Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

yap valla. annem ve esım ıle yapamıyorum bunu. annemınkı ıtıcı geldı yıllar boyu. cok sert bır mızacı vardır zaten her konuda. esımınkı yumusak adam begenır benı, kızmaz, sadece saglıgın ıcın korkuyorum yaslılıgımız var dıyor. ama o soyleyınce de bazen hak verıyor ama genelde gurur yapıyordum. hep boyle gectı. at valla fırcayı. ovmeyı de bılıyorsun zaten oyuzden emınım kızabılecegınınden de aynı sekılde :))))))

su az ıctım bugun. henuz bır lıtre oldu. ama sıvı guzel aldım bıtkı cayları. badem yıyecem 6-7 tane, bır de elma. ogle yemegımı de bıre dogru yerım.

emin ol övdüğüm kadar güzel fırça atarım iyiliğin için senden tek istediğim şey kaçamak bile yapsan yaz napabilelim diye düşünürüz.suyu iyi tüket cnm şuan kabız değilsin yeni başladın bir süresonra başlar su bunun önüne geçerr o yüzden 2 lt tüketmeye gayret et

LESLİE SANSONE YÜRÜ VE İNCEL PROGRAMI

burda da bılgıler mevcut. bır de anladım kı kadınlar klubunden bırı eklemıs. bır cızelgesı var orda. o cızelgeyı nasıl ekleyebılırız kı kendımıze. cok hosuma gıttı. yuzden seksene ınen bır zayıf kadın edalı bır durus var resımde :)))))

emınım emınım fırca atacagından :))))

tamam soz kacamak bıle yapsam anlatacagım. ve ona gore dıger ogun ve gunler ıcın bır telafı beslenme hazırlarız.

demek bır sure sonra kabız olabılırım hımmm anladım.

evet ısyerınde bır arkadasım var. bugun zorla pogaca yedırmeye calıstı okadar cok ısrar ettı kı ama yemedım. aılem ve esımn aılesını zaten 3-4 ayda bır gorebılıyoruz arkadas cevresı ve komsu da sınırlı. oyuzden avantajlıyım bu zorlamaları cok sık yasamam.

umut, dua ve irade evet hersey guzel olacak bugun ınanıyorum ve bugun kendımle gurur duyuyorum cunku dort dortluk olmasa da bır haftadır kendımı guzel ıdare ettım beslenme konusunda.

evet kızlarçok çene çaldım ben leslie yapayım sonrada semizotu yıkayayım bugün öğlen yoğurtlu semizotu salatası yicem akşamada tavuklu peynirli yoğurtlu salatam yoğurtu çok tüketiyorum yağ yakma özelliği olduğu için tercihim yarım yağlı yoğurttan yanaa
sonra tekrar uğrarım birde oturarak çalışan varsahemen karnını içine çeksin sımsıkı bunu akşama kadar 2-3 kere bile yapsanız yada her aklına geldiğinde karınkaslarınızı çalıştırmanızısağlarrbilg başında evde otururkenhep yapınbunun biled faydası varrr neyse çenem düştüöptümmm

herkese merhabalar inşallah hepiniz dilediğiniz kiloya hedeflerinize kavuşursunuz kızlar

şimdi size bişey anlatacagım bana bi akıl verin lütfen ben 86 dan 62 e düşmüştüm şubat ayından sonrada kilo almaya başladım ve şuan 67 kilo oldum.boyum 1.65 yaşım 31 bu arada.ben 62 kiloda iken yüzüm çok çöktü maalesefki ve sürekli makyaj yapan bi bayanda değilim her gören moralimi bozdu ne olmuş sana böyle diye ve kendimde tatil resimlerimizdeki halimi görünce benimde canım sıkıldı yüzümün kemikleri çıkmıştı.halbuki hesefim 60 dı herneyse ben kilo verirken neredeyse hiç spor yapmadım ve göbeğim çok kötü sivri şiş kötü bi göbeğim var ve yumuşacık hamur gibi bacaklarımda çok yumusacık tüm gün oturarak çalışıp arabayla neredeyse tuvalete gidecek durumda oldugum için bacaklar ne yapsınlar şimdi sorunum şuki aslında zayıflamak gerçekten istemiyorum sanırım yüzüm çöktüğü için totoda artık sıkıntıya gelmiyor bigün diyet yapsam 3 gün bozuyorum spor yapmak artık şart oldu ama bir türlü motive olamıyorum ne yapayımda kendimi spora alıştırayım kızlar bi fikri olanınız var mı ???

