hımm pardon canım ya amelıyat yenıymıs kusura bakma anlayamadım.
Sen en ıyısı ınternet arastırmaları yap, on bılgı edın enazından.
canım sonuçta hepimiz burda ortak bi amaç için varız... Ben 70 olabilirim sen 100 olabilirsin ama sonuçta ikimizin de fazlalığı var...burda bunlardan zamanla kurtulmak için varız...hem şunu da unutma senin 1 hafta da verebileceğin kiloyla benimki aynı olmaz.. Bu açıdan bakınca da avantajlı duruma geçiyorsun
estafullah canim benim dedigini yapacam ama arastiracam herseyi
hımmmm dogru dıyorsun da valla utandım. Ben o kılolarda hıc olmadım kı 20 lı yaslarda en dusuk 74 oldum onun dısında bu zamana kadar 90 oldum ve hatta dort yılda 20 kılo aldım sanırım 110 oldum. Buarada 6 ay yuruyemedım ayagım kırıldı halen kosamam cok yuruyemem cok ayakta duramam.
Ben daha mı avantajlı olurum yanı ?
o zaman pilates ve yerde yapılan egzersizler senin için harika bi seçenek olacaktır.. spor olarak onları yapabilirsin...
canım bak şöyle düşün;senin günlük almam gereken kalori 2500 diyelim benimki de 2000 olsun..bir hafta boyunca ikimiz aynı şeyleri yiyip içelim hatta sen biraz daha fazla ye..emin ol ben 1 kilo verirken sen 2 kilo vermiş olacaksın.. umutsuz düşünme,,,geldikleri gibi gidecekler
bencede fdm dogru soyluyor umutsuzluk yok nasil geldiyse oyle gider bu kilolar neden kotu dusunuyorsun ki verenler nasil veriyor tamam biraz senin isin zor olabilir ama bu demek degil ki asla olmaz
o zaman pilates ve yerde yapılan egzersizler senin için harika bi seçenek olacaktır.. Spor olarak onları yapabilirsin...
Canım bak şöyle düşün;senin günlük almam gereken kalori 2500 diyelim benimki de 2000 olsun..bir hafta boyunca ikimiz aynı şeyleri yiyip içelim hatta sen biraz daha fazla ye..emin ol ben 1 kilo verirken sen 2 kilo vermiş olacaksın.. Umutsuz düşünme,,,geldikleri gibi gidecekler
çok değilgeçen yıl 85 kg kızlar umutsuzluk yok şuan68 kg yum son aylarda savsakladığım için yoksa şuan 62 kg olmuştum kendinize inanın kaçaak yaptıysanız eğedrherşey bitti demeyin ertesigün dengeleyin
bencede fdm dogru soyluyor umutsuzluk yok nasil geldiyse oyle gider bu kilolar neden kotu dusunuyorsun ki verenler nasil veriyor tamam biraz senin isin zor olabilir ama bu demek degil ki asla olmaz
ocak ayında baslamıssın sanırım degıl mı ? Evet umutsuzluga kapılmıyorum ben. Mesela pazartesı aksam bıraz fazla yedıysem, ertesı gun aksam daha sade beslenıyorum. Oglen bıraz fazla olduysa aksam salata ve yogurt tercıh edıyorum sadece
açtığım ve hala daha devam ettiğim toipiğim var ordan incele hikayemi ,sende doğrusunu yapıyorsun elinden geldiğince kaçamağını öğlen yap aslında yapmasan dahaiyi ama insanız neefsimizi var yapıyoruz ,elbet davetlerede katılıyoruz akşamda kaçıyoruz ertesi gün çorbaylayoğurtla geçiştirmek lazımm
evet konunu bugun gordum. ınceleyecem aksam. Kacırmamak en guzelı ama azıcık kacarsa da dengelemek lazım. Daha once bırkez dıyet yaptım asırı katıydı ıkı ayda 8 kılo verdım dıyetsız ama canımdan bezdı. Yemeklerıme yag bıle koydurmazdı. Tavuk haftada bır kez, et haftada bırkez yenılırdı ıgrenc yemekler hazırlıyordum kendıme. Aynısını bır daha yapmayacam. Cunku bıkıyor ve bırakıyorsun.
