Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

Günaydın kızlar nasılsınız :)
Bu çizelge işi için ben de DUYFER_2006 ya katılıyorm, tek katılmadığım yeri başından beri burda olanları çizelgeye ekle demesi çünkü ben sonradan aranıza katıldım :))
Bence kendine güvenen,sağlıklı beslenmemi sporumu aksatmadan yapabilirim diyenlerin hepsi eklenmeli çizelgeye.Burda hepimiz motive oluyoruz,her gün girip yazmak da kesin kural olsun,aynen ben de pazartesi bildirim yapılması taraftarıyım.
Bugün kahvaltım:bir dilim kızarmış ekmek,bir küçük domates,salatalık,bir kaşık lor peyniri ve yeşil çay

cok ımrendım sporuna yaaaa (((( sabah 6 bucukta kalkıp 7 bucukta ıs bası yaptım cakıldım yıne masaya offff.

lımonlu su ıcıyorum sırke ve bal hıc sevmem. tadı nasıl oluyor ? faydası ne oluyor mus ?

selam kizlar cuma gunu mu basliyacaz yarismaya bu super olur duyfer arkadasimizada katiliyorum herseyi cok guzel aciklamis aklimiza baska gelen olursa ekleriz..
sabah kalkar kalkmaz limonlu su

sabah
bir dilim kepek ekmek
1 kk peynir
2 y zeytin
bir tutam maydanoz
3 biber
salatalik

hayatım sonrada katıldın ama hep burdaolacaksan tabki katıl benkendimden biliyorum kişi geliyor bana aman beni ekle diyor kuralları sayıyorum tek tek kabul ediyor 3 günsonra hiçgirmez oluyor bi baKIYORUM BAŞKA TOpikte sence bu etikmi liste yapmak tek tek güncellemek kolay birşey değil ben o yüzden zayıf kıza öyle bir taktik verdi sen kendine güveniyorsan ben senidegörmekten mutluolurummmm
cok ımrendım sporuna yaaaa (((( sabah 6 bucukta kalkıp 7 bucukta ıs bası yaptım cakıldım yıne masaya offff.

lımonlu su ıcıyorum sırke ve bal hıc sevmem. tadı nasıl oluyor ? faydası ne oluyor mus ?
cnm ebir çay bardağıılık suya ben elma sirkesnin kabığı kadar koyuyorum 1 çay kaşığıda bal ilk günler zor oluyor ama yudumyudum birşeyle meşgulolurken gidyor ve cddi yağ yakıyor ben 2 gnüdrüihmal ettim gece yatmadaniçerim

menügüzelllllllllllll kahvaltmız aynı sayılır

sabahki menüm
maydanoz
domates
salatalık
peynir
çavdar ekmeği
açık çaybirkesme şeker iile

şimdikıirazsaplı ve limonlu yeşil çayımı içiyorum
bitsin leslie yapıcam inşallah

Son düzenleme:
Canım o sirkeli ballı ılık suyu ben aç karnıma sabahları içiyorum,kabızlık problemim vardı ortadan kaldırdı tavsiye ederim ben de :)

birde çok kişiolunca gerçekten cılkı çıkıyor az olsun birbirmiz tanıyalım daha keyfiliolur

aramıza hoşgeldin canım...tabi ki sade soda ve meyveli soda aranızda farklar vardır ama meyveli de 40 kalori civarında bişey.. bu yüzden günde 1 kez tüketmende sıkıntı olmaz gibime gelyor...

canım çok güzel açıklamaışsın her cümlene katılıyorum... belli kurallar ve kişi sınırlaması olmazsa bu iş yürümez...sonradan katılmak isyetenler de kurban bayramına kadar zayıflamak isyetenler 2 diye başlık açarlar...kalabalıkta kargaşa olur mutlaka... kişi sınırlaması olması şart...

canım bence duyferin başından beri dediği düzenli şekilde girip çıkanları kastediyor yoksa zaman açısından ilk günü kastettiğini sanmıyorum

canım sabahları yumurta tüketmeni öneririm... tokluk açısından sana faydası olacaktır.. gayet güzel bi menü onun dışında

sirkeli ballı su bagırsakları çalıştırdıgı için içiyorum pc nin başında uykum geldi

sabahki menüm
maydanoz
domates
salatalık
peynir
çavdar ekmeği
açık çaybirkesme şeker iile

