ayyy biraz geç oldu ama bende gideyim bariiiKızlar günaydınn :)
Sabah 6buçukta kalkıp yürüyüşümü yaptım,deniz kenarında nasıl iyi geldi anlatamam,baya da esiyordu galiba nihayet bu sıcaklar bitecek
Birazdan kahvaltımı yapacağım kendime gelir gelmez :)
Kahvaltım:
bir dilim kızarmış kepek ekmeği
yarım domates
bir kaşık lor
bir haşlanmış yumurta,birazdan da yeşil çayımı içeceğim,bir litre suyumu içtim bile :)
Canım,tartıya kafanı takma,vücudun beslenme şekline alışmaya çalışıyordur,bazen böyle tıkanıyor ama sonra gidiyor sen bozma moralini ve spora devam et eninde sonunda gidecek kilolar :)günaydın kızlar,
erken kalktım, kahvaltımı ve ara öğünümü yaptım bile.
bugünkü yemek listem hazır. yazayım şimdiden.
sabah
lor peynirli tost, şekersiz yeşilçay.
ara
muz
öğlen
etli bamya yemeği, 1 dilim ekmek.
ara
incir (2 tane)
akşam
2 adet fırında baget.
tartıdan bahsetmek istemiyodum aslında, sürekli sızlanıyor olmamak için. ama moralim çok bozuk. geçen cumadan beri spor yapmadığım tek gün cumartesi. yediklerime de dikkat ediyorum. cuma günü 88.3 kg olan kilom bu sabah 88.7 kg. spordan dolayı ödemdir diyorum ama moralim yerlerde. dün 418 kalori yaktım koşu bandında yürüyerek. neredeyse hergün böyle. neden böyle oldu anlayamıyorum. cuma günü ikinci haftam doluyor. bense ikinci haftada artı gözüküyorum.
Canım,tartıya kafanı takma,vücudun beslenme şekline alışmaya çalışıyordur,bazen böyle tıkanıyor ama sonra gidiyor sen bozma moralini ve spora devam et eninde sonunda gidecek kilolar :)
Zaten büyük iftimal yolun başında olduğun için vücudun alışmaya çalışıyor,alışınca tıkır tıkır gidecek :) Ama sakın sporu ve diyeti bırakma moralini düşürmeinşallah canım ya. sabredince gidecek biliyorum ama daha yolun başından böyle bir direnç göstermesi canımı sıktı vücudumun. önümüzdeki salıya kadar süre verdim kendime zaten. inşallah ucundan da olsa 86ları görürüm o gün. sağol desteğin için.
bendede aynısı oluyor haftalık 720 dakika spor yaparım kilom hiç inmiyor bu sabah 1.5 saat tempolu yürüdüm 3 aydır yürüyüşe başlamışım .ilk başlarda yavaş yürüyordum şimdi çok hızlıyım gitmiyor kilolar arkadaşım dediki sen devam et birden 4 kiloya yakın gider inşallah dogrudurgünaydın kızlar,
Bugünkü yemek listem hazır. Yazayım şimdiden.
Sabah
Ara
muz
öğlen
Ara
incir (2 tane)
akşam
2 adet fırında baget.
Tartıdan bahsetmek istemiyodum aslında, sürekli sızlanıyor olmamak için. Ama moralim çok bozuk. Geçen cumadan beri spor yapmadığım tek gün cumartesi. Yediklerime de dikkat ediyorum. Cuma günü 88.3 kg olan kilom bu sabah 88.7 kg. Spordan dolayı ödemdir diyorum ama moralim yerlerde. Dün 418 kalori yaktım koşu bandında yürüyerek. Neredeyse hergün böyle. Neden böyle oldu anlayamıyorum. Cuma günü ikinci haftam doluyor. Bense ikinci haftada artı gözüküyorum.
Zaten büyük iftimal yolun başında olduğun için vücudun alışmaya çalışıyor,alışınca tıkır tıkır gidecek :) Ama sakın sporu ve diyeti bırakma moralini düşürme
günaydın kızlar,
bugünkü yemek listem hazır. yazayım şimdiden.
sabah
ara
muz
öğlen
ara
incir (2 tane)
akşam
2 adet fırında baget.
tartıdan bahsetmek istemiyodum aslında, sürekli sızlanıyor olmamak için. ama moralim çok bozuk. geçen cumadan beri spor yapmadığım tek gün cumartesi. yediklerime de dikkat ediyorum. cuma günü 88.3 kg olan kilom bu sabah 88.7 kg. spordan dolayı ödemdir diyorum ama moralim yerlerde. dün 418 kalori yaktım koşu bandında yürüyerek. neredeyse hergün böyle. neden böyle oldu anlayamıyorum. cuma günü ikinci haftam doluyor. bense ikinci haftada artı gözüküyorum.
