Merhabalar pomogranate arkadaşım tuttu kolumdan attı beni buralara
boy 1,67 kilo:95 yani sıkıyersem kesin okadar olurum dün 93 tü ama
benim cesaretim yok kilo vermeye aburcuburu çok seviyorum diyetim yok hele o 10 kilodan bir kurtulsam manken gibi görcem kendimi manken
kocamıda yaktım yavrum oda aldı 10 kilo göbişi var şimdi onunda doktoro gittim kilo vermem lazım diye ekmeği çıkar dedi diyetisyene gittim bu rejimi uygula dedi benim kolum kanadım kırık ye gitsin dedim pisikiyatriye gitti depresyondasın dedi ben bilmiyodum sanki ve belki cesaretim olurda tekrar tüp bebeğe gidersem diye ilaçta vermedi
kızlar beide toprlayında bende şu nineye benzeyen halimden kurtulayım zaten kilo verdikçe depresyonda geçicek belki bir ay sonra tüp bebeğe tekrar giderim belki benimde bebeğim olur ve depresyonum da tamiyle geçer
Merhabalar pomogranate arkadaşım tuttu kolumdan attı beni buralara
boy 1,67 kilo:95 yani sıkıyersem kesin okadar olurum dün 93 tü ama
benim cesaretim yok kilo vermeye aburcuburu çok seviyorum diyetim yok hele o 10 kilodan bir kurtulsam manken gibi görcem kendimi manken
kocamıda yaktım yavrum oda aldı 10 kilo göbişi var şimdi onunda doktoro gittim kilo vermem lazım diye ekmeği çıkar dedi diyetisyene gittim bu rejimi uygula dedi benim kolum kanadım kırık ye gitsin dedim pisikiyatriye gitti depresyondasın dedi ben bilmiyodum sanki ve belki cesaretim olurda tekrar tüp bebeğe gidersem diye ilaçta vermedi
kızlar beide toprlayında bende şu nineye benzeyen halimden kurtulayım zaten kilo verdikçe depresyonda geçicek belki bir ay sonra tüp bebeğe tekrar giderim belki benimde bebeğim olur ve depresyonum da tamiyle geçer
masallah sabah bi girip ciktim simdiye kadar sayfalari oku oku bitiremedimcok yorgunum kaynanamin evini temizledim tam 5 saat boyunca bugun spor yapmasam olmaz mi su an yesil cayimi yudumluyorum daha yemek yapacam kim kaldiracak beni yerimden
ara
3 erik
2 ceviz
4 kayisi kurusu
ogle yok malesef yeni geldim zaten
aksam
bende kus basi et cikarmistim geceden onu domatesli biberli falan firinlayacam.. tabii ki icine yag koymuyacam kocacik kusura bakmasin..bu etli yemekten yarim porsiyon yerim yaninada salata yogurtum bitmissimdiye kadar 1.5 lt su ictim
bence sen fazlasıyla spor yapmısısn bugun :)))))
buarada ben de kusbası et yapmayı dusunuyorum bugun. daha once yagsız yaptın mı ? tarıf eder mısın bana ?
evet canim ben tum etleri yagsiz pisiriyorum yani beyaz etleride kirmizi etleride hatta baligi bile firinda yagsiz pisiriyorum gayette guzel oluyor.. kusbasini tencereye cok az su koyarak hasliyorum ocaktan alip altinda az suyu kaliyor sonra tepsiye yada borcama etleri koyup icine biberleri domatesleri istersen sogani dograyip tenceredeki et suyunuda istersen salcayla sos yap uzerinde gezdir istersen sade olarak tepsinin uzerine dok baharatlarini zevkine gore koy..sonra tepsiyi firinla zaten ette haslandigi icin cabucak kizarir
evet canim ben tum etleri yagsiz pisiriyorum yani beyaz etleride kirmizi etleride hatta baligi bile firinda yagsiz pisiriyorum gayette guzel oluyor.. kusbasini tencereye cok az su koyarak hasliyorum ocaktan alip altinda az suyu kaliyor sonra tepsiye yada borcama etleri koyup icine biberleri domatesleri istersen sogani dograyip tenceredeki et suyunuda istersen salcayla sos yap uzerinde gezdir istersen sade olarak tepsinin uzerine dok baharatlarini zevkine gore koy..sonra tepsiyi firinla zaten ette haslandigi icin cabucak kizarir
balık demeyin canım balık çekti bizim burdada yok balıkçı eylülde anca pazara geliyor .büyük marketlerde var ama bize çok uzak .kahvaltıda bile balık yerim okadar severim ben teflonda yagsız yapardım kışın yanına bol salata sogan ,tere ,roka ayyyyyy agzım sulandı boşuna bu kiloları almadım ne gördüysem canım çekti yedim şiştim
cok sagol saglıklı ama yagsız yemek nasıl yapacam et yemegı ızgara dısında nasıl yapablırım bılmıyordum.
ben balık okadar sevmem ama sanırım sen ya egelısın ya karadenızlı. cok duskunsun balıga :)))))))
bır de ben bu cızelge ısını beceremedım guya hep pc kullanan calısan egıtımlı bırıyım valla yapamadım
yok kız adıyamanlıyım ben çizelgeyi yapana kadar anam aglamıştı ögrenince çok basit geldi bana tam 3 gün ugraştım ben ev hanımıyım pc den hiç anlamıyordum kk kulübünü benim ikizler ekledi beni
bn de çok severim balığı... kışın ayrı bi lezzeti olur zaten.. hele kar yağdı da havalar iyice soğudumu mevsim yeşillikleriyle birlikte muhteşem olurbalık demeyin canım balık çekti bizim burdada yok balıkçı eylülde anca pazara geliyor .büyük marketlerde var ama bize çok uzak .kahvaltıda bile balık yerim okadar severim ben teflonda yagsız yapardım kışın yanına bol salata sogan ,tere ,roka ayyyyyy agzım sulandı boşuna bu kiloları almadım ne gördüysem canım çekti yedim şiştim
ben balık okadar sevmem ama sanırım sen ya egelısın ya karadenızlı. cok duskunsun balıga :)))))))
bır de ben bu cızelge ısını beceremedım guya hep pc kullanan calısan egıtımlı bırıyım valla yapamadım
kızlar keten tohumunu yapamayacam ben. yogurdu doktum yıyemedım
bn de çok severim balığı... kışın ayrı bi lezzeti olur zaten.. hele kar yağdı da havalar iyice soğudumu mevsim yeşillikleriyle birlikte muhteşem olur
canım sen bilgilerini yaz ben sana yapayım bi çizelge
bn de çok severim balığı... kışın ayrı bi lezzeti olur zaten.. hele kar yağdı da havalar iyice soğudumu mevsim yeşillikleriyle birlikte muhteşem olur
canım sen bilgilerini yaz ben sana yapayım bi çizelge
kız senin çizelgen niye farklı kaç kilosun hedefin kaç anlayamadım:26:
yarın bilgilerni yaz veeeeeeeee hergün gireceğinin garantisini verr gerisi zayıfkızın bileceği iş
kız senin çizelgen niye farklı kaç kilosun hedefin kaç anlayamadım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?