kumam mısın? Kaynanam mı?

Siz once o keseleri ayirin sonra da apartmani.

hiçç oralı olma fırsatını blmuşken 2 sokak ötede olsun en azından görmezler sürekli naptığınızı boşver eşinin kararından dönmesine izin verme.
Yok ben hazmedemiyorum. Bu kadar şeyin üstüne hiç bir şey olmamış gibi davranamam. Siz bana nasıl bu şekilde davranabiliyosunuz? Aklım almıyor midem almıyor

Öyle sinirliyim ki dünden beri istifra ediyorum bir lokma yiyemedim.. Allahından bulsunlar
Sıkma canını bak bebeklerin varmış.eşin ortayı bulacak.yoksa secim yapmak zorunda kalacak artık ya ben ya annenler diye.hicbi suçun olmadığı halde seni ezemezler

Kayınpeder hangi hakla hizmet size nankör der? Okuyunca ben bile çok sinirlendim. Kayınvalide belli ki oğlunun evli olduğunu hala kabullenememiş, taşınma kararı vermekle çok iyi yapmışsınız bir an önce kurtulun. Bazen düşünüyorum da sanırım kötü gelin damgası yemek en iyisi, mesafenizi koyun yaptıkları şey çok büyük terbiyesizlik.

Kayınpeder hangi hakla hizmet size nankör der? Okuyunca ben bile çok sinirlendim. Kayınvalide belli ki oğlunun evli olduğunu hala kabullenememiş, taşınma kararı vermekle çok iyi yapmışsınız bir an önce kurtulun. Bazen düşünüyorum da sanırım kötü gelin damgası yemek en iyisi, mesafenizi koyun yaptıkları şey çok büyük terbiyesizlik.
Mesafemi çok büyük koyucam nankör dedıkten sonra benım arkamdan konustuktan sonra onlarla yağlı ballı olmam. Çok büyük terbiyesizlik hemde.. içimi nasıl soğutucam bilmiyorum

Mesafemi çok büyük koyucam nankör dedıkten sonra benım arkamdan konustuktan sonra onlarla yağlı ballı olmam. Çok büyük terbiyesizlik hemde.. içimi nasıl soğutucam bilmiyorum
Şimdi ki gibi tavrınızı koruyun, eşiniz ciddi olduğunuzu ve bir daha onlarla içli dışlı olmayacağınızı kabullenip ona göre hareket etsin. Bebeklerinizi düşünün,daha fazla gerilmeyin bu insanlar yüzünden değmez.

Yok ben hazmedemiyorum. Bu kadar şeyin üstüne hiç bir şey olmamış gibi davranamam. Siz bana nasıl bu şekilde davranabiliyosunuz? Aklım almıyor midem almıyor
canım ben çok üzülüyorum ağlıyorum falan eşime sayıyorum sürekli kavga ediyoruz haklı olsamda hazmedemiyorum yani bak birazdan kendim yeni konu açıcam oku emin ol çaaresizim artık bende şu hamile halimle önceki konularımada bakabilrsin. umursamicam diorum yine takılıyorum yani napcam şaşkınım inanki. Allh yardımcın olsun senindee :(

Hiç üzülme, resmen size iyilik yapıyolar farkında olmadan, sayelerinde çok daha güzel olacak hayatınız.

Ama bence blöf yaptığınızı düşünüyorlardır, emin olun paşa paşa gelip gitmeyin düzeltelim arayı diye büyükleri sokcaklarıdır araya, tavrınızdan ve kararınızdan vazgeçmeyin.

