- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
pişirme kagıdını fırın tepsisine ser köfteleri diz fırında çok lezzetli oluyor üzeri kurumaması için arada ters düz et canım
aynen yaa bende böyle yapıyorum hatta patataeste yazacaktımda belki yemek istemez patates diye vazgeçtim yazmaktan
bende istiyorum yaa hatta şu teneke gibi olanlar var kapaklı fiyatıda 30-40 tl mi ne onlar çok lezzetli yapıyor onlardan alacagım
valla bende memnunum insan her zaman mangal yakamıyor çünki benimde aldığım öyle iyi bir marka değil meydandada değil sanırım kumteldi marka yada ona benzer bi marka
ya ben patates kızarması bayılırım ama yemiyorum bende böyle yapıyorum,böyle böyle çözümler sayesinde başarcaz keyifli hale getircez
ohalde daha vantajlısın canım diyet yaparken adamada ne pişirsem diye düşünmeyeceksin benimki gecenin 12 sinde ekmek arası kokoreç alıp gelen bi adam gözümün önünde dondurmalar neler neler yerdi ahhh şimdi nerde o zamanki irademmmmm
evet evet oyle bogazlı bır adam degıldır. zaten benden az ekmek yerdı herzaman. bak bugun ceyrek ekmek ıle yumurta yemıstı kendıne hazırladı, bır de pogaca ıkram ettıler sabah. oglen ekmek yemedı ya tokum dıye. boyledır.
ona yıne ozel hazırlık yapmam gerekır ama enazından cok kasmam. nıye bana pılav yapmadın corba yapmadın dıyen bır adam degıldır zaten. hatta pılav sevmez pek.
patlıcan bıber ve patates ıle yapılan bıraz kızartmalı bır sebze yemegı cıkmıs. Yagını falan ıyıce suzdurdum. Sanırım 3 kasık kadar yedım. Yagı cok az olan salcalı bulgur pılavı vardı sanırım 4 kasık yedım. Bır cay bardagı cacık, 3 kasık kadar da coban salata. Sıfır ekmek. Ardından da bır kucuk cok acık cay. Zaten seker kullanmıyorum 10 yıldır.
selam herkese bayanlar.
Bizde anneler grubumuzdan bir kaç kişi 3 ayda 10kg verelim diye 1 ağustosta bir yola çıktık. 5 kilom gitti 1 ayda. Yaptığımsa sadece gece yemeğini kaldırmak, ekmeği azaltmak, yağlı unlu beslenmemek ve bol su içmek. Daha önceleri gr veremiyor ve aksine alıyordum. Bu birliktelik sayesinde motivasyonum azmim arttı diyebilirim. Birde içtiğim bir çay var. Belki biliyorsunuzdur ama ben tarif edeyim çok işime yaradı diyebilirim.
1 kabuk tarçını 1,5 bardak suyla rengi koyulaşana kadar kaynattım. Bu suyla yeşil çayımı demledim. 1 çay kaşığı balla tatlandırdım. Bu çayı sabah kalkar kalkmaz ve yatmadan önce içtim. Yağ yakıcı bir çay deneyin derim.
Ve bu tarz bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Hayatı boyunca hiç diyet yapmak zorunda kalmamış biri olarak her türlü bilgiye açım
harika hepsindenkararınca yemişsin inşallah suyuda içiyorsundurrr biryandan
maşallah cnm sen zaten yapılması gerken herşeyi yapıyorsun birazda hareket edersen bu iştamam evde yapılan leslie 'yi tavsiye ederim sana internetten lesliediye yaz çıkar
bugun su az ıcebılıyorum hastalıktan sanırım. henuz bır lıtre oldu. ama sımdı 500ml daha basladım. saat uce kadar 1,5 lıtre olur yanı rahat.
bende 2 ufaklığım olduğu için ne yazık kiyürüyüş yapamadığım için leslie yürüyüş programını indirmiştim onu yapıyorum. birde google amcadan ogün neremi çalıştırmak istiyorsam oraya yönelik egzersiz videosu açıp onu yapıyorum. sağol canım :))) inşallah devam eder kilo kaybım. bazılarından sonra kilo azaldıkça vermeninde yavaşladığını duymuştum. inşallah öyle olmazinşallah herkeste başarır istediği kiloya iner
yatasaya kADAR 2lt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?