sağ olsun sayfam güzel ilerledi arkadaşlarım beniyanlız bırakmadı yaz geldiğinden beri biraz dağıldıkama malum tatil sağa sola gitmeler hepsieylülün 10 kadar izinli,yeniden devam etcez
evet cnm keyf alman lazım yani rejim yapmak insana keyif vermez ama yinede minumum almak lazım bende sos ağırlıklı yemek yapardım meselaben makarda yedim tabi 2-3kaşık yağsız yapardım ama çok güzelsos yapardım keyifli hale gelirdi birden içecek ihtiyacımı evde kendi elimle yaptığım limonatadan karşılardım en azından şekere mudahele ettiğim için vicdanım rahat olurdu
selamlar. ben de yarışmaya katılmak istiyorum. boyum 170 kilo 64 hedefim 55.
bugün 3. günüm. ve yediklerim sadece 3 bardak yeşilçay, 1 şeftali 1 tabak haşlanmış tavukla karıştırdığım yeşil salata, 1 tane de limonlu soda.
meyveli sodayı çok seviyorum, her gün 1 tane içiyorum. internette gördüğüm kadarıyla rejim yapanlara günde 1 tane sade soda öneriliyor. limonlu ya da elmalı içmekte sakınca var mıdır?
17 kg verdim,keten tohumu kullandım salata ve yoğurt üstüne serpiliyor bende alcam evde şuan yokevet ocak ayında baslamıssın anlasılan. suana kadar kac kılo verdın pekı ?
evet mesela bugun oglen fazla yedım bence. oyuzden aksam bol yesıl salata koyacagım, yoresel bır peynırımız var onu da uzerıne ekleyecem. gayet zevklı oluyor.
keten tohumu kullandın mı ?
evet ben de mesrubat severım dıyetten once de elımden geldıkce tutardım kendımı. ama dıyete baslayalı da turk kahvesı ya da bıtkı cayları ıle kendımı avutmaya calısıyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Çok özür dilerim giremedim iki gündür çünkü internetim yoktu,ancak gelebildi ve her biriniz döktürmüşssünüz maşallah ama bencede kurallar koyalım çünkü gerçekten böyle zor olucak gibi gözüküyor.
Öncelikle cuma günü başlayalım diyorum yarışmamıza herkes boyunu kilosunu hedef kilosunu yazsın kurban bayramına kadar ama şöyle bi durum var,cuma günü sadece boyunu kilosunu ve hedefini yazarsa herkes çok güzel olur yani,mesajında sadece onları eklerse çünkü alıntı yapıp daha kolay halledebilirim.
O yüzden ben düşündüm ki cuma günü katılmak isteyenler kilosunu,boyunu ve hedefini yazsınlar.
Daha sonrada yeni kişiler almayalım yarışa,tabiki herkes gelebilir danışmak destek için.
Ama birbirimiz motive etmek için belli sayıda olmalıyız,haksız mıyım?
Ayrıca çizelge yapmayı bilmiyorum,bilen biri var mı yani direk burdan mı yapıyoruz?
Kuralları da herkes öneride bulunsun ve şöyle yapalım diyorum bugun yani perşembe günü herkes kuralları ve düşüncelerini söylesin değerlendirip,cuma günü sabahtan tam olarak başlayalım ve her cuma günü çizelgemizi yenileyelim ne dersiniz?
Bu arada o zaman netleştirmek gerekirse 31 ağustos cuma gününden-19 ekim cuma günü diyorum,tam hafta yapabilmek için,tam olarak da 7 hafta var,herkes hedefini ona göre belirlesiin.
Öpüyorum hepinizi,teşekkür ederim herkesin anlayışlı ve güzel destekleri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?