- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Bugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?