bendede aynısı oluyor haftalık 720 dakika spor yaparım kilom hiç inmiyor bu sabah 1.5 saat tempolu yürüdüm 3 aydır yürüyüşe başlamışım .ilk başlarda yavaş yürüyordum şimdi çok hızlıyım gitmiyor kilolar arkadaşım dediki sen devam et birden 4 kiloya yakın gider inşallah dogrudur
ben ilk günler su içmeyi unutuyordum ama şimdi çok da içiyorum. ödem sanırım benimki. Ama senin çok uzun süredir oynamıyormuş yerinden. Vücudun spora mı alıştı acaba? Saatlerini ve şeklini değiştirerek denesen bi. Yürüyorsan leslie yapsan falan? Bir de sanırım günlük 1 saatten fazlası vücudun dengesini bozuyormuş. Onu da 1 saate çek istersen. Inşallah kurtuluruz çabucak.
bendede aynısı oluyor haftalık 720 dakika spor yaparım kilom hiç inmiyor bu sabah 1.5 saat tempolu yürüdüm 3 aydır yürüyüşe başlamışım .ilk başlarda yavaş yürüyordum şimdi çok hızlıyım gitmiyor kilolar arkadaşım dediki sen devam et birden 4 kiloya yakın gider inşallah dogrudur
bu şekilde beynine yanlış sinyaller yolluyorsun karamsarlık yok kg vermek kolay değil bende kaç gündür doğru düzgün yemiyorum aynı kilomdayım ,regl dönemin yaklaşmıştır belki,belki vucudun yaptığın değişiklikleri adapte olmaya çalışıyor sen şuan bedenin şaşırtıyorsun sen devam ettikçe buna alışcak yola devammmmmmm inafffff sen bu işi başarcannn
sogan suyunu denedinizmi kız kardeşim içiyor adeti düzelsin diye bence sizde deneyin birde hayıt tohumu diye birşey varmış araştırmanı isterim benim adetlerim yürüyüşle beraber çok düzene girdigünaydın inaf nasılsın ? Kızlar gunaydın nasılsınız ? Ben ıyı degılım. Dıyetımı bozmadım, azıcık fazla yesem hemen dıger ogunde telafı edıyorum ıyı gıdıyorum bence. Spora baslayamadım hem mısafır ve hem alısverısten dolayı. Yanı cumartesı gununden berı el atamadım henuz. Bugun de grıp olmusum ama aksama kadar ıyılesırsem bugun guzel sakın bır yuruyus yapmak ıstıyorum moral olarak kotuyum ıyı gelır sanırım.
Fsh sorunum var benım . Cyclo ıle adet goruyorum uc yıldır. Hapı bıraktım ve 30 gunde bır kez ve 40 gunde bır kez adet oldum. 17 temmuz son adetın ılk gunu. Ve ben de halen belırtı yok.aynı seylerı yasayan var mı aranızda ? Bılıyorum konu olarak dıyet ama okadar bunaldım kı herkese soruyorum.
ıcım sıkılıyor hapı kullanıp bırakıp her ay adet gormeye baslayan var mı aranızda ?
Ben hıc ıyı degılım. Gece cok agladım. Esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. Aglayacak omuz arıyorum resmen. Yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... Cok agladım. Aglamaktan grıp olmusum sanırım.
benle gelen arkadaşım 96 kilodan 82 kiloya indi ben antideprasan kullanıyorum belki ondan veremiyorum dr sordum kilo yapmaz dedi ama eskiden bu kadar spor yaparak 17 kilo vermiştim akılsız gibi geri aldım
günaydın inaf nasılsın ? kızlar gunaydın nasılsınız ? ben ıyı degılım. dıyetımı bozmadım, azıcık fazla yesem hemen dıger ogunde telafı edıyorum ıyı gıdıyorum bence. spora baslayamadım hem mısafır ve hem alısverısten dolayı. yanı cumartesı gununden berı el atamadım henuz. bugun de grıp olmusum ama aksama kadar ıyılesırsem bugun guzel sakın bır yuruyus yapmak ıstıyorum moral olarak kotuyum ıyı gelır sanırım.
fsh sorunum var benım . cyclo ıle adet goruyorum uc yıldır. hapı bıraktım ve 30 gunde bır kez ve 40 gunde bır kez adet oldum. 17 temmuz son adetın ılk gunu. ve ben de halen belırtı yok.aynı seylerı yasayan var mı aranızda ? bılıyorum konu olarak dıyet ama okadar bunaldım kı herkese soruyorum.
ıcım sıkılıyor hapı kullanıp bırakıp her ay adet gormeye baslayan var mı aranızda ?
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
haklısın canım, karamsarlığa düşmeyeceğim. olumsuz düşündükçe olumsuzlaşıyor dediğin gibi. reglim yeni bitti, geçen hafta olmuştum, cuma bitti. doğum kontrol hapına bir hafta ara verip takrar başladım cuma. sanırım hormonlarla da ilgili. bi cuma gelsin bakalım, yine mi artma eğiliminde olacak tartı görelim.
bayramda hepimiz fazla kaçırdık. sanırım adapte olmakta zorlanıyor vücutlarımız. seninkide düşmeye başlar tartıda yakındır canım. sabır en büyük yardımcımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?