Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

sogan suyunu denedinizmi kız kardeşim içiyor adeti düzelsin diye bence sizde deneyin birde hayıt tohumu diye birşey varmış araştırmanı isterim benim adetlerim yürüyüşle beraber çok düzene girdi

hayıt tohumu ıcıyorum ıkı aydır. ama 40 gunu gectı ıste bu kez.

canım iyiyim. sen de iyi ol. bak daha deneyecek bir sürü yöntem var. lütfen umutsuzluğa kapılma. sonu isyana kadar gider, Allah korusun. senin bi bebeğin olacak inanıyorum ben. sen de inan ki, stresin azalsın, olumlu şeyler çağırmış ol. eşin de diyecek bir şey bulamamıştır. onlar bizim gibi yaklaşmıyor olaylara. biz hemen güçsüzleşip küsüyoruz. spora başla sen biran önce de mutluluk hormonu salgılasın vücudun. bir daha yoruldum demeyi yasaklıyorum sana. daha yolun başındasın ve sonunda mükafatın çok güzel olacak.

ben de pko yok dedıler ama artık ona bıle ınanmıyorum doktoruma guvenım azaldı. zaten ıkı yıldır gıtmedım kendısıne ıyı bır doktor arastırıyorum su an. 4 yıllık evlıyım ıkı kez tup bebek gordum yumurtalar az ve zaten catlamadı bıle ve tedavı yarım kaldı halıyle.

hayıt basladım, bıtkı cayları ıcıyorum, ıncır yıyorum sureklı. kure adet olunca baslamam gerektıgı soylendı oyuzden bır kez yaptım ve bıraktım adetın bırıncı gunu baslayacam cok kıloluyum kıloluydum da stres uzuntu evlılık haplar tuop bebek masa bası ıs derken ıyıce arttı.

cokmus durumdayım artık. ıyı degılım.

tamam canım bugün gidip aktardan alayım meyvesini bulamazsam. haftaya çok daha güzel sonuçlar alıcaz hepimiz.

dıyetten yorulmadım kı hatta ılk defa ıradelıyım aksam yemek bıle yemedım dun. saat 4 gıbı yarım sandvıc yemıstım peynır ve domateslı. oyuzden alısverısten donunce saat sekız gıbı az sut ve form k yedım,gayet de yettı, ıkı tane de ıncır yedım

kımse benımle konusmuyor annem gecıstırıyor esım gecıstırıyor kaynanam uzakta zaten oyle dertlesmem de. kızkardesım yok. benı anlayan anlayabılecek kımse yok. bunaldım yıllardır bu durumdan. sırf bu yuzden aylardır ısımı ıhmal edıp bu sıtedeyım ıste.

hayıt tohumu ıcıyorum ıkı aydır. Ama 40 gunu gectı ıste bu kez.

ozaman sen çok stres yaptıgın için regl olmuyorsun görümcem evli 1 kızı var kızı dogduktan sonra yaşadıgı evde strsli günler geçiriyor artık regl olmuyor 10 gün bizde kaldı sabah kalktıgında çamaşırına leke degmişti
stres olması normal tam 3 aile bir evde yaşıyorlar 14 kişiler 1 wc 1 banyoları var

ısten ayrılmam gerek ama ayrılamıyorum ayrılsam degısecek belkı. offff yıyeyecem kafayı yakında ıkı arada kalmaktan, ısı bırakamamaktan, sureklı dusunmekten

canim sporunu sakin birakma vucudun odem tutmustur..o da zaten 2 gune gecer bol suyunu ic. yalniz yeni baslamissan cokta fazla vucuda yuklenme once yavas yavas basla vucut birden neye ugradigini sasirir zaten yavastan baslayip zaman ilerledikce vucudun ona alisacak ve sen mecbur temponu artiracaksin, uzulme iki gune duzelir

canim sakin uzulme boyle sey icin malesef bende ayni seyi yasiyorum habi biraktigim gibi neye ugradigimi sasirdim resmen bir ayda 3 kere adet gordugum oldu 1.5 aydan fazla adet olmadigim oldu..yani senin yasadiklarini cok iyi anliyorum sen cok agir diyetler yapma ve sakin kotu dusunme psikoloji cok onemli bu konuda..benimde hala cocugum olmadi sanirim bu yil tedavi gorecez hersey su lanet olasi haplar yuzunden basladi 5 yil hap kullandim son bir yildir cocuk falan yok anliyacagin, hayirlisi dua et bol bol doktorunada gorun insallah hersey duzelir kotu dusunmek yok Allah herseyin hayirlisini verir unutma

