- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
kız olur mu hiç öyle şey...bizim hayatımızın sadece kilolardan ibaret değil ki.. elbette günlük yaşaşmımıza ilişkin konuşmalarımız da olacak... rahat ol sen...
cok sagolasın. anlayıs gosterdınız. ne yapacagımı kımınle konusacagımı bılemıyorum artık. cok garıbım dun aksamdan berı.
hepimiz insanız burda hep kilo konuşlumucak herhalde sonuçta kiloylada bağlantılısorununn
canim ben malesef belcikada yasiyorum..ama turkiyeye geldigimde mutlaka bir doktor bulmam lazim bende buradakilerden memnun degilim yani her kan verisimde hicbir problem yok diyor ne kadar kotu bir durum anlarsin belki dusun goguslerimden 3 yildir sut geliyor ama hic birsey yok diyor zamanla gecer ama 3 yildir malesef duzelme yok her adet tarihi yaklasinca sol gogsum o kadar aciyor ki gece bile sutyenle uyuyorum yani anlamiyorum o yuzden artik takmiyorum ama seneye turkiyede iyi bir doktor bulacam ben eklerim seni canim sende uzulme
inşallah nedüşünürsen öyle olurhep dua et kilovermek için hırs yap nedenin çok güzel çünkü siteninde faydası olur inşallahh ama önce moralinin düzelt seni çokiyi anlıyorum demesi kolay yapmasızor elbet ama bunu yaşmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum hamile kaldığımda ilk randevumda doktorum bana çok şanslısın pkoluolup hemen hamile kalan hemde tedavisiz kaldım dedi onun hemen dediği benim 1.5 yıl uğraşmamdı, bende 4 yılımda hamile kaldım eylülde7 yılımıza gircez kismetse
inşaallah. kendını mutsuz etmeden, dıyetıne mı odaklan dıyorsun sadece ?
pkolu olan arkadasım var evet. ve ınanırmısın esı onu begenmıyor dıye 2-3 ayda bır beraber olurlarmıs ? ama ıkı cocugu var. tedavısız ustelık. ustelık sıfır ugrası bıtkısel kurler falan olmadı. ınsaallah ben de 4 yılımda hamıle kalırım senın gıbı. hazıran da doldurdum 4. yılımı.
olsun kuzum napcan "bunu bulamayanlarda var" deyip halimize şükretcez artık
inşaallah. kendını mutsuz etmeden, dıyetıne mı odaklan dıyorsun sadece ?
pkolu olan arkadasım var evet. ve ınanırmısın esı onu begenmıyor dıye 2-3 ayda bır beraber olurlarmıs ? ama ıkı cocugu var. tedavısız ustelık. ustelık sıfır ugrası bıtkısel kurler falan olmadı. ınsaallah ben de 4 yılımda hamıle kalırım senın gıbı. hazıran da doldurdum 4. yılımı.
bi kere diyetkelimesi ürküdücü sağlıklıbeslenme diyelim evet bence öncekilo vereceğinesonra anne olacağını düşün ve pozitif ol bunun için mucadele et çocuk fikirini kendini yıpratırcasınadüşünme biraz rafa kaldır öncelik zayıflamak çünküardından güzel haberler gelcek ve dua ettt
bi kere diyetkelimesi ürküdücü sağlıklıbeslenme diyelim evet bence öncekilo vereceğinesonra anne olacağını düşün ve pozitif ol bunun için mucadele et çocuk fikirini kendini yıpratırcasınadüşünme biraz rafa kaldır öncelik zayıflamak çünküardından güzel haberler gelcek ve dua ettt
evet dıyet olarak gormemeye calısıyorum. ben de oyle yapmaya calısıyorum zaten kıloya odaklandım ama adet goremıyorum ve ıyıce korkmaya baslaıdm yıne hap kullanacam dıye sonucta hap kılo almaya sebep oluyor moralımı dusurdu bu adet gorememek. asıl sebep o yanı. kılo vermeye hem saglıgım hem bebek ıcın basladım. ama ıste bu adet gorememe moralımı bozuyor umudumu kırdı.
goguslerınden sut mu gelıyor ? canım bunu ıhmal etme derım senı korkutmak ıstemem ama bır an once buraya gel ve bır doktora gorun.
seneye mı ? bence bekleme . arastırdın mı ınternette ? nıye olurmus bu sut gelmesı ? burda bırılerıne sordun mu mesela ?
BENCEEE zayıfkız'a yardımcı olmak için herkes kılosunu hedefini boyunu yazsın kopyalayıp ekleyelım nedersınız..
ben butun sayfaları tek tek okudum herkes yazmış ama tek bı yerde yazalımkı çızelgeyı yaparkende kolay olsun sayfayı acan arkadasa.. hadi kızlar ben acılısı yaptım sızde sızden oncekı arkadasın bılgılerıyle beraber yazın ve lıste kolay oluşsun...
imrebru:boy=1,65
kilo=73,500
hedef=60
valla buralarda bir yerde okudum hatta gebelige engelmis falan diye o yuzden de doktora gittim kana falan bakti birsey yok zamanla gecer demisti hala bekliyorum.ancak seneye yazin gelebilirim esime yasak ucak yolculugu beyninden ameliyat olmustu gecen sene, sukur iyi ama tedbir diye gondermediler..o yuzden bu yil gelemedik o yuzden seneye kaldi
sen gelseydın keske ? Doktora gorunsen ıyı olur canım ya.
Buarada cok cok gecmıs olsun esın ısın.
Madem kı doktorlar bırsey demıyor. Forum da bu konu ıle ılgılı konu ac. Herkes bılgı paylasır senınle
Yaw kızlar sız zayıfsınız yaw.
Valla yazmayacam ben kılomu.
iste keske gelebilseydim ama esime kim bakacak :) yani epilepsi durumu falan var su calisiyor tabii hap kullaniyor ama iste birakamazsin ki onu bakalim canim hayirlisi olsun tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?