- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Canım o sirkeli ballı ılık suyu ben aç karnıma sabahları içiyorum,kabızlık problemim vardı ortadan kaldırdı tavsiye ederim ben de :)
sirkeli ballı su bagırsakları çalıştırdıgı için içiyorum pc nin başında uykum geldi
cnm bu sayfa zayıfkızın sayfası oda çok güzel yönetirrr, bende o istediği sürece destek olurum onaa yinede teşşekkür ederimmmmkızlar kurban bayramına kadar topıgınden devam edelım ozaman. bırcogumuzun takıp ettıgı baska topıkler ya da sahsı topıklerımız var. herseyı derleyıp gunluk bu topıkte paylasalım bence. ve kurallara katılıyorum. hepsıne uyalım. tecrubelı olmasından dolayı da duyfer bızım bu topıgın yonetıcısı olsun bence. hem bızlerı yonlendırsın hem sorular sorsun paylasımda bulunmak ıcın herkes bu skeılde zorunda hısseder kendını bence.
ben yönetici olmasamda hepinize yorumlar yaparım canımmm merak etmeee zaten özellikle senin ensendeyim yeri geldmi fırçamıda atarım yediklernie dikkat etmezsennevet kesınlıkle duyfer bızım lıderımız olsun ve hem bızlerı hem bu topıgı takıp etsın.
benım esım de takım elbıseler, şık ceketler ıcın soz verdı bana. kendısı de cok sevıyormus boyle gıyımı. şık gıyınırım ama tabıkı takım elbıse vs zor buluyorum bulsam da yakısmaz dıye dusunup sözümden beri gıymedım takım elbıse.
ben ocak ayı geldıgınde 30 kılo vermıs olmak ıstıyorum hatta fazlasını da verebılırsın dıyorlar ama spor konusunda hem zaman yetersızlıgı hem de ayagımdan dolayı spor yetersız yapıyorum ama yıne de olur mu dersınız kızlar ? gunde bır ekmek hatta fazlasını yıyen bırıydım, o bıle hayatımda yok artık. bunun bıle gerı donusu sayesınde, 30 kılo vermemı saglar mı dersınız ?
benım kabızlık sorunum yok hatta ıyı calısır bagırsaklaırm. ıceyım mı ben bunu ya ?
aramıza hoşgeldin canım...tabi ki sade soda ve meyveli soda aranızda farklar vardır ama meyveli de 40 kalori civarında bişey.. bu yüzden günde 1 kez tüketmende sıkıntı olmaz gibime gelyor...
gunde bır kez olmalı anladım. tskler.
canım sabahları yumurta tüketmeni öneririm... tokluk açısından sana faydası olacaktır.. hımmm bunu yapmadım kac gundur. pazar gunu yedım en son yumurta. ben cuma basladım sanırım zaten.
cnm ebir çay bardağıılık suya ben elma sirkesnin kabığı kadar koyuyorum 1 çay kaşığıda bal ilk günler zor oluyor ama yudumyudum birşeyle meşgulolurken gidyor ve cddi yağ yakıyor ben 2 gnüdrüihmal ettim gece yatmadaniçerim
ben evden cıkmadan yapmalıyım bunu ozaman. ısyerınde yapamam sırke kokar ya :)))))
gece yatmadan ıcmek ya da aksam yemegınden once ıcmek nasıl olur acaba ?
beni de alın bu yarışa lütfeeeennn
ne gerekiyorsa yapacağım bendeee :26:
cnm ebir çay bardağıılık suya ben elma sirkesnin kabığı kadar koyuyorum 1 çay kaşığıda bal ilk günler zor oluyor ama yudumyudum birşeyle meşgulolurken gidyor ve cddi yağ yakıyor ben 2 gnüdrüihmal ettim gece yatmadaniçerim
ben evden cıkmadan yapmalıyım bunu ozaman. ısyerınde yapamam sırke kokar ya :)))))
gece yatmadan ıcmek ya da aksam yemegınden once ıcmek nasıl olur acaba ?
kimisi sabah aç karnına kimisi gece yatmadan önceviçiyor ikimiside her ikisini yapıyor cnm sen bi başla zatenhangisini yapmak istiyorsan karar verirsin
vayy harikaaaa ben geçen internetten elbise aldım 40 beden dedim olmazsa en azından oelbiseyegirmek için hırs yaparımdedim aa bi baktım oldu çokmutlu oldum
ama abatmamak kaydıylaaa tememmi cnmm nede olsa sadecesi kadar masum değil
evet kesınlıkle. benım de gıyemedım elbıselerım var. dugmesı kapanmayan pantolonlar ben sımdılık onları hedef koydum kendıme.
ok sadece dısarda yemek yıyınce olacak. gunluk tuketmeyecem her gun her gun yok.
ya leslie süper bişey ya... çok kısa sürede ter atmanı sağlıyor.. valla ben pilateste çok sıkılmıştım.. saatlerce çalış yine de ter yok...olmazsa ben de leslie ile başlıyım spora
vayy harikaaaa ben geçen internetten elbise aldım 40 beden dedim olmazsa en azından oelbiseyegirmek için hırs yaparımdedim aa bi baktım oldu çokmutlu oldum
evet kesınlıkle. benım de gıyemedım elbıselerım var. dugmesı kapanmayan pantolonlar ben sımdılık onları hedef koydum kendıme.
ok sadece dısarda yemek yıyınce olacak. gunluk tuketmeyecem her gun her gun yok.
çok uyumlu birisin senin başaracağına artık çok daha fazla eminimmmm
bende meyvalı soda hergüntüketilmesi taraftarı değilim arada dışarıya çıktığımızda yemek eşliğindee bir cola yerine daha masum bir içecek olmasıtercih ettiriyıor ,bu arada çizelgeyle ilgiliyazdıklarnada katılıyorum hatta kişisayısı bile belirliyelim
birde bir önerim menü +spor+sutüketimi en alta olumlama yazalım
mesela bayramda şu kliodaolucam ister slogan gib hergünayni şeyi yazalım isterhergünistediğimiz herşeyi
mesela annee olmak isteyenbir gün anne olucağım
bugün çok güzelim
vs olumların kişiyi iyi motive ettiğini düşnüyorum
leslıe cok duydum bugun ınceleyeyeım cok merak ettım.
işte bu senin ilacın bu ben inanıyorum sen yıl başında 80 kg olucaksın ama bu iradeyle pes etmeden etrafın ya yee birşeyolmaz demesine birşeyolmaz diyenlere aldırış etmezsen bu iradeyle yeni yıla yeni umudunla girebilirsinnbunu cok sevdım. kurban bayramında 100 kilo olacagım. yanı 10 kılo vermıs olacagım !!!. nasıllllll guzel mı ?
2013'de anne olacağım !!!
hadı hepımız yazalım
kimisi sabah aç karnına kimisi gece yatmadan önceviçiyor ikimiside her ikisini yapıyor cnm sen bi başla zatenhangisini yapmak istiyorsan karar verirsin
hımmmm ok anladım. etkısı aynı oluyor yanı, nezaman ıcersem ıcelım
sen yağ yakmak için iç bence ama mide sorunun varsa içme ,aç karnına içilcek
çok uyumlu birisin senin başaracağına artık çok daha fazla eminimmmm
ya cıddımısın ? ne guzel. boyle bır ızlenım oldu demek. her konuda uyumlu bırıyımdır herkes ıle anlasırım. ınsaallah bu ozellıgımı bu kez dıyet devamlılıgında gosterecegım. sızler sayesınde olacak ınsaallah ve beraber sececegız bebegımın ısmını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?