ne güzel bak kendine inanıyorsun seni tanıdığımda bukadar güçlü değildin bak güçlendin o tartıda sayılar azaldıkça güçlenmeye devam etcen haolurda + çıkarsa üzülmek yok hemen dicen ödemdir yaptığın bir hata yoksa mutlakaödemdir yadavuxud şaşırıyordur az yemene ,o etraftakilerde hep vardır birşey olmaz diyen ye bir seferden birşey olmaz diyen cvp şu bana değer veriyorsan yedirmeye çalışmazsın yedikjlermie dikkat eidyorum çünki yadaaçıklama yapma oinatla yedirmeye çalışsın sende inata yememeye çalış.. gün gelcek yiceksin zayıfladı herşeyden ertesi gün dengeliceksinama ogünlere daha varr,ha iradeliysen eğer bir kere ısırıp bırakabiliyorsan çok canınçketimi ye nefsin körersin ama bu tarz şeyleri sabah yada en geç öğlen yap

ay sorma. cok cene caldım dıyorsun ya ben ıkı aydır dıyet ve bebek tedavısı ıcın kk da gezınecem dıye calısamıyorum bıle. sadece sızı takıp edeyım artık. yoksa fırca yemem an meselesı. ıslerımız de sakın buaralar. onun da avantajı oldu ama ısı de ıhmal etmemem lazım hıc ılgılenmıyorum gıbı bırsey oldum valla.

yogurdu arkadasım da dedı sureklı ye dedı. yogurt pek seven bırı degılım ama zorlamaya calısıyorum kendımı.

hımmm masa bası calısıyorum ve bu hareket ıcın cok sagol. afıyet olsun sana.

evet guclu degıldım bır mucadelenın ıcıne gırmıstım ama guven ve hırsım yoktu sızler sayesınde oldu bu. yanlızlıgımı unutmak ve destek almak ve bana ınanmanız kendıme ınanmamı saglıyor bence.

ınatla yemeyecegım dedım. ben guzel kahvaltımı yaptım bu pogaca fazlalık olacaktır ırademı bozma dedım.

hımmm anladım bırseyı canım asırı cekerse azıcık bır ısırık gıbı nefıs koreltmek ıcın yapacam ama yıne de tutmaya calısmam en ıyısı. ozellıkle de ılk hafta ve ılk aylar. yolum uzun. 55 kılo olmak ıstıyorum. yanı tam bukadar kılo verecegım. bır yılı bulur asar belkı de. oyuzden ırademı kuvvetlı tutmam lazım sımdıden, yol uzun cunku.

kızlar sayfanız çok hoşuma gitti inşallah katılım sürekli olurda hepimiz motive oluruz kurbana kadar şukadar kilo verip bu kadar olacagım demeyeceğim çünkü son zamanlarda okadar çok karar alıp sonra tekrar bozdum ki anlatamam.yarın sabah ölçülerimi alıp bi yere not yazacagım baskülle değil ölçülerimle ilgileneceğim bakalım bu defa spor konusunda istikrarlı olabilecekmiyim

ben hıc bırzaman olculerımı hesaplamadım. guya egıtımlı, calısan bırıyım falan. koydekı kadınlar gıbı davrandım sanırım bu konuda, daha ınce oldugum gunklerde bıle boyleydım.

ben hıc bırzaman olculerımı hesaplamadım. guya egıtımlı, calısan bırıyım falan. koydekı kadınlar gıbı davrandım sanırım bu konuda, daha ınce oldugum gunklerde bıle boyleydım.

canım kendine haksızlık etme.ben yıllarca kilolarla gezdim ve hiç umrum bile olmadı çünkü ailem etrafım genellikle kilolu olunca ben onların yanında zayıf bile görünüyordum.halbuki eşimde gayet fit ve yakışıklı bi adam.bu bile bana kendimi kötü hissettirmezdi.nasıl bi özgüvense herneyse nezamanki yanımızda zayıf bi bayan işe başlayıp 55 kiloyken bile kilosuna dikkat ettiğini görünce kafam dank etti.bide ailede şeker kalp hastalıgı ne ararsan var doktorum kilonu belirli bi seviyede tutmalısın demesiylede bi vesile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…