işte cnm kilo yapıyor bunları bi verbak nasıl güzelşeyler olcakkk bak sana bir adresvercem oraya üye ol ben ozamanlardaoldum çok güzel şeyler okudumorda sAVAŞI KAZANANLAR kaybedeler bölümü varoku ordA BAZI KÜRLER OKUDUM DENEDİMM hatta hamilekaldığım aytabi daha bilmiyordum ordan doktor aradı beni ilaç ismi bile verdi dedim test aldım yapayım olmazsa hapı alırım dedimertesigün öğrendim hamileolduğumu çok iligili bir sit senin benim durumumda çok kişi var o sayfayı incele derim çok yararlı olcak

sitenin adı çocuk istiyorum

tamam canım bugün gidip aktardan alayım meyvesini bulamazsam. haftaya çok daha güzel sonuçlar alıcaz hepimiz.

tatlım ben liptonun alıyorum sonuçta güvenilir aktarcılara pek güvenmiyorum

Son düzenleme:
gunaydin bebekler moral en iyi kaynak sanirim herkes ne olursa olsun moralini bozmasin hersey duzelecek iyi dusunelim olur mu..sabah uyandigimda hemen tartildim sukur az da olsa gidiyor bide ben su hergun tartilmayi bi biraksam am olmuyor iste aliskanlik sabah yediklerim

bir yufka kkutusundan az buyuk peynirle kizarttim ( bu ara yufkaya sardim acayip tok tutuyor ) zaten pek kepek cavdar falan yemek istemiyorum vucudumda hic demir yok bol protein yani

simdi gidip kalan temizligimi bitirip yuruyuse cikacam hava bugun gunesli kacirmayayim bu gunesi

duyfercim bana da verir misin o sitenin adini bende incelemek istiyorum kur falan dedin belki bizede umut olur :2:

arkadaşlar herkeze günaydın... dün hiç düzenli giremedim.. düğün vardı oraya felan gittik derken ta gece geldik eve...dün diyetimi hiç bozmadım diyemem kaçamak olarak ikindi saatlerinde 1 dilim baklava yedim..

bugün sabah;

1 bardak şekersiz çay
domates,salatalık, biber
bi kaç çatal kaşarlı yumurta
1 dilim hamur işi

az sonra da meyvelerle büyük bi öğün yapmayı düşünüyorum... hastalığımı tam atlatamadığım için hala spora başlamadım...

bisiklet çok terletiyor hastalığım tekrar nükseder diye korkuyorum

geçmiş olsunnn menün başarılı

cımen sen de mı benzersın ? lutfen benzer durumda olan eklesın benı ya da ozelden yazsın ben uc bucuk yıldır boguluyorum benı anlayan yok.

ben 6 ay kullandım sadece dogum kontrol. ben stres ve uzuntuden pat dıye adetten kesıldım. ama adetlerım aslında sorunluydu tam gununde olmazdım hıc. ama enazından oluyordum. bunlar sınyal mıydı bılmıyorum bekarken ? dıyet de yapmam gereklı cunku zaten kıloludyum hem ama son yıllarda uclu rakamları bıle gordum. yenı yenı ogrendım kı kılolu olmak da engelmıs yanı kılo vermem lazım. senın doktorun nerde ? ya da bıldıgın ıyı bır doktor var mı ?

duyfercim bana da verir misin o sitenin adini bende incelemek istiyorum kur falan dedin belki bizede umut olur :2:

savaşı kazananlar kaybedenlerin hikayeleri var bu yolda neler yapmışlar taktikler vs hepordan notettim sitenin uzmanlarıda yararlı şifalı şeyler paylaşıyor siteyiyaladım yuttum denedimm aklımda kalan polen çok faydalıydı neler denedim çok şükür oldu tabi çok dua ettim nerde varsa RABBİM HEPSİNE NASİPETSİNsağlıklı hayırlı evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…