Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

goguslerınden sut mu gelıyor ? canım bunu ıhmal etme derım senı korkutmak ıstemem ama bır an once buraya gel ve bır doktora gorun.

seneye mı ? bence bekleme . arastırdın mı ınternette ? nıye olurmus bu sut gelmesı ? burda bırılerıne sordun mu mesela ?

benide aranıza alııın

doğumdan hatıra kalan 13kılocuk fazlasıyla yasamaya calısan taze anneyım 1,65boyum 73buçuk kılom kızlar kurban bayramına 2ay kadar var dimi tam tarihini bılmıyorum... inş 13 kılomu 2ayda verebılrım:26::26:

hedef 60 hadi hayırlısı...

reglmin son günü bugün yarın başlıyorum gün gün ne yediğimi yazarım diyet kardeslerim

ben isveç diyetine benzer şekilde beslenmeye çalışıyorum umarım başarırıııız:18:

Son düzenleme:
BENCEEE zayıfkız'a yardımcı olmak için herkes kılosunu hedefini boyunu yazsın kopyalayıp ekleyelım nedersınız..

ben butun sayfaları tek tek okudum herkes yazmış ama tek bı yerde yazalımkı çızelgeyı yaparkende kolay olsun sayfayı acan arkadasa.. hadi kızlar ben acılısı yaptım sızde sızden oncekı arkadasın bılgılerıyle beraber yazın ve lıste kolay oluşsun...

imrebru:boy=1,65
kilo=73,500
hedef=60

kızlar bugün kahvaltıdan sonra baya acıktım bu yüzden öğleyin yemek yedim... şimdiye kadar 800 kalori almışım...akşam tavuklu mantar sote yemeyi düşünüyordum ama bunu sadece mantar soteye çevirsem daha iyi olacak... yanına da salata ve ayran....

Son düzenleme:

valla buralarda bir yerde okudum hatta gebelige engelmis falan diye o yuzden de doktora gittim kana falan bakti birsey yok zamanla gecer demisti hala bekliyorum.ancak seneye yazin gelebilirim esime yasak ucak yolculugu beyninden ameliyat olmustu gecen sene, sukur iyi ama tedbir diye gondermediler..o yuzden bu yil gelemedik o yuzden seneye kaldi

doğru diyorsun canım....ben de tekrar yazayım..

boy:1,64
kilo:72
hedef:65

hemen oglen yediklerimide ekliyeyim

2 kasik patates yemegi
2 kasik bulgur
3 kasik yogurt

karbonhidrata fazla yuklenmisim aksam telafi ederiz. daha hafif yemem lazim

ara 2 adet meyve

sen gelseydın keske ? Doktora gorunsen ıyı olur canım ya.

Buarada cok cok gecmıs olsun esın ısın.

Madem kı doktorlar bırsey demıyor. Forum da bu konu ıle ılgılı konu ac. Herkes bılgı paylasır senınle

iste keske gelebilseydim ama esime kim bakacak :) yani epilepsi durumu falan var su calisiyor tabii hap kullaniyor ama iste birakamazsin ki onu bakalim canim hayirlisi olsun tesekkur ederim

Yaw kızlar sız zayıfsınız yaw.

Valla yazmayacam ben kılomu.

canım sonuçta hepimiz burda ortak bi amaç için varız... ben 70 olabilirim sen 100 olabilirsin ama sonuçta ikimizin de fazlalığı var...burda bunlardan zamanla kurtulmak için varız...hem şunu da unutma senin 1 hafta da verebileceğin kiloyla benimki aynı olmaz.. bu açıdan bakınca da avantajlı duruma geçiyorsun

iste keske gelebilseydim ama esime kim bakacak :) yani epilepsi durumu falan var su calisiyor tabii hap kullaniyor ama iste birakamazsin ki onu bakalim canim hayirlisi olsun tesekkur ederim

hımm pardon canım ya amelıyat yenıymıs kusura bakma anlayamadım.

Sen en ıyısı ınternet arastırmaları yap, on bılgı edın enazından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…