ortak değil köstek oluyosunuz.
gördüğün yerde kıza laf sokmuyo muydun en azından bunu yapabilirdin , bir de kız her gece tek mi yatıyordu ki
olmuşlar canım bi seferlik hata diyor ama oda yalan eşim beni gerçekten sevseydi orda onları yaşamama izin vermezdi. keşke bunları önceden anlasaydım.
tek yatıyodu şimdi diceksinizki annesi babası neden ses çıkarmadı yani kayınbaba ve valide çünkü bu sefer eşimin çok fena kavga çıkartıcağını biliyorlardı o kadarına ses çıkarmadılar
Canım sana bir tavsiye. Derdini paylaştın. Kimi derman olmaya çalıştı kimi yargıladı. Ailene anlattığında alabileceğin tepkileri görmek istedin belki de. Ama sana tavsiyem burdaki sorulara cevap verip kendini daha fazla yıpratma. Hiçbirimiz seni tanımıyoruz ama bazılarımız kardeşi yerine koyup üzüldük. Seni tanıyanlara anlat derdini yanında olsunlar seni korusunlar ama bu konuyu okuma bence artık. Bende 3,5 aylık hamileyim ve karnındaki bebeğ çok üzüldüm. Bu yazılanlarla uğraşıp üzme daha fazla ne onu ne kendini.
doğru keşke yapmasaymış keşke ....
affetmek hiç mi geçmio aklından ?
üzücü yaşadıkların ama bişey soracağım bu durumu öğrendikten sonra eşine sormadın mı ne zamn birlikte oldun onunla birlikte olurken sen eşini nerede sanıyordun ben özellikle bunu sorardım canım eşin bi anlık demekten başka bişey demedimi sen nasıl sormadın eşine bunları :44:
eşin iyiki kavga çıkaracakmış yanii , ahh canım kim bilir ne dolaplar döndü daha yazık olan sana oldu ama allah büyük üzülmemeye çalış kurtul o pisliklerdne bir an önce
olan olmuş geçmişi bırakalımda şuan eşin aradıgında yada mesajlarında ne dio sana yalvarıp yakarıp evinemi dön dio yoksa ben geliyim bi hayata başlayalımmı dio eşinin tarafında durumlar nasıl görümcem iyi demiştin arayıp sormuomu hbr vermiomu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?