Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

ben kaçtım akşama misafirlerim var aslında pek misafir sayılmazlar ama dışardan birileri olunca misafir gibi oluyor
eltim anasına gezmeye gitmiş köye kocası bekar kaynım bana kaldı .daha 10 gün kalıcakmış

eskiden keten tohumunu 1 kaşık yogurtla çignemeden hemen yutardım bagırsaklara çok iyi geliyordu

ya cıgnemesem gıdıklanıyor gıbı kusacak gıbı bırsey oluyorum kucuk kucuk hıssedınce onları. cıgnıyorum tum dıslerımın ıcıne gırıyor delı oluyorum cıtır cıtır cıgnemekten de dıslerımın ıcnden cıkartmaktan da. buna bır cozum bulmam lazım

çizelgeyi yaparken zorlananlara yardımcı olabilirim ilk yaparken bende zorlanmıştım :)

canım benim çizelgem vermek istediğim kiloyu gösteriyor.. 7 kilo vermem gerek onu gösteriyor... ben o şekilde göstermesini seviyorum.. kilom:72 hedefim:65

verecek kilon azmış benim kilomun yanında hiç sayılır regl olucam canım tatlı istiyor gidip 1 armut daha yiyeyim

cesminaz eger vaktin olursa sabah bir yarim bardak sut icip spor yap eger buna vaktin yoksa aksam eve gidince yap sporunu bu sekilde vucudun tum gun yediklerini yakacaktir..ben mesala aksam 6 dan sonra hic birsey yemiyorum cok acikirsam bir kac badem yada beyaz leblebi iki uc avuc tabii o da olmadi bir cay bardagi sut iciyorum gayette tok tutuyor

canım çizelgen hazır... şimdi profiline gir değişikilk yapmayı tıkla..açılan sayfada çizelge ekle bölümü var oraya aşağıdaki yazıyı tamammen kopyala, en altta değişiklikleri kaydet var en son onu da tıkla tamamdır....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUELSdh/weight.png

Arkadaş yardım ediyor anladığım kadarıyla .Herkese kolay gelsiiin bol diyetli günler :)

sadece cızelgenın resmı var baska bırsey goremedım kı.

kızlar cok sagolun cızelgelerı gordum ama ekle falan olmuyor kı resımden baska bır sey cıkmıyor o lınklerınızı tıklayınca

kızlar ben cıkıyorum ısten. yemekten sonra gırer bakarım devam ederız ıns. herkese ıyı aksamlar dılıyorum

sabahları aç karnına bir çay bardAğı ılık suya elma sirkesi,ve 1çay kaşığı bal ile iç ister yudumyudum isterbirseferdeemin ol 3-4güne alışcAKSIN tadına kahvaltıdada yavaş çok çğniyerek yemeni tavsiye ederim mutlakayumurta yetok tutar

vallabuluntıya iyi gelirmi bilmem de bende işe yaradıı:))) ayrıca güzel sözlerin içintşkederim

sana direkyazıyorum sen 1 ay snra tüp bebekmerkezine gitme sen1 ayda en az 4 kgvermeyi hedef et önce arın ne istiyorsun bu hayatta buisteklerin için nme yapıyorsun bunu yaz buna göre amaçlarıniçinsavaşmaya çalış elbet faydamızolur hepimizn tecrubesinden burda ne kgverildi kendi adıma 17 kg verdim artık belim ağrımıyor mesela düzenli regl oluyorum sen neistediğine karar ver önce gerisi gelirrelbettt

özne hayat seninkisi neye benziyorbiliyormusun gitmişsin bir magazayaçok güzel bir elbise görmüşsün tezgahtara o elbiseyi istiyoryum DEMİŞSİN görevli istediğin elbiseyi paketliyor veriyor sanasende ödeme yapmadan çıkıyorsun sence bu mümkünmü?,anlamadığım herşeyin farkındaysanneden mücadele etmiyorsun sırf nefsini 10dk mutlu etmek için 38 beden değilsin,belki bu yüzden asla hiç birşeyle kıyaslanmıcak evladın olmuyor,herşeyden önce kendini belki beğenmiyorsun depresyondasın sen şimdi 60kg olsan ne olur bidüşünrahat 38-40 beden olursun istediğini alırsın ,özgüvenin tAVAN OLUR ,belki evden bebek sesi gelir,evetkg vermek zor ne zor değilki,30gün eşşek gibi çalışıp maaşalıyoruz,9 ay hamilelik yaşıyoeruz,regl oluyoruz,ev temizliyoruz ütü ,bulaşık çAMAŞIRASMAK ,DAHADAHA DAHA bunlar için mücadeleediyoruz dimi ter akıtıyoruzz e bunları yaparken öyleçokmutlu olanıbilmiyorum hele ütü yaparken kim çok mutlu zayıflamakta böyle keyifsiz amasonugüzel kazanacaklarnıdüşünaslında keyifli hale getirmekte elimizde ilk işin buzdolabında sana kalori yükleyecek şeylerden uzakdurman mümkünse onları bitir yadaat yada ver birine güzel bir pazaryap kabak al,yeşillik al patlıccan al,yeşil elma,meyva vs al git kasaptan az yağlı kıymanı al bilmiyorsan sor tarifakıl danış ayıp değil ama başar valla istemiyorsan bu yazdıklarımda boş ama ben insanlık namına yazdım yardımada hazırım tabigerçekten kararlıysan yoksa boşa vakit harcamayalım senin için ne diyeyim ALLAH YARDIMCINOLSUN

sabahları işe geldigimden vaktim olmuyor o yuzden sabah yapamam ama akşamları yapabilirim sanırım :26:
akşamları da işten zaten 7 ye doğru çıkıyorum eve git derken yemek yemem 7.30 ancak oluyor yani. yemekten sonra da ya bişey yemiyorum yada bi meyve o kadar

yarın sabah bu dediğinizi bir deneyeyim bakayım içebilcek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…