Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

kızlar Allah acil şifalar versin sizlere...dediğin gibi kilolu iken bu problemlerden muzdarip olup da zayıflayınca kendiliğinden düzelen bikaç tanıdığım var...inşallah sizler de bu sıkıntıdan kurtulursunuz...

bu arada çizelgemiz yayınlandı mı???geçmişe dönük sayfalara tam bakamadım da...

Son düzenleme:
SLM KIZLAR.. bende uzun diyet deneyimlerinden sonra başarısız olmuş ve hevesi kırılmış biriyim... evlendikten sonra aldığım kilolarla şu an 68-69 arası gidip geliyorum... boyum 156.. en azından 55 e düşsem şükredicem ama nasıl yapcam bilmiyorum.. çünkü nefsin çok pis.. zayıflamayı en çok da eşim için istiyorum.. inşallah gaza getirir bu sayfada kurban bayramında "aaa ne kadar zayıflamışsın" cümlelerini duyarım bende hadi gazamız mübarek ola

selam kızlar,

biraz önce eşim aradı. dedi bavulunu hazırla akşam yola çıkıcaz. nereye gidicez diyorum söylemiyor. pazartesi bizim evlilik yıldönümüz. salı gününe kadar izin almış. bu yaz hiçbir şey yapamadık koşuşturmadan, ailevi meselelerden. tatile gidiyorum ben anlayacağınız.

sanırım pazartesi gece döneriz. ben bu arada azami dikkat göstereceğim diyetime. salı günü zımba gibi aranızda olacağım. kendinize çok dikkat edin.

vay anam be ne kocalar var.. bizimki bir çüçek göndertir iş yerime bir sene dinlerim... adına sevindim valla tebrik ederim...

canim ben malesef belcikada yasiyorum..ama turkiyeye geldigimde mutlaka bir doktor bulmam lazim bende buradakilerden memnun degilim yani her kan verisimde hicbir problem yok diyor ne kadar kotu bir durum anlarsin belki dusun goguslerimden 3 yildir sut geliyor ama hic birsey yok diyor zamanla gecer ama 3 yildir malesef duzelme yok her adet tarihi yaklasinca sol gogsum o kadar aciyor ki gece bile sutyenle uyuyorum yani anlamiyorum o yuzden artik takmiyorum ama seneye turkiyede iyi bir doktor bulacam ben eklerim seni canim sende uzulme

canim ben hic bir zaman cok kilolu biri olmadim ki yani benim kiloyla ilgisi yok yani ben gecen 46 kiloydum sikintidan bu kadar kiloyu aldim ama genede 57 kiloyum olmam gereken 51 kilo falan yani dusun..olmayinca olmuyor iste Rabbim hayirlisini versin

iyi eğlenceler nice mutlu sweneler dilerim sizeee

Allah razi olsun tatlim cok tesekkurler

sendende

konunuzu ısgal ettım farklı bır konu ıle. kızlar kusuruma bakmayın lutfen
kız olur mu hiç öyle şey...bizim hayatımızın sadece kilolardan ibaret değil ki.. elbette günlük yaşaşmımıza ilişkin konuşmalarımız da olacak... rahat ol sen...

ohhh ne güzel... çok hoş bi sürpriz olmuş,,iyi eğlenceler ve nice nice senelere...

vay anam be ne kocalar var.. bizimki bir çüçek göndertir iş yerime bir sene dinlerim... adına sevindim valla tebrik ederim...

aynen ya. cıcek soylesen bırkez dedım ıstemedı. aynı ısyerınde calısıyor dalga gecen olurmus oyle dıyor. bana bır fırmam gonderdı bu yıl. o bıle sasırtıcı oldu ısyerı ortamımızda boyle seyler olmuyor da.

kendılıgınden hayatta tatıl falan planlayamaz zaten ya nerde.... cok ımrendım ınaf yaaaaa

super valla. ıyı tatıller. evlılık yıldonumun de kutlu olsun canım. nıce guzel yıllarınız olsun ınsaallah guzel bır balayı gıbı tatıl yap

Allah razı olsun duaların ıcın. cok cok sagol

olsun kuzum napcan "bunu bulamayanlarda var" deyip halimize şükretcez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…