- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
sogan suyunu denedinizmi kız kardeşim içiyor adeti düzelsin diye bence sizde deneyin birde hayıt tohumu diye birşey varmış araştırmanı isterim benim adetlerim yürüyüşle beraber çok düzene girdi
günaydın inaf nasılsın ? kızlar gunaydın nasılsınız ? ben ıyı degılım. dıyetımı bozmadım, azıcık fazla yesem hemen dıger ogunde telafı edıyorum ıyı gıdıyorum bence. spora baslayamadım hem mısafır ve hem alısverısten dolayı. yanı cumartesı gununden berı el atamadım henuz. bugun de grıp olmusum ama aksama kadar ıyılesırsem bugun guzel sakın bır yuruyus yapmak ıstıyorum moral olarak kotuyum ıyı gelır sanırım.
fsh sorunum var benım . cyclo ıle adet goruyorum uc yıldır. hapı bıraktım ve 30 gunde bır kez ve 40 gunde bır kez adet oldum. 17 temmuz son adetın ılk gunu. ve ben de halen belırtı yok.aynı seylerı yasayan var mı aranızda ? bılıyorum konu olarak dıyet ama okadar bunaldım kı herkese soruyorum.
ıcım sıkılıyor hapı kullanıp bırakıp her ay adet gormeye baslayan var mı aranızda ?
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
slm önceliklemoralini yüksek tut bende pkoluyum hapsız regl olmuyordum hamile kalmak için 1,5 yıl bekledim çok şükür doğal yoldan oldu doktorum çok şaşırdı,öncelikle yağlı asitli şeyler ve kilo hamile kalmayı zora sokuyor,maydanoz tüketmeyi dene regl olmak için tabi hamileyken sakıncalı,moralde çok önemli her ay yaptığım testler ve ardından göz yaşı ne zaman takmadım o ay hamile kaldım 64 kg dum hamileleğimde doğumdan sonra reglim düzene girdi sayılır en azından hap içmedende regl oluyorum şükür,şimdi yaslan geriye derin nefes al geçmiş olsun gripsin güzel bir meyva tabağa al önüne ilk hedef kgvermek sonrada tatlı bir bebek ben inanıyorum sende inan sana zamanla yAPTIĞIMN HERŞEYİ ANLATIRIM
MALUM HAP ŞİŞİRİR SENİNKİ BU ARADAN SONRA İÇTİĞİN İÇİN 1KAÇ GÜNE GEÇER CNM ÖDEM İÇİN KİRAZ SAPLI ÇAY İÇ BEN HER SABAH aç karnına içiyorum,bwen ramazanda 6 kg verdim cnm,1kg geri aldım şuan regliyimoyüzden kg veremiyorum
canım iyiyim. sen de iyi ol. bak daha deneyecek bir sürü yöntem var. lütfen umutsuzluğa kapılma. sonu isyana kadar gider, Allah korusun. senin bi bebeğin olacak inanıyorum ben. sen de inan ki, stresin azalsın, olumlu şeyler çağırmış ol. eşin de diyecek bir şey bulamamıştır. onlar bizim gibi yaklaşmıyor olaylara. biz hemen güçsüzleşip küsüyoruz. spora başla sen biran önce de mutluluk hormonu salgılasın vücudun. bir daha yoruldum demeyi yasaklıyorum sana. daha yolun başındasın ve sonunda mükafatın çok güzel olacak.
hayıt tohumu ıcıyorum ıkı aydır. Ama 40 gunu gectı ıste bu kez.
ozaman sen çok stres yaptıgın için regl olmuyorsun görümcem evli 1 kızı var kızı dogduktan sonra yaşadıgı evde strsli günler geçiriyor artık regl olmuyor 10 gün bizde kaldı sabah kalktıgında çamaşırına leke degmişti
stres olması normal tam 3 aile bir evde yaşıyorlar 14 kişiler 1 wc 1 banyoları var
inşallah canım ya. sabredince gidecek biliyorum ama daha yolun başından böyle bir direnç göstermesi canımı sıktı vücudumun. önümüzdeki salıya kadar süre verdim kendime zaten. inşallah ucundan da olsa 86ları görürüm o gün. sağol desteğin için.
günaydın inaf nasılsın ? kızlar gunaydın nasılsınız ? ben ıyı degılım. dıyetımı bozmadım, azıcık fazla yesem hemen dıger ogunde telafı edıyorum ıyı gıdıyorum bence. spora baslayamadım hem mısafır ve hem alısverısten dolayı. yanı cumartesı gununden berı el atamadım henuz. bugun de grıp olmusum ama aksama kadar ıyılesırsem bugun guzel sakın bır yuruyus yapmak ıstıyorum moral olarak kotuyum ıyı gelır sanırım.
fsh sorunum var benım . cyclo ıle adet goruyorum uc yıldır. hapı bıraktım ve 30 gunde bır kez ve 40 gunde bır kez adet oldum. 17 temmuz son adetın ılk gunu. ve ben de halen belırtı yok.aynı seylerı yasayan var mı aranızda ? bılıyorum konu olarak dıyet ama okadar bunaldım kı herkese soruyorum.
ıcım sıkılıyor hapı kullanıp bırakıp her ay adet gormeye baslayan var mı aranızda ?
