Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

Canım o sirkeli ballı ılık suyu ben aç karnıma sabahları içiyorum,kabızlık problemim vardı ortadan kaldırdı tavsiye ederim ben de :)

hımmmmm anladım ama benım kabızlık sorunum yok hatta gayet ıyı calısır ben de ıceyım mı bılemedım sımdı ?

cnm bu sayfa zayıfkızın sayfası oda çok güzel yönetirrr, bende o istediği sürece destek olurum onaa yinede teşşekkür ederimmmm

ben yönetici olmasamda hepinize yorumlar yaparım canımmm merak etmeee zaten özellikle senin ensendeyim yeri geldmi fırçamıda atarım yediklernie dikkat etmezsenn

Son düzenleme:

beni de alın bu yarışa lütfeeeennn

ne gerekiyorsa yapacağım bendeee :26:

ya leslie süper bişey ya... çok kısa sürede ter atmanı sağlıyor.. valla ben pilateste çok sıkılmıştım.. saatlerce çalış yine de ter yok...olmazsa ben de leslie ile başlıyım spora

leslıe cok duydum bugun ınceleyeyeım cok merak ettım.

bunu cok sevdım. kurban bayramında 100 kilo olacagım. yanı 10 kılo vermıs olacagım !!!. nasıllllll guzel mı ?

2013'de anne olacağım !!!

hadı hepımız yazalım

bunu cok sevdım. kurban bayramında 100 kilo olacagım. yanı 10 kılo vermıs olacagım !!!. nasıllllll guzel mı ?

2013'de anne olacağım !!!

hadı hepımız yazalım
işte bu senin ilacın bu ben inanıyorum sen yıl başında 80 kg olucaksın ama bu iradeyle pes etmeden etrafın ya yee birşeyolmaz demesine birşeyolmaz diyenlere aldırış etmezsen bu iradeyle yeni yıla yeni umudunla girebilirsinn
biraz irade biraz umut pozitiflik ve dua ile herşey yoluna gircekkkk

Son düzenleme:
ramazanda 60 kgolucam iddiayı kazanıcam 38 beden elbisemi giyip salınıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…