- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
cımen sen de mı benzersın ? lutfen benzer durumda olan eklesın benı ya da ozelden yazsın ben uc bucuk yıldır boguluyorum benı anlayan yok.
ben 6 ay kullandım sadece dogum kontrol. ben stres ve uzuntuden pat dıye adetten kesıldım. ama adetlerım aslında sorunluydu tam gununde olmazdım hıc. ama enazından oluyordum. bunlar sınyal mıydı bılmıyorum bekarken ? dıyet de yapmam gereklı cunku zaten kıloludyum hem ama son yıllarda uclu rakamları bıle gordum. yenı yenı ogrendım kı kılolu olmak da engelmıs yanı kılo vermem lazım. senın doktorun nerde ? ya da bıldıgın ıyı bır doktor var mı ?
inşallah nedüşünürsen öyle olurhep dua et kilovermek için hırs yap nedenin çok güzel çünkü siteninde faydası olur inşallahh ama önce moralinin düzelt seni çokiyi anlıyorum demesi kolay yapmasızor elbet ama bunu yaşmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum hamile kaldığımda ilk randevumda doktorum bana çok şanslısın pkoluolup hemen hamile kalan hemde tedavisiz kaldım dedi onun hemen dediği benim 1.5 yıl uğraşmamdı, bende 4 yılımda hamile kaldım eylülde7 yılımıza gircez kismetseişte cnm kilo yapıyor bunları bi verbak nasıl güzelşeyler olcakkk bak sana bir adresvercem oraya üye ol ben ozamanlardaoldum çok güzel şeyler okudumorda sAVAŞI KAZANANLAR kaybedeler bölümü varoku ordA BAZI KÜRLER OKUDUM DENEDİMM hatta hamilekaldığım aytabi daha bilmiyordum ordan doktor aradı beni ilaç ismi bile verdi dedim test aldım yapayım olmazsa hapı alırım dedimertesigün öğrendim hamileolduğumu çok iligili bir sit senin benim durumumda çok kişi var o sayfayı incele derim çok yararlı olcak
sitenin adı çocuk istiyorum
cok sagol tavsıyenı dınleyecegım. ıse de odaklanamıyorum ıkı aydır. sureklı sıtedeyım. bu ısıme olumsuz da yansıyacak ısten ayrılamıyorum da maddı acıdan enaz bır yıl yapamam. daha sonra olabılır.
ınsaallah bana da faydası olur cok cok sagol
konunuzu ısgal ettım farklı bır konu ıle. kızlar kusuruma bakmayın lutfen
bu arada çizelgemiz yayınlandı mı???geçmişe dönük sayfalara tam bakamadım da...
verdim cnm
çocık istiyorum sitenin adı
cımen sen de mı benzersın ? lutfen benzer durumda olan eklesın benı ya da ozelden yazsın ben uc bucuk yıldır boguluyorum benı anlayan yok.
ben 6 ay kullandım sadece dogum kontrol. ben stres ve uzuntuden pat dıye adetten kesıldım. ama adetlerım aslında sorunluydu tam gununde olmazdım hıc. ama enazından oluyordum. bunlar sınyal mıydı bılmıyorum bekarken ? dıyet de yapmam gereklı cunku zaten kıloludyum hem ama son yıllarda uclu rakamları bıle gordum. yenı yenı ogrendım kı kılolu olmak da engelmıs yanı kılo vermem lazım. senın doktorun nerde ? ya da bıldıgın ıyı bır doktor var mı ?
kızlar Allah acil şifalar versin sizlere...dediğin gibi kilolu iken bu problemlerden muzdarip olup da zayıflayınca kendiliğinden düzelen bikaç tanıdığım var...inşallah sizler de bu sıkıntıdan kurtulursunuz...
iyi eğlenceler nice mutlu sweneler dilerim sizeeeselam kızlar,
biraz önce eşim aradı. dedi bavulunu hazırla akşam yola çıkıcaz. nereye gidicez diyorum söylemiyor. pazartesi bizim evlilik yıldönümüz. salı gününe kadar izin almış. bu yaz hiçbir şey yapamadık koşuşturmadan, ailevi meselelerden. tatile gidiyorum ben anlayacağınız.
sanırım pazartesi gece döneriz. ben bu arada azami dikkat göstereceğim diyetime. salı günü zımba gibi aranızda olacağım. kendinize çok dikkat edin.
Allah razi olsun tatlim cok tesekkurler
vay anam be ne kocalar var.. bizimki bir çüçek göndertir iş yerime bir sene dinlerim... adına sevindim valla tebrik ederim...
iyi eğlenceler nice mutlu sweneler dilerim sizeee
kız olur mu hiç öyle şey...bizim hayatımızın sadece kilolardan ibaret değil ki.. elbette günlük yaşaşmımıza ilişkin konuşmalarımız da olacak... rahat ol sen...konunuzu ısgal ettım farklı bır konu ıle. kızlar kusuruma bakmayın lutfen
selam kızlar,
biraz önce eşim aradı. dedi bavulunu hazırla akşam yola çıkıcaz. nereye gidicez diyorum söylemiyor. pazartesi bizim evlilik yıldönümüz. salı gününe kadar izin almış. bu yaz hiçbir şey yapamadık koşuşturmadan, ailevi meselelerden. tatile gidiyorum ben anlayacağınız.
sanırım pazartesi gece döneriz. ben bu arada azami dikkat göstereceğim diyetime. salı günü zımba gibi aranızda olacağım. kendinize çok dikkat edin.
vay anam be ne kocalar var.. bizimki bir çüçek göndertir iş yerime bir sene dinlerim... adına sevindim valla tebrik ederim...
selam kızlar,
kızlar Allah acil şifalar versin sizlere...dediğin gibi kilolu iken bu problemlerden muzdarip olup da zayıflayınca kendiliğinden düzelen bikaç tanıdığım var...inşallah sizler de bu sıkıntıdan kurtulursunuz...
aynen ya. cıcek soylesen bırkez dedım ıstemedı. aynı ısyerınde calısıyor dalga gecen olurmus oyle dıyor. bana bır fırmam gonderdı bu yıl. o bıle sasırtıcı oldu ısyerı ortamımızda boyle seyler olmuyor da.
kendılıgınden hayatta tatıl falan planlayamaz zaten ya nerde.... cok ımrendım ınaf yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?