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
işte cnm kilo yapıyor bunları bi verbak nasıl güzelşeyler olcakkk bak sana bir adresvercem oraya üye ol ben ozamanlardaoldum çok güzel şeyler okudumorda sAVAŞI KAZANANLAR kaybedeler bölümü varoku ordA BAZI KÜRLER OKUDUM DENEDİMM hatta hamilekaldığım aytabi daha bilmiyordum ordan doktor aradı beni ilaç ismi bile verdi dedim test aldım yapayım olmazsa hapı alırım dedimertesigün öğrendim hamileolduğumu çok iligili bir sit senin benim durumumda çok kişi var o sayfayı incele derim çok yararlı olcakben de pko yok dedıler ama artık ona bıle ınanmıyorum doktoruma guvenım azaldı. zaten ıkı yıldır gıtmedım kendısıne ıyı bır doktor arastırıyorum su an. 4 yıllık evlıyım ıkı kez tup bebek gordum yumurtalar az ve zaten catlamadı bıle ve tedavı yarım kaldı halıyle.
hayıt basladım, bıtkı cayları ıcıyorum, ıncır yıyorum sureklı. kure adet olunca baslamam gerektıgı soylendı oyuzden bır kez yaptım ve bıraktım adetın bırıncı gunu baslayacam cok kıloluyum kıloluydum da stres uzuntu evlılık haplar tuop bebek masa bası ıs derken ıyıce arttı.
cokmus durumdayım artık. ıyı degılım.
tamam canım bugün gidip aktardan alayım meyvesini bulamazsam. haftaya çok daha güzel sonuçlar alıcaz hepimiz.
işte cnm kilo yapıyor bunları bi verbak nasıl güzelşeyler olcakkk bak sana bir adresvercem oraya üye ol ben ozamanlardaoldum çok güzel şeyler okudumorda sAVAŞI KAZANANLAR kaybedeler bölümü varoku ordA BAZI KÜRLER OKUDUM DENEDİMM hatta hamilekaldığım aytabi daha bilmiyordum ordan doktor aradı beni ilaç ismi bile verdi dedim test aldım yapayım olmazsa hapı alırım dedimertesigün öğrendim hamileolduğumu çok iligili bir sit senin benim durumumda çok kişi var o sayfayı incele derim çok yararlı olcak
sitenin adı çocuk istiyorum
tatlım ben liptonun alıyorum sonuçta güvenilir aktarcılara pek güvenmiyorum
duyfercim bana da verir misin o sitenin adini bende incelemek istiyorum kur falan dedin belki bizede umut olur :2:
arkadaşlar herkeze günaydın... dün hiç düzenli giremedim.. düğün vardı oraya felan gittik derken ta gece geldik eve...dün diyetimi hiç bozmadım diyemem kaçamak olarak ikindi saatlerinde 1 dilim baklava yedim..
bugün sabah;
1 bardak şekersiz çay
domates,salatalık, biber
bi kaç çatal kaşarlı yumurta
1 dilim hamur işi
az sonra da meyvelerle büyük bi öğün yapmayı düşünüyorum... hastalığımı tam atlatamadığım için hala spora başlamadım...
bisiklet çok terletiyor hastalığım tekrar nükseder diye korkuyorum
canim sakin uzulme boyle sey icin malesef bende ayni seyi yasiyorum habi biraktigim gibi neye ugradigimi sasirdim resmen bir ayda 3 kere adet gordugum oldu 1.5 aydan fazla adet olmadigim oldu..yani senin yasadiklarini cok iyi anliyorum sen cok agir diyetler yapma ve sakin kotu dusunme psikoloji cok onemli bu konuda..benimde hala cocugum olmadi sanirim bu yil tedavi gorecez hersey su lanet olasi haplar yuzunden basladi 5 yil hap kullandim son bir yildir cocuk falan yok anliyacagin, hayirlisi dua et bol bol doktorunada gorun insallah hersey duzelir kotu dusunmek yok Allah herseyin hayirlisini verir unutma
duyfercim bana da verir misin o sitenin adini bende incelemek istiyorum kur falan dedin belki bizede umut olur :2:
işte cnm kilo yapıyor bunları bi verbak nasıl güzelşeyler olcakkk bak sana bir adresvercem oraya üye ol ben ozamanlardaoldum çok güzel şeyler okudumorda sAVAŞI KAZANANLAR kaybedeler bölümü varoku ordA BAZI KÜRLER OKUDUM DENEDİMM hatta hamilekaldığım aytabi daha bilmiyordum ordan doktor aradı beni ilaç ismi bile verdi dedim test aldım yapayım olmazsa hapı alırım dedimertesigün öğrendim hamileolduğumu çok iligili bir sit senin benim durumumda çok kişi var o sayfayı incele derim çok yararlı olcak
sitenin adı çocuk istiyorum
cok sagol tavsıyenı dınleyecegım. ıse de odaklanamıyorum ıkı aydır. sureklı sıtedeyım. bu ısıme olumsuz da yansıyacak ısten ayrılamıyorum da maddı acıdan enaz bır yıl yapamam. daha sonra olabılır.
ınsaallah bana da faydası olur cok cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?