- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
yoğurtlu semizotu midemi maf ettinerden yedim ben bu şeyi aklıma gledikçe tiskiniyorum
slm kızlar sıksık yazamasamda takip ediyrum sizleri bebişden dolayı cok sık yazamıyorum ben bugünkü menümü yazim size sizde bana eksik yada fazla olup olmadıgını söleyin yada yanlışlarımı
sabah:2 dlm çav.ekmği, 1domat.3 yeşil bbr, 1 ymk kaş.peynirli yumurta, 1zeytin ,1ymk kaş.süzme yoğurt, sekersiz çay
ara:1 ekşi yeşil elma
öğlen:1 kase mercmek çorbası,1minik biber dolması, 1dilim çvdr ekmk ,yogurt ,domat biber söğüş
ara :4-5 kuru kasıyı 10 kuru dut
akşam:çorba ,salata,3-4 kasık yağsız yogurtlu makarna,
ara :meyve ve günlük 2.5 su
(bebeğim 7 aylık ek bsn alsada emiyor o yüzden fazla kasmıyorum kızrtma, hamur işi,tatlı ymemeye çalışıyrum tabi bitki çaylarını içemyorum.bi arkadaş tarçınlı yşil çay tarifi vermiş onu içsemmi bilemedim fikir ve yorumlarınızı bekliyorum..
73 kg yum 31 yaş 165 boy ..
yatıncaya kadar 2,5 bucuk rahat yaparım. 1,5 oldu su an. cok doldum bugun. bır saat sonra 500 ml daha ıcerım. su sayesınde aclık bastırılıyor ya kesınlkle. yogurt, badem, meyve, ara ogunler onları bıle gecıstırebılıyorum ya da azıcık yıyorum. ben nasıl boyle durabılıyorum sasırıyorum. yemekten sonra bıle cıkolata yerdım bazen.
ayyyy onu bırkez yedım ben ıkı yıl once dıyet yaptıgımda. sevmemıstım ya. bır de ben brokolıden de tıksınmıstım o ıkı ay cok yemıstım goresım gelmıyor sımdı valla
bebısın ve sen nasılsın ? tam da sana yazacaktım konuya baktıgını gorunce.
sen emzıren annesın. aman dıkkatlı uy dıyete ve az yeme kesınlıkle. normal dıyet senınkı, bebek oldugu ıcın az geldı bana beslenmen.
valla bebıs oldugu ıcın caylar ıcın hıc yorum yapamayacagım. ıyı bılen bırıne sormak lazım.
duyafere soralım ya da baska kımler bılıyorsa ?
slm kızlar sıksık yazamasamda takip ediyrum sizleri bebişden dolayı cok sık yazamıyorum ben bugünkü menümü yazim size sizde bana eksik yada fazla olup olmadıgını söleyin yada yanlışlarımı
sabah:2 dlm çav.ekmği, 1domat.3 yeşil bbr, 1 ymk kaş.peynirli yumurta, 1zeytin ,1ymk kaş.süzme yoğurt, sekersiz çay
ara:1 ekşi yeşil elma
öğlen:1 kase mercmek çorbası,1minik biber dolması, 1dilim çvdr ekmk ,yogurt ,domat biber söğüş
ara :4-5 kuru kasıyı 10 kuru dut
akşam:çorba ,salata,3-4 kasık yağsız yogurtlu makarna,
ara :meyve ve günlük 2.5 su
(bebeğim 7 aylık ek bsn alsada emiyor o yüzden fazla kasmıyorum kızrtma, hamur işi,tatlı ymemeye çalışıyrum tabi bitki çaylarını içemyorum.bi arkadaş tarçınlı yşil çay tarifi vermiş onu içsemmi bilemedim fikir ve yorumlarınızı bekliyorum..
73 kg yum 31 yaş 165 boy ..
saol cnm ikimizde cok iyiyizallaha şükür ama kilo vrmem lazım buna takmış durumdayım diyet yaptıgımı kimse bilmiyor eşim kızım
sölemicm söylynce sabote ediyolar üstüme geliyolar çaktırmadan kilo vrmem lazım sürekli yazılanları okuyorum pes etmicem 65-62 arasına düşsem süper olur bayrama kadar inş.
asla yemem pişmişine bayılırım mesela amabir süre onuda yemicem galibaaa midem aşırı bulanıyor şuan
maşallah de kendine devamıda hep böyleolur inşallahh,cmnm benyemek yerkenbir yemekbi su içiyorum daha azyiyorum özellikle dışarda hazır gıdada
saol cnm ikimizde cok iyiyizallaha şükür ama kilo vrmem lazım buna takmış durumdayım diyet yaptıgımı kimse bilmiyor eşim kızım
sölemicm söylynce sabote ediyolar üstüme geliyolar çaktırmadan kilo vrmem lazım sürekli yazılanları okuyorum pes etmicem 65-62 arasına düşsem süper olur bayrama kadar inş.
bendemezirmne dönemimde aldım 3 aylıktı azaldı bebek aç ağlıyor emmekistemiyor1-2gün sonra düzeldi hep yeidm bendesütolsun diye ama bilinçsize şimdikiaklım olsa bol meyva ve su içer dwngeli beslenirdim ,neyse geç olsun güç olmasın,sana başarılar diliyorum inşallah istediğin kiloya düşersin bebeişinide istediğin kadar emzirirsin ALLAHbağışlasın evladınıduyfercim saol cnm dediklerini dikkate alıcam mutlaka ara meyve olarak üzüm tüketirim genelde süt yaptğı için leblebi deniycem mutlaka önerilerin için saol aslında bende doğumdan sonra kilo kalmadıdaa ben emzrirken aldım biraz problemli bi emme dönemi yasadık süt az olunca emmiyodu hanfendi şimdi ek alıyo nasılsa emmeyde alıştı şükür artık kilo verme zamanı
rezene içtim biraz rahatladımmpısmısını de sevmem ya. mıden bulanınca beyaz leblebı ye dıyorlar. suyu aldıgı ıcın bulantıyı o an kesıyormus
kızlar uyumadan gidip kızlarımı uyandırayım biraz temizlik yapalım
bendemezirmne dönemimde aldım 3 aylıktı azaldı bebek aç ağlıyor emmekistemiyor1-2gün sonra düzeldi hep yeidm bendesütolsun diye ama bilinçsize şimdikiaklım olsa bol meyva ve su içer dwngeli beslenirdim ,neyse geç olsun güç olmasın,sana başarılar diliyorum inşallah istediğin kiloya düşersin bebeişinide istediğin kadar emzirirsin ALLAHbağışlasın evladını
rezene içtim biraz rahatladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?