- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
cnm bu sayfa zayıfkızın sayfası oda çok güzel yönetirrr, bende o istediği sürece destek olurum onaa yinede teşşekkür ederimmmm
ben yönetici olmasamda hepinize yorumlar yaparım canımmm merak etmeee zaten özellikle senin ensendeyim yeri geldmi fırçamıda atarım yediklernie dikkat etmezsenn
minımum 21 dk olanı var bence yapmalasın seviye arttıkça dakiklarda artıyor mutlaka dene
inşallahhhhhhh...eğersen bu yolda gidersenseni burdan ay anneleri topiğine yollarızzzz kısa süredee bak hedeflerinya cıddımısın ? ne guzel. boyle bır ızlenım oldu demek. her konuda uyumlu bırıyımdır herkes ıle anlasırım. ınsaallah bu ozellıgımı bu kez dıyet devamlılıgında gosterecegım. sızler sayesınde olacak ınsaallah ve beraber sececegız bebegımın ısmını.
-düşüncelerinden arın kısa bir süre kilovermeye odaklan
-zayıflamak için herşeyi değerlendir
-sadece kaçamak yaptığın zaman bebek düşüncesni aklına getir ve kaçamak yapma en azından ilkhedefine ulaşasayakadar
-mutlaka hareket yap gün için
-küçkü hedefler koy mesela ilkhedefin10 kg bence süper hep10 10 git
-ve sonhedef hamile kalasaya kadar enaz kgkadar düş çünkihamile kalıncada en az 15 kg alcan sonra emzircendiyet yapamıcan oyüzden verebildiğin kadar ver öyle hamile kal
yap valla. annem ve esım ıle yapamıyorum bunu. annemınkı ıtıcı geldı yıllar boyu. cok sert bır mızacı vardır zaten her konuda. esımınkı yumusak adam begenır benı, kızmaz, sadece saglıgın ıcın korkuyorum yaslılıgımız var dıyor. ama o soyleyınce de bazen hak verıyor ama genelde gurur yapıyordum. hep boyle gectı. at valla fırcayı. ovmeyı de bılıyorsun zaten oyuzden emınım kızabılecegınınden de aynı sekılde :))))))
su az ıctım bugun. henuz bır lıtre oldu. ama sıvı guzel aldım bıtkı cayları. badem yıyecem 6-7 tane, bır de elma. ogle yemegımı de bıre dogru yerım.
emin ol övdüğüm kadar güzel fırça atarım iyiliğin için senden tek istediğim şey kaçamak bile yapsan yaz napabilelim diye düşünürüz.suyu iyi tüket cnm şuan kabız değilsin yeni başladın bir süresonra başlar su bunun önüne geçerr o yüzden 2 lt tüketmeye gayret et
işte bu senin ilacın bu ben inanıyorum sen yıl başında 80 kg olucaksın ama bu iradeyle pes etmeden etrafın ya yee birşeyolmaz demesine birşeyolmaz diyenlere aldırış etmezsen bu iradeyle yeni yıla yeni umudunla girebilirsinn
biraz irade biraz umut pozitiflik ve dua ile herşey yoluna gircekkkk
inşallahhhhhhh...eğersen bu yolda gidersenseni burdan ay anneleri topiğine yollarızzzz kısa süredee bak hedeflerin
-düşüncelerinden arın kısa bir süre kilovermeye odaklan
-zayıflamak için herşeyi değerlendir
-sadece kaçamak yaptığın zaman bebek düşüncesni aklına getir ve kaçamak yapma en azından ilkhedefine ulaşasayakadar
-mutlaka hareket yap gün için
-küçkü hedefler koy mesela ilkhedefin10 kg bence süper hep10 10 git
-ve sonhedef hamile kalasaya kadar enaz kgkadar düş çünkihamile kalıncada en az 15 kg alcan sonra emzircendiyet yapamıcan oyüzden verebildiğin kadar ver öyle hamile kal
ınsaallah ay annesı topıgıne gcerım dedıgın gıbı. duan ve dılegını yurekten hıssettırıyorsun Allah razı olsun.
evet su sayesınde 15-20 dk bır wc ye gıdıyorum mesela. o bıle onemlı su asamada. yururken hızlı yuruyorum mesela. salmıyorum kendımı. evın ıcınde de hep aktıf olmaya calısıyorum ayakta durmak bıle oturmaktan daha ıyı sonucta. evet anne olmak ıstıyorum ama guzel fit bır anne olmak da hayalım aslında. cok ımrenırım. bır de cocuklar kosmak eglenmek ıstıyor bu kılo hamıle kalsam dogum yapsam nekadar ugrasabılırım kı. bır kere heryerım sallanıyor dıye rahat bıle edemem, enerjım olsa bıle.