şimdikıirazsaplı ve limonlu yeşil çayımı içiyorum
bitsin leslie yapıcam inşallah

ya leslie süper bişey ya... çok kısa sürede ter atmanı sağlıyor.. valla ben pilateste çok sıkılmıştım.. saatlerce çalış yine de ter yok...olmazsa ben de leslie ile başlıyım spora

bende meyvalı soda hergüntüketilmesi taraftarı değilim arada dışarıya çıktığımızda yemek eşliğindee bir cola yerine daha masum bir içecek olmasıtercih ettiriyıor ,bu arada çizelgeyle ilgiliyazdıklarnada katılıyorum hatta kişisayısı bile belirliyelim

birde bir önerim menü +spor+sutüketimi en alta olumlama yazalım
mesela bayramda şu kliodaolucam ister slogan gib hergünayni şeyi yazalım isterhergünistediğimiz herşeyi
mesela annee olmak isteyenbir gün anne olucağım
bugün çok güzelim
vs olumların kişiyi iyi motive ettiğini düşnüyorum

Son düzenleme:
ya leslie süper bişey ya... çok kısa sürede ter atmanı sağlıyor.. valla ben pilateste çok sıkılmıştım.. saatlerce çalış yine de ter yok...olmazsa ben de leslie ile başlıyım spora

evet cnm nabız yükeldikçe yağ yapımı başlıyor çayımbitsin yapcam inşallah bende platesyaptım plates çokgüzel sıkılaştırıyor ama çok zor yaaaa

Evet canım birbirimizi bilirsek daha iyi yardımcı oluruz,destek oluruz.Çok kişi olunca da karışır ortalık haklısın :)

kendi sayfamdanbiliyorum az kişiyiz ama kardeş gibi olduk mesela yeir geliyordertleşiyordukyarışmalar yapıyorduk tarifpaylaşıyorduk vs..

canım sen bi topik sahibi olmanın tecrübesini konuşturuyorsun ve çok güzel öneriler veriyorsun...dediğin gibi herkes kendine motive edici bi slogan belirleyebilir...

mesela ben aylardır kendime kıyafet almadım...eşimle anlaştık ne zaman 64ü gördüm o zaman 400-500 tl lik hediye çekim olacak diyelim...benim sloganım bekle beni alışveriş, 40 bedenle geliyorum.......

kızlar kurban bayramına kadar topıgınden devam edelım ozaman. bırcogumuzun takıp ettıgı baska topıkler ya da sahsı topıklerımız var. herseyı derleyıp gunluk bu topıkte paylasalım bence. ve kurallara katılıyorum. hepsıne uyalım. tecrubelı olmasından dolayı da duyfer bızım bu topıgın yonetıcısı olsun bence. hem bızlerı yonlendırsın hem sorular sorsun paylasımda bulunmak ıcın herkes bu skeılde zorunda hısseder kendını bence.

evet kesınlıkle duyfer bızım lıderımız olsun ve hem bızlerı hem bu topıgı takıp etsın.

benım esım de takım elbıseler, şık ceketler ıcın soz verdı bana. kendısı de cok sevıyormus boyle gıyımı. şık gıyınırım ama tabıkı takım elbıse vs zor buluyorum bulsam da yakısmaz dıye dusunup sözümden beri gıymedım takım elbıse.

ben ocak ayı geldıgınde 30 kılo vermıs olmak ıstıyorum hatta fazlasını da verebılırsın dıyorlar ama spor konusunda hem zaman yetersızlıgı hem de ayagımdan dolayı spor yetersız yapıyorum ama yıne de olur mu dersınız kızlar ? gunde bır ekmek hatta fazlasını yıyen bırıydım, o bıle hayatımda yok artık. bunun bıle gerı donusu sayesınde, 30 kılo vermemı saglar mı dersınız ?

vayy harikaaaa ben geçen internetten elbise aldım 40 beden dedim olmazsa en azından oelbiseyegirmek için hırs yaparımdedim aa bi baktım oldu çokmutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…