Aynen öyle. Kayınpedere de dün söyledik. Biz taşınmak istiyoruz bu şekilde evliliğimiz zarar görüyor bizim boşanmamızı mu istiyosunuz siz dedik.. eşim söz verdi taşınıcam dedi aksi halde boşanıcam. Gözlerimin ağlamaktan balon olduğu, durduk yere dedikodumun edildiği bir yerde yaşayamam çocuklarım için bile olsa yapamam böyle hayat çekilmez
Darısı bana artık :( çok sevindim canım adına

Herkese iyi haftalar.
Geçen hafta konu açmıştım, klima aldık kv surat yapıyor bana diye.bilmeyenler için söyliyim kesemiz ortak bebeklerimiz oldugu için daha iyi olur diye almıstık. Kadın bir dünya surat atmıstı banada.. benim bugüne kadar hiç bir saygısızlığım, terbiyesizlik etmediğim ona gönlümü kalbimi açtığım kayınvalidem! Kayınpederime beni şikayet etmiş.. balkupuu bizim oğlumuzu avucunun içine aldı, parmağında oynatıyor her istediğini yaptırıyor diye doldurmuş.. avucumun içine aldığı dediği de eşimle markete pazara gitmemiz evimizin bir eksiği olduğunda ilgilenmesi hafta sonları gezmeye götürmesi vs olay bu! Bana altın kelepçeler yapıldığı falan yok yani. Kadın istiyor ki eşim eviyle ilgilenmesin, sağa sola gitsin ( iki küçük bebeğim var kendisi aynı apartmanda yaşadığı halde hiçbir yardımı yok bize. Bir kase çorbasını görmedik daha. İstemem de zaten) ben bir hafta boyunca kv aramadım, evine inmedim. Zira hiç bir günahım yokken beni boşa üzmüştü. Kayınpederim dün eşime msj atıyor kahvaltıya gelin. Ben gidelim dediğim halde eşim kabul etmiyor. Tak kayınpeder msj atıyor bana nankör bugün kahvaltıyı sen hazırlayabilirdin. Ne müsasebet ya, hiç bir gğnahım yok kadın benim arkamdan neler söylemiş birde iki bebekle gecem gündüzüme karışmış size kahvaltı mı hazırlayacağım.. eşimde beni korudu annesinin bana kafayı taktığını benimle uğraşmamasını babasının bana nankör diyemeyeceğini vs söyledi. Taşınmak istediğimi söyledim. Aksi halde boşanacağım sırf ailesiyle yaşamamak için.. aklımı kaybedicem ..ben şimdi bu insanlara nasıl davranıyım?

Geçen konuda biraz abarttığınızı düşünmüştüm ama şimdi daha iyi anladım.
Siz ayak seslerini önceden duymuşsunuz.
Kayınpederi ve kayınvalideyi, eşi hepsini aynı ortama toplayıp düzgünce konuşursanız işi belki çözebilirsiniz.

anneler artık evlatlarının bir aile olduğunu kabul etseler keşke. gelinine para harcandığında zorlarına gidiyor ama artık o eşi bir ömür olacağı. böyle gereksiz şeylerden takıntı yapıyorlar malesef. olgunlaşsalar keşke. onların zamanında evet gelinler gerideydi onlar çekti ama artık devir öyle değilki. kuşak çatışması

Sonuna kadar haklıyım. Annesi beni cayır cayır kıskanıyor. Bu durumda benım yanımda olmayan adamın aklından şüphe ederim..
Ama öyle erkekler de var. Karısının haklı olduğunu bile bile annesiyle bir olup karısını ezen.. O yüzden eşinizin kıymetini bilin düzgün bi adammış.

Aynı apartman icin de yaşıyorsanız mesafe asla koyulmuyor malesef !
Madem yeme içmeniz ayrı keseniz neden bir bunuda anlamadım?
Evine kendine alışveriş yapamayacaksan boşuna mı evlendin?
Hayatına bu kadar karışan kaynananın ağzına elma tıkamalı !
Sizin için en iyisi sanırım taşınmak.
Bu olayın ve bu insanların idare edilebilirlik bir durumu kalmamış.
Yüz göz olmaya gerek yok.
Orda oturmaya devam ederseniz canınız çok sıkılır daha!

nankör mü? şaka mı bu ya? bir insan bir insana nankör nasıl diyebilir ya? ben delirdim burda! hanımefendi tek yapmanız gereken erkenden onların evine en uzak yere taşınmak.

Back
X