kumam mısın? Kaynanam mı?

nankör mü? şaka mı bu ya? bir insan bir insana nankör nasıl diyebilir ya? ben delirdim burda! hanımefendi tek yapmanız gereken erkenden onların evine en uzak yere taşınmak.
Kesinlikle taşınıcam. Ama bugün ama yarın taşınıcam burdan.. kayınvalidem bi tek kalsın, ozaman görücem onu....

Aynı apartman icin de yaşıyorsanız mesafe asla koyulmuyor malesef !
Madem yeme içmeniz ayrı keseniz neden bir bunuda anlamadım?
Evine kendine alışveriş yapamayacaksan boşuna mı evlendin?
Hayatına bu kadar karışan kaynananın ağzına elma tıkamalı !
Sizin için en iyisi sanırım taşınmak.
Bu olayın ve bu insanların idare edilebilirlik bir durumu kalmamış.
Yüz göz olmaya gerek yok.
Orda oturmaya devam ederseniz canınız çok sıkılır daha!

Aynen durum bu.
İdare etmeyide düşünmüyorum.
İdare edilmesi gereken, iki bebeğe gece gündüz tek başıma yetmeye çalışan benim..
Birde kayınvalide kayınpeder idare edemiycem.. yeter artık ettiğim

bıktımvlla bu kaynanalardan oğulları bekarken bu kadar kıymetl olmaz,kuş yuvadan uçunca "canım oğlum aslan oğlum." oluyor.evlendikten sonra kendini gelinle kıyaslamalarmı dersin neler dersin.sabırlar diliyorum

aman idare etme sabredelim yok bz geliniz hoşgörü gösterelim diye diye bunlar başımıza çıkıyor.baştan göz dağı vereceksn ben bunu ögrendm

Aynen durum bu.
İdare etmeyide düşünmüyorum.
İdare edilmesi gereken, iki bebeğe gece gündüz tek başıma yetmeye çalışan benim..
Birde kayınvalide kayınpeder idare edemiycem.. yeter artık ettiğim
Bir gelişme olursa bildirin .
Merak ederim şimdi ben :110:.

pederle gelın arasında bı saygı ne bılım bir çizgi olmalı.babacan olmalı sankı.şimdikiler maşallah kv den beter.

Allah yardımcın olsun bacm benimde kaynana cenesi durmaz aslnda uzaktym ama kadn benim ev icin oluyor resmen neyseki izmire tasnyrm kurtlym buralardan

Yok artık koca koca adam üşünmemiş mesaj yazmıs
Bütceleri ne yapın edin ayırın atıyorum maaşa baglasınlar atıyorum yüzdeye baglasınlar
Birde o binadan tasınmanız lazım

Bizim de keseler ortak ne zor bir şey bilirim. Keşke biz de kavga etsek de benim de bahanem olsa keseyi ayırmak için. Eline fırsat geçmiş. Hiç üzülme. Ne yap ne et evini keseni ayır. Karşı taraf akan çeşme kesilince arayı düzeltmeye çalışacak yoksa kara kaşınıza kara gözünüze değil. Eşin de yelkenleri suya indirmeden kaç kurtul.

Ayy benim kaynanamdan bahsediyosun sandım bian. Eşim bi hafta sonu arkadaşlarıyla çıksa kadının suratında güller açıyo. Tek istedikleri eşlerimiz sadece onlarla dışarı çıksınlar bizle ilgilenmesinler aksine bize soğuk davransınlar

