eskiden keten tohumunu 1 kaşık yogurtla çignemeden hemen yutardım bagırsaklara çok iyi geliyordu
canım benim çizelgem vermek istediğim kiloyu gösteriyor.. 7 kilo vermem gerek onu gösteriyor... ben o şekilde göstermesini seviyorum.. kilom:72 hedefim:65
esım balık sever. arada sırada alır fırında yaparım. kızartma balık agır olmasın dıye. ben de haftasonu balık yapmayı dusunuyorum
boy 1,58, kılo 110. baska neler lazımdı cızelge ıcın. kosan bır kız ve merdıven fıguru secmıstım cok guzel olmustu
hedefin kaç kilo
çizelgeyi yaparken zorlananlara yardımcı olabilirim ilk yaparken bende zorlanmıştım :)
söz veriyorum hergun gireceğim, ve yarın sabah ilk iş bilgilerimi buraya yazacağım
kızlar benim bir sorum olacak size.. kahvaltıdan yada yemekten once yağların daha hızlı yakılması için veya daha uzun sure tok kalmak için yaptıgınız bişeyler var mı ? yarın sabahtan itibaren bende başlayım diyorum da
ya cidden okadar zamandır sitedeyim hala nerden yapılıyo bu çizelgeler bilmiyorum..
ya cidden okadar zamandır sitedeyim hala nerden yapılıyo bu çizelgeler bilmiyorum..
canım çizelgen hazır... şimdi profiline gir değişikilk yapmayı tıkla..açılan sayfada çizelge ekle bölümü var oraya aşağıdaki yazıyı tamammen kopyala, en altta değişiklikleri kaydet var en son onu da tıkla tamamdır....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUELSdh/weight.png
sabahları aç karnına bir çay bardAğı ılık suya elma sirkesi,ve 1çay kaşığı bal ile iç ister yudumyudum isterbirseferdeemin ol 3-4güne alışcAKSIN tadına kahvaltıdada yavaş çok çğniyerek yemeni tavsiye ederim mutlakayumurta yetok tutarsöz veriyorum hergun gireceğim, ve yarın sabah ilk iş bilgilerimi buraya yazacağım
kızlar benim bir sorum olacak size.. kahvaltıdan yada yemekten once yağların daha hızlı yakılması için veya daha uzun sure tok kalmak için yaptıgınız bişeyler var mı ? yarın sabahtan itibaren bende başlayım diyorum da
vallabuluntıya iyi gelirmi bilmem de bende işe yaradıı:))) ayrıca güzel sözlerin içintşkederimduyfer sen cok azımlısın belkı once adım atamadın bak ne guzel kılolar verdın vermeye de devam edıyorsun hatta bızlerın de vermesını saglıyorsun saglayacaksın. gecmıse donup hayıflanmayalım artık hıcbırımız. bugune bakalım. bugun adım attık gerısı gelecek demek en guzelı sanırım su an.
rezene bulantıya ıyı gelıyor demek hımmmm
Merhabalar pomogranate arkadaşım tuttu kolumdan attı beni buralara
boy 1,67 kilo:95 yani sıkıyersem kesin okadar olurum dün 93 tü ama
benim cesaretim yok kilo vermeye aburcuburu çok seviyorum diyetim yok hele o 10 kilodan bir kurtulsam manken gibi görcem kendimi manken
kocamıda yaktım yavrum oda aldı 10 kilo göbişi var şimdi onunda doktoro gittim kilo vermem lazım diye ekmeği çıkar dedi diyetisyene gittim bu rejimi uygula dedi benim kolum kanadım kırık ye gitsin dedim pisikiyatriye gitti depresyondasın dedi ben bilmiyodum sanki ve belki cesaretim olurda tekrar tüp bebeğe gidersem diye ilaçta vermedi
kızlar beide toprlayında bende şu nineye benzeyen halimden kurtulayım zaten kilo verdikçe depresyonda geçicek belki bir ay sonra tüp bebeğe tekrar giderim belki benimde bebeğim olur ve depresyonum da tamiyle geçer
cesminaz eger vaktin olursa sabah bir yarim bardak sut icip spor yap eger buna vaktin yoksa aksam eve gidince yap sporunu bu sekilde vucudun tum gun yediklerini yakacaktir..ben mesala aksam 6 dan sonra hic birsey yemiyorum cok acikirsam bir kac badem yada beyaz leblebi iki uc avuc tabii o da olmadi bir cay bardagi sut iciyorum gayette tok tutuyor
sabahları aç karnına bir çay bardAğı ılık suya elma sirkesi,ve 1çay kaşığı bal ile iç ister yudumyudum isterbirseferdeemin ol 3-4güne alışcAKSIN tadına kahvaltıdada yavaş çok çğniyerek yemeni tavsiye ederim mutlakayumurta yetok tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?