Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

yoğurtlu semizotu midemi maf ettinerden yedim ben bu şeyi aklıma gledikçe tiskiniyorum

ayyyy onu bırkez yedım ben ıkı yıl once dıyet yaptıgımda. sevmemıstım ya. bır de ben brokolıden de tıksınmıstım o ıkı ay cok yemıstım goresım gelmıyor sımdı valla

slm kızlar sıksık yazamasamda takip ediyrum sizleri bebişden dolayı cok sık yazamıyorum ben bugünkü menümü yazim size sizde bana eksik yada fazla olup olmadıgını söleyin yada yanlışlarımı
sabah:2 dlm çav.ekmği, 1domat.3 yeşil bbr, 1 ymk kaş.peynirli yumurta, 1zeytin ,1ymk kaş.süzme yoğurt, sekersiz çay
ara:1 ekşi yeşil elma
öğlen:1 kase mercmek çorbası,1minik biber dolması, 1dilim çvdr ekmk ,yogurt ,domat biber söğüş
ara :4-5 kuru kasıyı 10 kuru dut
akşam:çorba ,salata,3-4 kasık yağsız yogurtlu makarna,
ara :meyve ve günlük 2.5 su
(bebeğim 7 aylık ek bsn alsada emiyor o yüzden fazla kasmıyorum kızrtma, hamur işi,tatlı ymemeye çalışıyrum tabi bitki çaylarını içemyorum.bi arkadaş tarçınlı yşil çay tarifi vermiş onu içsemmi bilemedim fikir ve yorumlarınızı bekliyorum..
73 kg yum 31 yaş 165 boy ..

bebısın ve sen nasılsın ? tam da sana yazacaktım konuya baktıgını gorunce.

sen emzıren annesın. aman dıkkatlı uy dıyete ve az yeme kesınlıkle. normal dıyet senınkı, bebek oldugu ıcın az geldı bana beslenmen.

valla bebıs oldugu ıcın caylar ıcın hıc yorum yapamayacagım. ıyı bılen bırıne sormak lazım.

duyafere soralım ya da baska kımler bılıyorsa ?

maşallah de kendine devamıda hep böyleolur inşallahh,cmnm benyemek yerkenbir yemekbi su içiyorum daha azyiyorum özellikle dışarda hazır gıdada

ayyyy onu bırkez yedım ben ıkı yıl once dıyet yaptıgımda. sevmemıstım ya. bır de ben brokolıden de tıksınmıstım o ıkı ay cok yemıstım goresım gelmıyor sımdı valla

asla yemem pişmişine bayılırım mesela amabir süre onuda yemicem galibaaa midem aşırı bulanıyor şuan

saol cnm ikimizde cok iyiyiz allaha şükür ama kilo vrmem lazım buna takmış durumdayım diyet yaptıgımı kimse bilmiyor eşim kızım
sölemicm söylynce sabote ediyolar üstüme geliyolar çaktırmadan kilo vrmem lazım sürekli yazılanları okuyorum pes etmicem 65-62 arasına düşsem süper olur bayrama kadar inş.

a.s...
sabah güzel(sabaha dereotu eklersen hem zayıflatıyor hemde süt yapar 21 ay emzirdim benoğlumu
öğlen de güzel
yeşil çay daha iççme ama rezene iç hem süt yapar hemsütten bebeğinwe geçer oda rahatlarr annesi,sana birde atıştırmalık tuzsuz leblebi öneriyorum kavrulmuşyadakavrulmamışönemli değil hem süt yapar hemde atıştırma isteiğini ortadankaldırır

endoğrusunu yapıyorsunhemde emziriyon ordan güzel kalori atıyorsun zaten ek olarak leslie yap ne kadar kalori atarsan kardır yediklerin süper bir kaç önermide uygularsan güzel olur habirde üzüm süt yapar hemde küçük bir porsyon kalorisi masum olur,senne güzel erken bilinçlenmişsin ben geç başladım zorlandımoysa emzirmekle ne güzel verirdim

duyfercim saol cnm dediklerini dikkate alıcam mutlaka ara meyve olarak üzüm tüketirim genelde süt yaptğı için leblebi deniycem mutlaka önerilerin için saol aslında bende doğumdan sonra kilo kalmadıdaa ben emzrirken aldım biraz problemli bi emme dönemi yasadık süt az olunca emmiyodu hanfendi şimdi ek alıyo nasılsa emmeyde alıştı şükür artık kilo verme zamanı

maşallah de kendine devamıda hep böyleolur inşallahh,cmnm benyemek yerkenbir yemekbi su içiyorum daha azyiyorum özellikle dışarda hazır gıdada

evet maaşallah bana :)

hımmmm ben yemek yemeden once ıcıyordum yemek yerken senın yaptıgın gıbı yapmıyordum ok bunu da not ettım.