Herkese iyi haftalar.
Geçen hafta konu açmıştım, klima aldık kv surat yapıyor bana diye.bilmeyenler için söyliyim kesemiz ortak bebeklerimiz oldugu için daha iyi olur diye almıstık. Kadın bir dünya surat atmıstı banada.. benim bugüne kadar hiç bir saygısızlığım, terbiyesizlik etmediğim ona gönlümü kalbimi açtığım kayınvalidem! Kayınpederime beni şikayet etmiş.. balkupuu bizim oğlumuzu avucunun içine aldı, parmağında oynatıyor her istediğini yaptırıyor diye doldurmuş.. avucumun içine aldığı dediği de eşimle markete pazara gitmemiz evimizin bir eksiği olduğunda ilgilenmesi hafta sonları gezmeye götürmesi vs olay bu! Bana altın kelepçeler yapıldığı falan yok yani. Kadın istiyor ki eşim eviyle ilgilenmesin, sağa sola gitsin ( iki küçük bebeğim var kendisi aynı apartmanda yaşadığı halde hiçbir yardımı yok bize. Bir kase çorbasını görmedik daha. İstemem de zaten) ben bir hafta boyunca kv aramadım, evine inmedim. Zira hiç bir günahım yokken beni boşa üzmüştü. Kayınpederim dün eşime msj atıyor kahvaltıya gelin. Ben gidelim dediğim halde eşim kabul etmiyor. Tak kayınpeder msj atıyor bana nankör bugün kahvaltıyı sen hazırlayabilirdin. Ne müsasebet ya, hiç bir gğnahım yok kadın benim arkamdan neler söylemiş birde iki bebekle gecem gündüzüme karışmış size kahvaltı mı hazırlayacağım.. eşimde beni korudu annesinin bana kafayı taktığını benimle uğraşmamasını babasının bana nankör diyemeyeceğini vs söyledi. Taşınmak istediğimi söyledim. Aksi halde boşanacağım sırf ailesiyle yaşamamak için.. aklımı kaybedicem ..ben şimdi bu insanlara nasıl davranıyım?
Ayy milletin cocugu evlenince ne kiymetli oluyor gormemislerin bir ogullari olmus. Cok cahil anne baba profili bunlar hic muhattap olmaya gelmez hayatlarindaki boslugu cocuklarinin gelinlerinin hayatlarina burunlarini sokarak doldurmaya calisirlar, edeplerinide cok asarlar anne baba sifatina sirtlarini dayayip. Tasinin canim kafaniz rahat olur esin ne guzel seni destekliyor. Boyle insanlari gercekten becerebilirsen hic ama hic kafana takma.

En son kayınpederle ilgili bir konu okuduğumda gece KP mi rüyamda görmüştüm.. Allah kahretmesin inş. bu akşam görmem.

Neyse ki okudum artık yorumumu yazayım..

Asıl senin kv, k.pederi parmağında oynatıyor! Adamı doldurup üzerine salıyor.
Pis herif.. kaç yaşında adam sana attığü mesaja bak!! İnsanda biraz ağırlık olur, gurur olur. Hiç sevmem böyle adamları..

Eşine de bravo valla.. bırak kudursunlar! Ne boşanıp mutlu edeceksin. Yazık değil mi o kocana arkanda dağ gibi durmuş!
En büyük tepki tepkisizliktir.. böyle böyle delirt onları

Bence de tam cinnetlik.
eşinle başka sıkıntıların varsa ve senin arkanda gerçekten sapasağlam durmayı başarırsa SAKIN BOŞANMA. Onları mutlu etme!
bırak kendi yaptıklarıyla kalsınlar.
ne kötü kalpli insalar var yaaa...:kızgın:

Bu olayı asla unutmayacağım.. kalbimin kapılarını açtığım kayınvalidemin bana böyle birşey yaşatmasını kaç yaşındaki adamın bana nankör demesini asla unutmayacağım.. onlar artık benım için kaynana ötesine geçemezler.. inşallah oluruz.. teşekkür ederim
el kızını hangi kaynana iyi davranmış ki sana iyi davranılsın, orda göçün şeytan görsün yüzlerini birde büyük olacaklar, yaşı küçük olanları yönetmekten acizler

Ay bosverin. Kocaniz ne güzel yanınızda. Size destek.. kocanizi daha çok sevin, daha çok sarılın. Ailesi de konussun dursun

Benim eşimin annesi de iyidir hoştur ama ne kadar da olsa kayınvalide yahu !! Arada sokuşturuyo ufak da olsa.Eşim şak diye yapıştırır cevabını.Eşine helal olsun.Erkekler eşlerini korumazsa her kayınvalide bunları yapar.Yapmayanlar da fırsat verilmediğinden yapamıyor.

İkiside. Her ikiside.. kendisini kumam zannediyor yaşıt zannedıyor. Benım eşim evine bakıyor, onunki bakmıyor diye beni kıskanıyor. İstiyo ki benım kocamda bakmasın.
işte bazı insanlar zamanında kendi çekti diye gelini de çeksin ister halbuki tam tersi olmalı

Back
X