- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
canım kendine haksızlık etme.ben yıllarca kilolarla gezdim ve hiç umrum bile olmadı çünkü ailem etrafım genellikle kilolu olunca ben onların yanında zayıf bile görünüyordum.halbuki eşimde gayet fit ve yakışıklı bi adam.bu bile bana kendimi kötü hissettirmezdi.nasıl bi özgüvense herneyse nezamanki yanımızda zayıf bi bayan işe başlayıp 55 kiloyken bile kilosuna dikkat ettiğini görünce kafam dank etti.bide ailede şeker kalp hastalıgı ne ararsan var doktorum kilonu belirli bi seviyede tutmalısın demesiylede bi vesile oldu
benım annem babam zayıf. esımın aılesı zayıf esım zayıf. esım ekmek yemeyı bıle sevmez. mesrubat sevmez kuruyemıs cıps sevmez. ozellıkle yapmaz bunları. alısmamıs adam. ve en fazla 74 kılo olmus bırıdır. sen kac kılosun ?
evet cok garıp bır ozguven dıyecem ama ozguven degıl bosvermıslık bence, gormemek hatta.
duyfer, canım gelınce cevaplar mısın ? Ben uzun zamandır belkı de 10 gundur kırmızı et yemedım. Kusbası etım var onu en saglıklı nasıl pısırebılırım.
duyfer, canım gelınce cevaplar mısın ? ben uzun zamandır belkı de 10 gundur kırmızı et yemedım. kusbası etım var onu en saglıklı nasıl pısırebılırım.
haddim olmayarak cevaplamak istedim kırmızı eti haftada 2 gün muhakkak tüketmeye çalış canım ızgara köfteyi ben çok severim mesala.
haddim olmayarak cevaplamak istedim kırmızı eti haftada 2 gün muhakkak tüketmeye çalış canım ızgara köfteyi ben çok severim mesala.
cnm ben et sevmembiköfte yerim bence az zeytin yağında sebzeliet yemeği yap etin yağlıysa kendi yağında yap etin suyu bırakıpçeksinçektiktensonraazzeytinyağında sağanbiber kavur içine sebzeleri ekle domates ve salçalı sos yap hafif suyla incelt ekle pişinceye kadar yani atmasyon bir tarİF çünkü et yemeği yapmam:))bizde ızgara pirzola veya köfte olur yada oğluma et suyunda sebze yaparım etleri tiftiklerim
bende eve elektrikli gril aldım bazen onla bazen teflonda yağsız pişiriyorum köfteyi
ne demek haddım olmayarak, herkesın bıldıgı vardır muhakkak. kofte cok severım ama tavada kızartıyordum onceden. ızgaram yok, nasıl pısırmelıyım sımdı ızgara gıbı olacak sekılde ?
benim eşim herşeyi yer yinede zayıf 80 kilo ama boyu uzun zaten kaldırıyor.şuan 67 kiloyum canım.dediğin gibi boşvermişlik salmışlık ne dersen dee şuan önemli olan ve biz şuan herşeyin farkındayız ve harekete geçmiş durumdayız yaa hiç kendimize gelmeseydik bi düşünsene :26:
yenı gordum cevabını. grill yok ben de. teflında yagsız ıyıce pıser mı bu kofte ?
yenı gordum cevabını. grill yok ben de. teflında yagsız ıyıce pıser mı bu kofte ?
bende eve elektrikli gril aldım bazen onla bazen teflonda yağsız pişiriyorum köfteyi
bakşöylede yaparım köfteleri hazırlarım yağsız kağıtta pişiririm bazen pateste eklerim onuda şöyle yaparım patatesleri dilimlerim ayrı bir kapta 1 kaşık yağ bol karışık baharat damak zevkine göre bunları karıştırıp patatesi eklerim aliminyumfolyoyla sararfırına veririm ve kararındayerim köfte eşliğinde kızarmadan masum lezzet AÇSINDAN HİÇBİR FARKIOLMAZ
yok benım esım cabuk dıoyan az bslenen bır adam. ekmek sevmeyen bır erkek yanı dusun. koyde yetısmıs bır ınsan ama nasıl oluyorsa hamur ıslerı ve ekmege duskun degıl.
bende istiyorum yaa hatta şu teneke gibi olanlar var kapaklı fiyatıda 30-40 tl mi ne onlar çok lezzetli yapıyor onlardan alacagım
aynen yaa bende böyle yapıyorum hatta patataeste yazacaktımda belki yemek istemez patates diye vazgeçtim yazmaktan
bak ben geçen gün yaptımteflonda küçükateşte çünküdışı pişer içi çiğ kalır kendi köfteni ince yap içi hemenpişsin 1 kaşık yağdapişir devam tersdüzyap piştiğinde çatallla ortalarnı del 1-2tur daha attır çokgüzeloluyor geçen eşime oğluma yağda kendiminkini böyle yaptım yanında salataa güzel olduu
pişirme kagıdını fırın tepsisine ser köfteleri diz fırında çok lezzetli oluyor üzeri kurumaması için arada ters düz et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?