hımmmmm duyfer onay verdı yemene. ozaman sorun yok dıyeyım. emzırdıgın ıcın uzerıne gelıyorlardır bır parca onlara da hak ver hem senın ıcın hem bebıs ıcın endıselnıyorlardır. su an kac kılosun. benım esım de dıyor 60-70 arası ol, rejım yaptırmam sana dıyor.

bendemezirmne dönemimde aldım 3 aylıktı azaldı bebek aç ağlıyor emmekistemiyor1-2gün sonra düzeldi hep yeidm bendesütolsun diye ama bilinçsize şimdikiaklım olsa bol meyva ve su içer dwngeli beslenirdim ,neyse geç olsun güç olmasın,sana başarılar diliyorum inşallah istediğin kiloya düşersin bebeişinide istediğin kadar emzirirsin ALLAHbağışlasın evladını

pısmısını de sevmem ya. mıden bulanınca beyaz leblebı ye dıyorlar. suyu aldıgı ıcın bulantıyı o an kesıyormus
rezene içtim biraz rahatladımm

Son düzenleme:

duyfer sen cok azımlısın belkı once adım atamadın bak ne guzel kılolar verdın vermeye de devam edıyorsun hatta bızlerın de vermesını saglıyorsun saglayacaksın. gecmıse donup hayıflanmayalım artık hıcbırımız. bugune bakalım. bugun adım attık gerısı gelecek demek en guzelı sanırım su an.

rezene bulantıya ıyı gelıyor demek hımmmm

bu günkü menüm sabah 1 b sirkeli su sporda 1 lt su
kahvaltı 2 d ç ekmegi 1 k k peynir azıcık sucuklu yumurta 3 çatal vardı ,3 zeytin çay yerine ufak salkım üzüm yedim
arada 1 b süt 2 kepekli bisküvü yedim
1 kupa yeşil çay ,karanfil,karabiber karışımlı çay içtim
saat 3 de 5 k yogutlu havuç,1 dilim ekmek
ara 1 armut,500 ml su
birazdan yeşil çayla form bisküvü yerim akşamı yemegini17 de yapmayı planlıyorum alinazik yanına salata çorba
sonra 1 ufak salkım üzüm yerim 3 lt suyumu kesin bittirip yatarım

Merhabalar pomogranate arkadaşım tuttu kolumdan attı beni buralara
boy 1,67 kilo:95 yani sıkıyersem kesin okadar olurum dün 93 tü ama

benim cesaretim yok kilo vermeye aburcuburu çok seviyorum diyetim yok hele o 10 kilodan bir kurtulsam manken gibi görcem kendimi manken
kocamıda yaktım yavrum oda aldı 10 kilo göbişi var şimdi onunda doktoro gittim kilo vermem lazım diye ekmeği çıkar dedi diyetisyene gittim bu rejimi uygula dedi benim kolum kanadım kırık ye gitsin dedim pisikiyatriye gitti depresyondasın dedi ben bilmiyodum sanki ve belki cesaretim olurda tekrar tüp bebeğe gidersem diye ilaçta vermedi

kızlar beide toprlayında bende şu nineye benzeyen halimden kurtulayım zaten kilo verdikçe depresyonda geçicek belki bir ay sonra tüp bebeğe tekrar giderim belki benimde bebeğim olur ve depresyonum da tamiyle geçer

kahvaltı;

1 dilim tam bugday ekmek
yarım pors. menemen
salatalık, domates,
şekersiz çay
1 çk çikolata

ara
1 elma

öğle
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim buğday ekmeği
5 sivri biber

şimdi de incir, armut,şeftaliden kocaman bi meyve tabağı yapmayı düşünüyorum, bi de yeşil çay içicem..

akşama da bamya yapmayı düşünüyorum ya da eşime balık aldırırım...

çok şükür su konusunda sıkıntım yok... su içmeye bayılırım.. şimdiden rahat 2 lt içmişimdir..
menüme yorumlarınızı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…