Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

aynen yaa bende böyle yapıyorum hatta patataeste yazacaktımda belki yemek istemez patates diye vazgeçtim yazmaktan

o nasıl bırsey ? ucuzmus. alayım ben bır tane. lınk ya da marka ısmı verebılır mısın ? hepsı burada com dan bırseyler alacagım bu hafta. onu da ekleyeyım.

bende istiyorum yaa hatta şu teneke gibi olanlar var kapaklı fiyatıda 30-40 tl mi ne onlar çok lezzetli yapıyor onlardan alacagım

ay yanlıs yazmısım. patates olayına cevap verecektım oburunde. neyse buarada patates severım ama her gun kızartma falan yapmam mesela. karısık sebze yemegı, guvec de kullanırım mesela. bır de artık bazen aksam yemegımde patates haslayıp yogurtlu yıyeyım dıyorum bazen ogunum boyle olsun.

kızlar su ızgaranın marka ve modelını soyleyebılır mısınız ?

evet evet oyle bogazlı bır adam degıldır. zaten benden az ekmek yerdı herzaman. bak bugun ceyrek ekmek ıle yumurta yemıstı kendıne hazırladı, bır de pogaca ıkram ettıler sabah. oglen ekmek yemedı ya tokum dıye. boyledır.

ona yıne ozel hazırlık yapmam gerekır ama enazından cok kasmam. nıye bana pılav yapmadın corba yapmadın dıyen bır adam degıldır zaten. hatta pılav sevmez pek.

ama var ya bence onun az yemesı, ben de sucluluk yaptı ve resmen yedıklerım daha cok yaradı belkı de ya da daha cok ıstahlı bırı oldum.

patlıcan bıber ve patates ıle yapılan bıraz kızartmalı bır sebze yemegı cıkmıs. yagını falan ıyıce suzdurdum. sanırım 3 kasık kadar yedım. yagı cok az olan salcalı bulgur pılavı vardı sanırım 4 kasık yedım. bır cay bardagı cacık, 3 kasık kadar da coban salata. sıfır ekmek. ardından da bır kucuk cok acık cay. zaten seker kullanmıyorum 10 yıldır.

selam herkese bayanlar.
bizde anneler grubumuzdan bir kaç kişi 3 ayda 10kg verelim diye 1 ağustosta bir yola çıktık. 5 kilom gitti 1 ayda. yaptığımsa sadece gece yemeğini kaldırmak, ekmeği azaltmak, yağlı unlu beslenmemek ve bol su içmek. daha önceleri gr veremiyor ve aksine alıyordum. bu birliktelik sayesinde motivasyonum azmim arttı diyebilirim. birde içtiğim bir çay var. belki biliyorsunuzdur ama ben tarif edeyim çok işime yaradı diyebilirim.
1 kabuk tarçını 1,5 bardak suyla rengi koyulaşana kadar kaynattım. bu suyla yeşil çayımı demledim. 1 çay kaşığı balla tatlandırdım. bu çayı sabah kalkar kalkmaz ve yatmadan önce içtim. yağ yakıcı bir çay deneyin derim.
ve bu tarz bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
hayatı boyunca hiç diyet yapmak zorunda kalmamış biri olarak her türlü bilgiye açım

harika hepsindenkararınca yemişsin inşallah suyuda içiyorsundurrr biryandan

maşallah cnm sen zaten yapılması gerken herşeyi yapıyorsun birazda hareket edersen bu iştamam evde yapılan leslie 'yi tavsiye ederim sana internetten lesliediye yaz çıkar

Evet kızlar leslie mı yaptım
yoğurtlusemizotumuyedimsemizoyunu çiğden yedim bir daha yemem herhalde damaktadıma uymadı ama yinede yedimson kez:)))

su içmeye devam

bayramda 38 beden olcağım

maşallah cnm sen zaten yapılması gerken herşeyi yapıyorsun birazda hareket edersen bu iştamam evde yapılan leslie 'yi tavsiye ederim sana internetten lesliediye yaz çıkar

bende 2 ufaklığım olduğu için ne yazık kiyürüyüş yapamadığım için leslie yürüyüş programını indirmiştim onu yapıyorum. birde google amcadan ogün neremi çalıştırmak istiyorsam oraya yönelik egzersiz videosu açıp onu yapıyorum. sağol canım :))) inşallah devam eder kilo kaybım. bazılarından sonra kilo azaldıkça vermeninde yavaşladığını duymuştum. inşallah öyle olmaz inşallah herkeste başarır istediği kiloya iner

çokgüzelsenin hiçbirşeye ihtiyacın yok başarınındevamınıdilerim inşallah sende istediğinkiloya kavuşursun ,buarada ALLAH bağışlasın evlatlarını

yoğurtlu semizotu midemi maf ettinerden yedim ben bu şeyi aklıma gledikçe tiskiniyorum

yatasaya kADAR 2lt olur

yatıncaya kadar 2,5 bucuk rahat yaparım. 1,5 oldu su an. cok doldum bugun. bır saat sonra 500 ml daha ıcerım. su sayesınde aclık bastırılıyor ya kesınlkle. yogurt, badem, meyve, ara ogunler onları bıle gecıstırebılıyorum ya da azıcık yıyorum. ben nasıl boyle durabılıyorum sasırıyorum. yemekten sonra bıle cıkolata yerdım bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…