ılk hedefı on olarak koydum evet. kısmet belkı fazlası olur bıle.
hamılelıkten once zayıf olmak kesınlıkle daha ıyı fıkır ve ben belkı de bu yuzden kılo aldım, yanı sabıt kılomu korumadım ya da vermedım kılo aldım, tum kılolardan kurtulup saglıklı bır hamıle ve anne olmam ıcın sımdıye kadar bebek nasıp etmedı belkı de Allah. annem dıyor kı bu kıloda hamıle kalsan belkı dusugun olacaktı belkı ozurlu ya da hasta bır bebegın bıle olabılırdı dıyor. ona kızsam da benım kılomda rahat hamıle kalan ve saglıklı bebek doguran kadınların oldugunu bılsem de, aslında annem de haklıydı daıma. en az 70-80 kılo oldugumda hamıle kalmalıyım bence.
evet ısyerınde bır arkadasım var. bugun zorla pogaca yedırmeye calıstı okadar cok ısrar ettı kı ama yemedım. aılem ve esımn aılesını zaten 3-4 ayda bır gorebılıyoruz arkadas cevresı ve komsu da sınırlı. oyuzden avantajlıyım bu zorlamaları cok sık yasamam.
umut, dua ve irade evet hersey guzel olacak bugun ınanıyorum ve bugun kendımle gurur duyuyorum cunku dort dortluk olmasa da bır haftadır kendımı guzel ıdare ettım beslenme konusunda.
evet kızlarçok çene çaldım ben leslie yapayım sonrada semizotu yıkayayım bugün öğlen yoğurtlu semizotu salatası yicem akşamada tavuklu peynirli yoğurtlu salatam yoğurtu çok tüketiyorum yağ yakma özelliği olduğu için tercihim yarım yağlı yoğurttan yanaa
sonra tekrar uğrarım birde oturarak çalışan varsahemen karnını içine çeksin sımsıkı bunu akşama kadar 2-3 kere bile yapsanız yada her aklına geldiğinde karınkaslarınızı çalıştırmanızısağlarrbilg başında evde otururkenhep yapınbunun biled faydası varrr neyse çenem düştüöptümmm
ınsaallah ay annesı topıgıne gcerım dedıgın gıbı. duan ve dılegını yurekten hıssettırıyorsun Allah razı olsun.
evet su sayesınde 15-20 dk bır wc ye gıdıyorum mesela. o bıle onemlı su asamada. yururken hızlı yuruyorum mesela. salmıyorum kendımı. evın ıcınde de hep aktıf olmaya calısıyorum ayakta durmak bıle oturmaktan daha ıyı sonucta. evet anne olmak ıstıyorum ama guzel fit bır anne olmak da hayalım aslında. cok ımrenırım. bır de cocuklar kosmak eglenmek ıstıyor bu kılo hamıle kalsam dogum yapsam nekadar ugrasabılırım kı. bır kere heryerım sallanıyor dıye rahat bıle edemem, enerjım olsa bıle.
ılk hedefı on olarak koydum evet. kısmet belkı fazlası olur bıle.
hamılelıkten once zayıf olmak kesınlıkle daha ıyı fıkır ve ben belkı de bu yuzden kılo aldım, yanı sabıt kılomu korumadım ya da vermedım kılo aldım, tum kılolardan kurtulup saglıklı bır hamıle ve anne olmam ıcın sımdıye kadar bebek nasıp etmedı belkı de Allah. annem dıyor kı bu kıloda hamıle kalsan belkı dusugun olacaktı belkı ozurlu ya da hasta bır bebegın bıle olabılırdı dıyor. ona kızsam da benım kılomda rahat hamıle kalan ve saglıklı bebek doguran kadınların oldugunu bılsem de, aslında annem de haklıydı daıma. en az 70-80 kılo oldugumda hamıle kalmalıyım bence.
inşallah Rabbim size hayırlı saglıklı bi bebek verecek buna yürekten inanıyorum.kendi günlüğünüze yazdıgım gibi arkadaşım 28 kilo verip tüm adetleri tüm metobolizması düzene girdi.inşallah sizde hedefinize ulaşıp saglıklı bi bedenle saglıklı bi hamilelik yaşarsınız
ne güzel bak kendine inanıyorsun seni tanıdığımda bukadar güçlü değildin bak güçlendin o tartıda sayılar azaldıkça güçlenmeye devam etcen haolurda + çıkarsa üzülmek yok hemen dicen ödemdir yaptığın bir hata yoksa mutlakaödemdir yadavuxud şaşırıyordur az yemene ,o etraftakilerde hep vardır birşey olmaz diyen ye bir seferden birşey olmaz diyen cvp şu bana değer veriyorsan yedirmeye çalışmazsın yedikjlermie dikkat eidyorum çünki yadaaçıklama yapma oinatla yedirmeye çalışsın sende inata yememeye çalış.. gün gelcek yiceksin zayıfladı herşeyden ertesi gün dengeliceksinama ogünlere daha varr,ha iradeliysen eğer bir kere ısırıp bırakabiliyorsan çok canınçketimi ye nefsin körersin ama bu tarz şeyleri sabah yada en geç öğlen yap
inşallah Rabbim size hayırlı saglıklı bi bebek verecek buna yürekten inanıyorum.kendi günlüğünüze yazdıgım gibi arkadaşım 28 kilo verip tüm adetleri tüm metobolizması düzene girdi.inşallah sizde hedefinize ulaşıp saglıklı bi bedenle saglıklı bi hamilelik yaşarsınız
inşaallah ben de onun gıbı olabılırım Allah razı olsun verdıgn umut ve duaların ıcın.
kızlar sayfanız çok hoşuma gitti inşallah katılım sürekli olurda hepimiz motive oluruz kurbana kadar şukadar kilo verip bu kadar olacagım demeyeceğim çünkü son zamanlarda okadar çok karar alıp sonra tekrar bozdum ki anlatamam.yarın sabah ölçülerimi alıp bi yere not yazacagım baskülle değil ölçülerimle ilgileneceğim bakalım bu defa spor konusunda istikrarlı olabilecekmiyim
ben hıc bırzaman olculerımı hesaplamadım. guya egıtımlı, calısan bırıyım falan. koydekı kadınlar gıbı davrandım sanırım bu konuda, daha ınce oldugum gunklerde bıle boyleydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?