Herkese iyi haftalar.
Geçen hafta konu açmıştım, klima aldık kv surat yapıyor bana diye.bilmeyenler için söyliyim kesemiz ortak bebeklerimiz oldugu için daha iyi olur diye almıstık. Kadın bir dünya surat atmıstı banada.. benim bugüne kadar hiç bir saygısızlığım, terbiyesizlik etmediğim ona gönlümü kalbimi açtığım kayınvalidem! Kayınpederime beni şikayet etmiş.. balkupuu bizim oğlumuzu avucunun içine aldı, parmağında oynatıyor her istediğini yaptırıyor diye doldurmuş.. avucumun içine aldığı dediği de eşimle markete pazara gitmemiz evimizin bir eksiği olduğunda ilgilenmesi hafta sonları gezmeye götürmesi vs olay bu! Bana altın kelepçeler yapıldığı falan yok yani. Kadın istiyor ki eşim eviyle ilgilenmesin, sağa sola gitsin ( iki küçük bebeğim var kendisi aynı apartmanda yaşadığı halde hiçbir yardımı yok bize. Bir kase çorbasını görmedik daha. İstemem de zaten) ben bir hafta boyunca kv aramadım, evine inmedim. Zira hiç bir günahım yokken beni boşa üzmüştü. Kayınpederim dün eşime msj atıyor kahvaltıya gelin. Ben gidelim dediğim halde eşim kabul etmiyor. Tak kayınpeder msj atıyor bana nankör bugün kahvaltıyı sen hazırlayabilirdin. Ne müsasebet ya, hiç bir gğnahım yok kadın benim arkamdan neler söylemiş birde iki bebekle gecem gündüzüme karışmış size kahvaltı mı hazırlayacağım.. eşimde beni korudu annesinin bana kafayı taktığını benimle uğraşmamasını babasının bana nankör diyemeyeceğini vs söyledi. Taşınmak istediğimi söyledim. Aksi halde boşanacağım sırf ailesiyle yaşamamak için.. aklımı kaybedicem ..ben şimdi bu insanlara nasıl davranıyım?